2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

İnşallah hiçbirşey olmaz eskisinden daha da birbirinize bağlanırsınız🤲🏻bu süreçte olur böyle şeyler. Buzlarda tamamen yok olur 🤲🏻🤭 süpriz yap adama 😌özlemiştir. Bir ay diyorsun 😝

Bende beklemedeyim daha adet olmadım haftaya giderim herhalde. Sen benden 10 gün kadar çnde gidiyordun ya ondan merak ettim 😉
🙄😊süprizi pek haketmiyorda bakalm.benm regl 2gün kaldı.senin aralıgın ilk haftasıydı demi regl.sen ben kofi biri daha vrdı sanki sema ydı sanırım biz aralık ayı annişleri😊

Tşk ederim semoşum❤️inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen ne durumdasın nasıl gidiyor
Tşk ederim semoşum❤️inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen ne durumdasın nasıl gidiyor
Adet oldum bende inşallah yarın gidicem hastaneye rahim hazırlığına başlıycz 🥰 ama tshım çok düşük çıkıyor erteleyebilir gibi doktor yarın belli olacak akıbetim

🙄😊süprizi pek haketmiyorda bakalm.benm regl 2gün kaldı.senin aralıgın ilk haftasıydı demi regl.sen ben kofi biri daha vrdı sanki sema ydı sanırım biz aralık ayı annişleri😊
Evet evet o biri de bendim inşallah Aralık anneleri olucaz 🥰🥰🥰🥰

Canim simdi okudum..masallahh..allahimm..saglicaklada kucagina almayi nasip etsin..kuzusum..cok sevindim..degerlerin insallahh.artarak devam eder..🙏🙏💕💕
İnşallaah canım benim çok teşekkür ederiim insallah devamı gelir 🤲inşallah isteyen herkeste en kısa zamanda dileklerene kavuşur ve sağlıkla kucaklarına alır🤲☺️

Adet oldum bende inşallah yarın gidicem hastaneye rahim hazırlığına başlıycz 🥰 ama tshım çok düşük çıkıyor erteleyebilir gibi doktor yarın belli olacak akıbetim
İnşlh ertelenmek zorunda kalmaz.ama olsun sağlık olsunda er yada geç yumoşuna kavuşursun;)yrn yaz mutlaka listenin ilk sırası sende 😊

Aynen bende sema diye hatırlıyorum. Olsun rabbim hayırlısını nasip etsin .bende yakındır işte adet olcam bakalım

İnşlh ertelenmek zorunda kalmaz.ama olsun sağlık olsunda er yada geç yumoşuna kavuşursun:KK66:yrn yaz mutlaka listenin ilk sırası sende 😊
Ay inşallah engel olmaz dört gözle bekledim bugünü 🥺 bide ilaçta vermiyor yükselsin diye kendi kendine yükselevek değerin diyor

Ay inşallah engel olmaz dört gözle bekledim bugünü 🥺 bide ilaçta vermiyor yükselsin diye kendi kendine yükselevek değerin diyor
İlaç vermediği daha iyi vücunun doğal şekilde düzeltebileceğini söylemiş.zaten transfer öncesi bir dünya ilaç var.vücudun da fazla yıpranmaması lazım.inşlh yrn güzel haber verirsn cnmcım;)

İlaç vermediği daha iyi vücunun doğal şekilde düzeltebileceğini söylemiş.zaten transfer öncesi bir dünya ilaç var.vücudun da fazla yıpranmaması lazım.inşlh yrn güzel haber verirsn cnmcım:KK66:
Öyle de işte bu defa bebişime kavuşmam yine ertelenebilir ve bu durum beni çok üzer 😢 hayırlısı olsun artık haber edicem inşallah 🥰

Öyle de işte bu defa bebişime kavuşmam yine ertelenebilir ve bu durum beni çok üzer 😢 hayırlısı olsun artık haber edicem inşallah 🥰
Üzülme kuzum sağlığın daha önemli sen sağlıklı olasın ki bebişin karnında rahat büyüsün üzülmek yokkkk🥰inşlh yinede istediğin şekilde olsun.yarın ola hayrola❤️

Üzülme kuzum sağlığın daha önemli sen sağlıklı olasın ki bebişin karnında rahat büyüsün üzülmek yokkkk🥰inşlh yinede istediğin şekilde olsun.yarın ola hayrola❤️
Sizde adet olun da gelin peşimden birlikte beklememiz lazım benim canım çok sıkılır yoksa 😂 AghA AghA PlutonMerkez PlutonMerkez

Ahaha aynen test günü saymak var daha oy anam oy😂benm leke geldi 2güne yetişirim sana:KK66:
😝🤣🤣Bende 30 u gösteriyor ama bazen 2 gün erken bazen geç oluyor. Hanımlar şey sorcam hani geçen ay ilaç yedik bu ay boş aydı ya. Bu ay ki yumurtlamanızda farklılık oldu mu ?bende daha fazla sıvı, vücut belirtisi vs oldu da normal demi bu durum ?

Ertelense bile olması gereken vakit o zamanmış canım 😉😌 olumsuz düşünme boşver. Elimizde olan ve düzeltebileceğimiz şeyler değil malesef.hormon bu bi bakıyorsun tavan bi bakıyorsun taban 🤪

😝🤣🤣Bende 30 u gösteriyor ama bazen 2 gün erken bazen geç oluyor. Hanımlar şey sorcam hani geçen ay ilaç yedik bu ay boş aydı ya. Bu ay ki yumurtlamanızda farklılık oldu mu ?bende daha fazla sıvı, vücut belirtisi vs oldu da normal demi bu durum ?
Ben bu ay adeti kontrol altına alacak bir ilaç kullandım hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bilmiyorum ki normaldir heralde

Ertelense bile olması gereken vakit o zamanmış canım 😉😌 olumsuz düşünme boşver. Elimizde olan ve düzeltebileceğimiz şeyler değil malesef.hormon bu bi bakıyorsun tavan bi bakıyorsun taban 🤪
Doktor sıkıntı olmaz o zamana kadar düzelir dedi Rahmi hazırlamaya başladık allahtan başka bişey çıkmazsa 14 Aralık transfer günüm 🥰 PlutonMerkez PlutonMerkez

Back
X