• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evet sancı oluyor. Bende sizin gibi düşünmüştüm çatladı mı acaba diye. Yumurtalar büyüdüğü zaman ağrı oluyor sanıyorum
Sabah opu var, kasıklarım ağrımaya başladı. Anaammm kendi çatlıyo mu bu derken şunları okudum koca bir ohh çektim şükür. Alınsa da bi hayırlısıyla😊

Sabah opu var, kasıklarım ağrımaya başladı. Anaammm kendi çatlıyo mu bu derken şunları okudum koca bir ohh çektim şükür. Alınsa da bi hayırlısıyla😊
Okadar yumurta büyüyor orda kasıklara baskı yapıp ağrıması normal zaten.benm cok ağrım yok ama mesaneme baskı yapıyor sürekli çişim var sanıyorum😊

Okadar yumurta büyüyor orda kasıklara baskı yapıp ağrıması normal zaten.benm cok ağrım yok ama mesaneme baskı yapıyor sürekli çişim var sanıyorum😊
Çok denmez ama hissediliyor. Zaten kendimi dinliyorum ister istemez. Olanı 2 yumurtam var 1 i sağlıklı. Korku oluyor ister istemez

Canım merhaba
Bende bu ay başladım tedaviye ilk kez. Pkos var. Pazartesi günü opu oldum. 43 yumurta toplandı. 33 olgundu ama 13 tanesi dollendi. Bugün 4. Gündü 7 tane embriyom var. Yarin kalanlar doldurulacak bidahaki ay transfer olucam inşallah.
Evet pcoslu hastalarda çok yumurta toplanıyor. Hayırlı olsun İnşallah.

Çok denmez ama hissediliyor. Zaten kendimi dinliyorum ister istemez. Olanı 2 yumurtam var 1 i sağlıklı. Korku oluyor ister istemez
Korkma cnm ya inan normal semptomlar ben tedaviye başladığımdan beri yatak döşek yattım inan;) bünyem zayıf en nadir görülen yan etkiler bile bende nüksediyor.kasık ağrısıdq gayet normalmiş hatta bugün sordum hemşireye içini ferah tut🌸

Canım merhaba
Bende bu ay başladım tedaviye ilk kez. Pkos var. Pazartesi günü opu oldum. 43 yumurta toplandı. 33 olgundu ama 13 tanesi dollendi. Bugün 4. Gündü 7 tane embriyom var. Yarin kalanlar doldurulacak bidahaki ay transfer olucam inşallah.
Opudan sonra ağrın sızın oldumu malum okadar yumurta toplanmış maşallah

Canım doktor her muayenede kaşık ağrısı ve akıntı varsa çok iyi dedi benimde şuan kasık ağrım var ve korkuyorum ama doktorun dediği geliyor aklıma yoksa benimde yumurtlama günüm opu var yarın çatlamadan bir aldırsak inşallah ama korkma akıntı iyi dediler
Bugün kontrolüm vardı 4gundur kullandim iğneleri yeterince buyumemisler 2gun daha kullanıp pazartesi kontrolüm var

valla ben opuyu hiç dert etmiom:KK66: konizasyon,dış gebelik ameliyatı,laporoskopi,busenede hidrosalpinks laporoskopi:KK66:geleneksel ameliyat günlerim😂 Allah hayırlısıyla girmeyi ve güzel sonuç almayı nasip etsin bol bol güzel yumoşlarımız olsun her anı korku değil sadece tatlı bir heyecan🥰🥰
Aynen öyle inşallah yeteri kadar sağlıklı yumurtalarımız olsunda☺️

Canım merhaba
Hey maşallah o nasıl yumurta sayısı☺️

Kızlar siz kaç gün kullandınız opu oncesi ilaçları?
Ben tam 1hafta kullanmış olacağım inşallah gelisirler

Hayirli olsun oncelikle bende yarin baslicam inslalah adetin 2.gunu bi sıkıntı cikmazsa sizin amh iniz kacti acaba yuksek dozmu ignelerinzi bana kac dozluk başlarlar acaba kafamda deli sorular daha baslamadan😂amh 2.3 yas 28 4 yillik evliyim

Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim 🤭☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye 🤭🤲🏻Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bende 4 yillik evliyim yarib adetin 2. Gunu ile basliyoruz tedaviye inslalah

Bende salı başladım. 4 gündür gonal f 450 lik iğne yapıyorum ve femara ilaç kullanıyorum
Meraba insallah tedaviniz hayirlisyla guzelce sonuclanir bende yarin baslicam adetin 2. Gunu inslalah da sizin igne dozlariniz yuksek dozda mi amh iniz kacti benimde yas 28 amh 2.3

Meraba insallah tedaviniz hayirlisyla guzelce sonuclanir bende yarin baslicam adetin 2. Gunu inslalah da sizin igne dozlariniz yuksek dozda mi amh iniz kacti benimde yas 28 amh 2.3
ilacın dozunu düşük dozda başlayıp, yumurtaların gelişimine göre yükseltecekler. Benimki 180 dozda başlayıp en yüksek 275 doz kullanmıştım.

Back
X