Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap verecek kimse yokmuTüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen bakarmısınız. Haftaya transfer yaparız dedi doktor tetradox ve femara ilacı verdi doktor. Tetradox ilacı 5 gün kullandıktan sonra kesti ama femaraya devam dedi. Femara yumurta geliştirici ilaç değilmi?
Yok canım biraz sersem oluyo insan ilk uyandığında her şeyi 4 tane görüyordum ama çabuk kendime geldim . Benim bu aldığım 3. Anestezi her defasında ya bayılmazsam korkusu oluyor ama ne ara uyuduğumu bile anlamıyorum. İnşallah hepimizin çok güzel sonuçları olur canım benim@Semaknc,nejlaa 86 kizlarr cok sevindim ikinizin adina da insallah cok guzel embriyolariniz olur,anestezi zormuydi ayilma.kolay oldu mu?
Doktor gerek görürse yapıyor onu bizim keyfimize pek bırakmıyorlar ben hemen istiyorum ama eğer sıkıntı olursa sonraki aya kalacak fazla yumurta topladık dediKızlar rahim dinlendirme yapmıcak mısınız opu olanlar şans dinlendiğinde daha yüksek diye biliyorum ben bu ay dinlendirildim önümüzde ki ay inşallah transfer
Anladım canım hayırlısı inşallahDoktor gerek görürse yapıyor onu bizim keyfimize pek bırakmıyorlar ben hemen istiyorum ama eğer sıkıntı olursa sonraki aya kalacak fazla yumurta topladık dedi
Sağolasın kuzum inşallah sende hayırlısıyla atlatırsıninşallah canım bakalım yarın ararlar heralde kaç tanesinin döllendiğini söylerler
ahahahah öyle ama valla
![]()
Sağolasın kuzum inşallah sende hayırlısıyla atlatırsıninşallah canım bakalım yarın ararlar heralde kaç tanesinin döllendiğini söylerler
ahahahah öyle ama valla
Hadi güzel haberler bekliyoz herkesten![]()
Cnm kullandığın ilaçlar farklı gonal f merional dı benimkisi sanırım hepsi aynı kapı
Cevap verecek kimse yokmu
Canım gonal f vuruldum femara ilaç kullandım ama opudan önce. Şimdi transfer aşamasındayım haftaya transfer dedi ama yine femara ilacı kullandırıyor birde muayenede yumurtaları ölçüyor sadece rahim kalınlığını ölçmesi gerekmezmi?Cnm kullandığın ilaçlar farklı gonal f merional dı benimkisi sanırım hepsi aynı kapı![]()
Transfer öncesi herkese ilaç kullandırıyorlar rahimi hazırlamak için ama dediğin gibi yumurtaları ölçmesini anlayamadım belki verdiği ilaçtan yeni oluşan ay döngündeki yumurtaların etkilenip etkilenmediğine bakıyordur.Canım gonal f vuruldum femara ilaç kullandım ama opudan önce. Şimdi transfer aşamasındayım haftaya transfer dedi ama yine femara ilacı kullandırıyor birde muayenede yumurtaları ölçüyor sadece rahim kalınlığını ölçmesi gerekmezmi?
@Semaknc,nejlaa 86 kizlarr cok sevindim ikinizin adina da insallah cok guzel embriyolariniz olur,anestezi zormuydi ayilma.kolay oldu mu?
Kızlar rahim dinlendirme yapmıcak mısınız opu olanlar şans dinlendiğinde daha yüksek diye biliyorum ben bu ay dinlendirildim önümüzde ki ay inşallah transfer
çok geçmiş olsun. transfer günü de bu kadar güzel olur herşey umarımEvet canım çok şükür iyiyim regl ilk günü gibiyim biraz kanamam var ilk tuvaleti yapınca ister istemez ağrı oluyor..
çok geçmiş olsun. transfer için sana gün verdiler mi
Ayy sağlıkla inşallah. o zaman bana da perşembe derler herhalde yaşarsa yumurtamEvet her şey yolunda giderse kısmet olursa çarşamba günü![]()
Ayy sağlıkla inşallah. o zaman bana da perşembe derler herhalde yaşarsa yumurtam
Anladım cnm. Cevapladığınız için teşekkür ederim.Transfer öncesi herkese ilaç kullandırıyorlar rahimi hazırlamak için ama dediğin gibi yumurtaları ölçmesini anlayamadım belki verdiği ilaçtan yeni oluşan ay döngündeki yumurtaların etkilenip etkilenmediğine bakıyordur.
Femara ilacı yumurta uyarıcı ilaç diye biliyorum o yüzden sormuştum.Anladım cnm. Cevapladığınız için teşekkür ederim.
AnlamışkoCanım o rahmin kalınlaşmasına ve yum durumuna göre değişiyor herkeste aynı değil