- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Ah canm arkadaşım ah valla 2gündür hele de dün ağlamaktan yüzüm gözüm şiş geziyom zaten iğneler duygu geçişlerini bozuyor.çuvalla toplama işinde bende varım ben bide kafa göz dövmek istiyom kocamı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canm arkadaşım ah valla 2gündür hele de dün ağlamaktan yüzüm gözüm şiş geziyom zaten iğneler duygu geçişlerini bozuyor.çuvalla toplama işinde bende varım ben bide kafa göz dövmek istiyom kocamı![]()
Canım doktor her muayenede kaşık ağrısı ve akıntı varsa çok iyi dedi benimde şuan kasık ağrım var ve korkuyorum ama doktorun dediği geliyor aklıma yoksa benimde yumurtlama günüm opu var yarın çatlamadan bir aldırsak inşallah ama korkma akıntı iyi dedilerkızlar çok acil bakar mısınız bana
4.gün gonalf ve merional günümde çok yoğun şekilde yumurta akı gibi akıntı geldi. Kist öncesi yumurta takibi yaparken bu yumurta akını gördüğümde testim pik oluyordu. Şimdi de ilaçlar sayesinde gördüm ve acaba çatladı mı diye korkuyorum , içimden bir ses çatladı diyor. Haziranda aşılama yaptırmıştım çatlatma iğnesi sonrasında yin e böyle akıntı olmuştu. Hiç başına böyle birşey gelen var mı ?
Aynı aht bende de var şuan stres olmamak için susuyorum kuzum ama şu yumurtalar yarın toplansın soracağımyok yok olmazlar burnumdan getirdi benim.bende onun burnundan getircem aht ettim![]()
Evet bende öyle biliyorum canım
Cevap verecek kimse yokmu
Hepimiz aynı durumdayız demekki neymiş erkekler odunmuşAynı aht bende de var şuan stres olmamak için susuyorum kuzum ama şu yumurtalar yarın toplansın soracağım![]()
Size çok dua ediyorum, inşallah güzel şeyler olacakKızlar merhabalar benim de 16 yumurtam toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tane ile devam ediyoruz . İnşallah 5. Günü görürler 5. Günü görmezlerse transfer olmayacak . Maalesef orta kalite devam ediyorlarmış şuan . Daha önceki tedavimde 3. Gün tek embriyo transfer edilmişti ve olmamıştı. Çikolata kistinin sıkıntısı büyük malum . lütfen bana da dua edin bir tane de olsa kaliteli bir embriyo ile transfer olabileyimBugün opu olan arkadaşlara da bol şans diliyorum
Size daha önce sordum mu hatırlamıyorumKızlar merhabalar benim de 16 yumurtam toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tane ile devam ediyoruz . İnşallah 5. Günü görürler 5. Günü görmezlerse transfer olmayacak . Maalesef orta kalite devam ediyorlarmış şuan . Daha önceki tedavimde 3. Gün tek embriyo transfer edilmişti ve olmamıştı. Çikolata kistinin sıkıntısı büyük malum . lütfen bana da dua edin bir tane de olsa kaliteli bir embriyo ile transfer olabileyimBugün opu olan arkadaşlara da bol şans diliyorum
Kaşık sancısı var mı şuan sende canımHepimiz aynı durumdayız demekki neymiş erkekler odunmuşbenimde yarın opu ve amelıyat saat 1.15 te ay cok streslıyım hemşirelik yaptırcam benimkine saat sayıyom
![]()
İnşallah bu sefer aksilik olmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınızKızlar merhabalar benim de 16 yumurtam toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tane ile devam ediyoruz . İnşallah 5. Günü görürler 5. Günü görmezlerse transfer olmayacak . Maalesef orta kalite devam ediyorlarmış şuan . Daha önceki tedavimde 3. Gün tek embriyo transfer edilmişti ve olmamıştı. Çikolata kistinin sıkıntısı büyük malum . lütfen bana da dua edin bir tane de olsa kaliteli bir embriyo ile transfer olabileyimBugün opu olan arkadaşlara da bol şans diliyorum
Yumurta toplama işlemi gerçekleştiren arkadaşlar yumurta toplama öncesi gün kasık sancınız var mıydı yoğun benim çok arttı acaba kendi kendine çatladı mı
Dün son iğnelerimi yaptım gece canım ama adet sancısı gibi nerdeyse sancım varHafif bir sancı oluyor canım iğnelerini olmadın mı ki?
Evet sancı oluyor. Bende sizin gibi düşünmüştüm çatladı mı acaba diye. Yumurtalar büyüdüğü zaman ağrı oluyor sanıyorumYumurta toplama işlemi gerçekleştiren arkadaşlar yumurta toplama öncesi gün kasık sancınız var mıydı yoğun benim çok arttı acaba kendi kendine çatladı mı
Yok kasıklarım hiç ağrımadı.bende olan ateş basması miğde bulantısı,baş ağrısı menepoza girdim sankiKaşık sancısı var mı şuan sende canım
Birde bugün amelıyat için evrak götürdüm hemşireye sordum kendimde olanları normal mi die benimki biraz anormalmiş ama kasık ağrısı vs olur normal dedi aklıma geldi içini rahat tut oyüzden herkesin bünyesi farklı oluyorKaşık sancısı var mı şuan sende canım
Sanırım yumurta toplama işleminiz yarın. İnşallah sağlıklı yumurtalarınız olurDün son iğnelerimi yaptım gece canım ama adet sancısı gibi nerdeyse sancım var
İçimi rahatlattınız yemin ederimEvet sancı oluyor. Bende sizin gibi düşünmüştüm çatladı mı acaba diye. Yumurtalar büyüdüğü zaman ağrı oluyor sanıyorum
İnşallah sayı az ama kalite çok olur inşallahSanırım yumurta toplama işleminiz yarın. İnşallah sağlıklı yumurtalarınız olur![]()
Ay inşallah öyledir nasıl tedirgin oluyor insan yaBirde bugün amelıyat için evrak götürdüm hemşireye sordum kendimde olanları normal mi die benimki biraz anormalmiş ama kasık ağrısı vs olur normal dedi aklıma geldi içini rahat tut oyüzden herkesin bünyesi farklı oluyor