• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

ilacın dozunu düşük dozda başlayıp, yumurtaların gelişimine göre yükseltecekler. Benimki 180 dozda başlayıp en yüksek 275 doz kullanmıştım.
Ben de yarin gorucem inslalah bi aksilik cikmazsa baslicaz tedaviye kac dozluk vs bilgim hic yok birazda endişeliyim

Bakalım yarin son gün. 5. Gun embriyosu doldurulacak. Bu arada transfer oldunuz mu
Hayır, çarşamba günü 5. gün embriyosu olarak hepsi donduruldu. Transferi bir sonraki ay yapalım dedi doktorum. Pco olduğu için ohss riski var o riske girmeyelim rahim dinlendirelim dedi.

Ben de yarin gorucem inslalah bi aksilik cikmazsa baslicaz tedaviye kac dozluk vs bilgim hic yok birazda endişeliyim
Biraz yorucu bir süreç. Yumurtalarımın olgunlaşması bir az uzun sürdü ama çok şükür güzel sonuç verdi:KK66: geriside güzel sonuç olur İnşallah.

Anladım canım benimde ayni şekilde olucak hepimizin hakkında hayırlısı olur insallahhh

Hayır, çarşamba günü 5. gün embriyosu olarak hepsi donduruldu. Transferi bir sonraki ay yapalım dedi doktorum. Pco olduğu için ohss riski var o riske girmeyelim rahim dinlendirelim dedi.
Bende de pcos var. Eylül ayında opu oldu, hafif ohss oldum. Benim embriyolarımda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa haftaya transfer İnşallah

Bende de pcos var. Eylül ayında opu oldu, hafif ohss oldum. Benim embriyolarımda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa haftaya transfer İnşallah
İnşallah bebişin tutunur canım transfer oluncada mutlaka yaz neler yaşadığını ve sonucunu ☺️

9

Sanırım kullandığı dozu değilde gonal f in dozunu yazmış
Evet canım ilaç 450 lik ama bana 300 vur dedi tabi 2. Güne 275 kullandım. Bu şekilde 2 kutu kullandım.şimdi de kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek.

Meraba insallah tedaviniz hayirlisyla guzelce sonuclanir bende yarin baslicam adetin 2. Gunu inslalah da sizin igne dozlariniz yuksek dozda mi amh iniz kacti benimde yas 28 amh 2.3
😅Benim amh çok değişikti. Normalde 2.5 lardaydı aşılamalar sonrası 1.5 a indi. Ameliyat 0.9 Lara geldi. Ama sonrasında toparladı şükür. 1.8 falandı en son😅😆 yani şöyleymiş yumurta stresten baskıdan kurtulunca kendini toparlıyormuş o yüzden dikkat edin stresten uzak durun

Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim 🤭☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye 🤭🤲🏻Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun canım tedavim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede 🤲

Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim 🤭☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye 🤭🤲🏻Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sen de tedavini güzel sonuçlarla tamamlarsın. Ben de çikolata kisti yüzünden benzer şeyler yaşadım ama ameliyat sonrası hemen tekrarladı malesef. Senin bir yıldır tekrar etmesi mucize gibi olmuş maşallah daha bile erken tüp bebek deneyebilirdin bence risk almadan. Hayırlı olsun sana da🥰

Back
X