• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim 🤭☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye 🤭🤲🏻Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim 🤭☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye 🤭🤲🏻Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hadi bakalım rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın 🤲🏻

Evet kuzum yaaaa çok heyecanlıııı
valla ben opuyu hiç dert etmiom;) konizasyon,dış gebelik ameliyatı,laporoskopi,busenede hidrosalpinks laporoskopi;)geleneksel ameliyat günlerim😂 Allah hayırlısıyla girmeyi ve güzel sonuç almayı nasip etsin bol bol güzel yumoşlarımız olsun her anı korku değil sadece tatlı bir heyecan🥰🥰

Bende yarın iğneler sonrası ilk komtrolüme gideceğim çok heyecanlıyım 🤗 süreç nasıl ilerleye ek ne olacak çok merak ediyorum ve aynı zamanda biraz da korkuyorum 🤨🙈😅

Canım merhaba
Bende bu ay başladım tedaviye ilk kez. Pkos var. Pazartesi günü opu oldum. 43 yumurta toplandı. 33 olgundu ama 13 tanesi dollendi. Bugün 4. Gündü 7 tane embriyom var. Yarin kalanlar doldurulacak bidahaki ay transfer olucam inşallah.

Size daha önce sordum mu hatırlamıyorum🙈Geçici menopozda çok sıkıntı yaşadınız mı? Şişkinlik, sıcak basması, mide bulantısı gibi.. Tavsiyeniz var mı o dönemle ilgili?
Canım ilk ay pek birşey farketmedim ama daha sonra sıcak basmasını çok yaşadım tabi yaz mevsiminin de etkisi çok olmuştur.ılık duş rahatlatıyor en iyisi o. Başka fiziksel bir sıkıntı yaşamadım ama Akdeniz tipi beslendim ve yürüyüş yaptım düzenli.

Back
X