• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ayyy;(( ya ciddenmi başın sağolsun kuzum yaa bende diyorum nerde bu minnoş;( üzüldüm ne denirki bilemedim iyimisin peki
Allah razı olsun kuzum. Hamd olsun iyiyim. Anneannem yaşlıydı zaten beklenilen bir şeydi ama şu tüp bebek tedavisine başladığımız ilk zamanlardan beri önemli vakitler hep birşeyler oldu 🙄🤷😭 bilmiyorum hayırlı birşey değil mi nedir

Allah razı olsun kuzum. Hamd olsun iyiyim. Anneannem yaşlıydı zaten beklenilen bir şeydi ama şu tüp bebek tedavisine başladığımız ilk zamanlardan beri önemli vakitler hep birşeyler oldu 🙄🤷😭 bilmiyorum hayırlı birşey değil mi nedir
öyle düşünme cnm .önemli olan hayırlı zamanda olması.aksilikler normal zamandada hep oluyor ama şu süreçte olunca tabi ağır geliyor

öyle düşünme cnm .önemli olan hayırlı zamanda olması.aksilikler normal zamandada hep oluyor ama şu süreçte olunca tabi ağır geliyor
🙁 Bilmiyorum işte karışık düşünceler duygular içindeyim. Vardır herşeyde bir hayır da🤷 rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

🙁 Bilmiyorum işte karışık düşünceler duygular içindeyim. Vardır herşeyde bir hayır da🤷 rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Amin cnm .kafanı topla iyice zor günler geçiriyorsun.ama olumsuz düşünme ltfn insanız basımıza ne gelir bilemiyoz.ruhsal olrk toparlan ve yola devam okdr yol katettik snrası takdir ilahi

👍🏻 ilk başta 8 10 gün sonra randevu veriliyor sonrası 1 er gün araryla oluyor anladığım kadarıyla

Back
X