• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Meraba evt bugun adetimin 2.gunu konrtol etti doktor basladik 15 de ilk ignemi vuruldum gonal f 225 doz ve merional 75 doz
Bende aynı durumdayım adetimin 2. Günü bende saat 15:30 gibi falandi vurdum. Ama dedğim gibi tek gonal f 225 verdi pkos var bende belki o yüzden az vermiş olabilr benimde çarşamba kontrol var 😊 hangi merkezdesiniz acaba?

Sabah 10 gibi aldılar ama sanmıyorum odaya gelen kadın aşılama yaptıracaktı 😂

Beni de 11 de aldılar normal de daha erken alacaklarmıştı ben den önce ki hastanın yumurtası çok tu dediler. Acaba sen mi diye düşündüm ben o odaya geçtiğimde hasta yeni çıkmış anestezinn etkisindeydi daha

Beni de 11 de aldılar normal de daha erken alacaklarmıştı ben den önce ki hastanın yumurtası çok tu dediler. Acaba sen mi diye düşündüm ben o odaya geçtiğimde hasta yeni çıkmış anestezinn etkisindeydi daha
Valla olabilirim bence ben şuan ikna oldum 😂 transferde aynı gün olursa bi tanışalım 😂

Bende aynı durumdayım adetimin 2. Günü bende saat 15:30 gibi falandi vurdum. Ama dedğim gibi tek gonal f 225 verdi pkos var bende belki o yüzden az vermiş olabilr benimde çarşamba kontrol var 😊 hangi merkezdesiniz acaba?
Ne guzel ayni anda olmusuz belki de ilac kisiden kisiye degisiyor pkos oluncada farkli olabilir bahceci umut a gidiyorum siz😁

Kızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum

Hic üzülme. 43 yumurta toplandı benden. 33 tanesi olgundu ve bugün 5. Gün 8 tane donduruldu düşün. Enazindan bos çıkmamış bide öyle düşün

Anladım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde 🙏🏽 İlaçları nasıl yaptınız peki ya raporunuz var mıydı indirmli alabildiniz mi?
Sizde 2 kutu almissinizdir 4 gun kullanicaz cunku 225 lik icin 2 kutu yetiyor carsamba tekrar bakilacak ona gore artırım yada devam olacak

Yaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundum 😁 hanımlar peki iğne kullanmaya başladıktan sonra ilk komtrolunuz kaçıncı gün oldu ve kaç yumurta gelişmiş idi hatırlıyor musunuz ? Benim şuan 4. Ve 5 tane gelişmiş dediler diğerleri de gelişecekmiş ama en önde 5 dediler. Normal mi acaba 🤨🥺🤔

Canım gelişirler merak etme. Ben gonal f 6 kutu cetrotide 5 kutu merionel 4 kutu bitirdim. Basta 10 du sonra çoğalmışlar popomun üzerine oturamaz hale gelmistim 😊😂 umut olsun sizlere azosperm ve pkos vardı ümitsiz başladık Rabbim yardim etti Gönlünüzu ferah tutun yeterki

Canım gelişirler merak etme. Ben gonal f 6 kutu cetrotide 5 kutu merionel 4 kutu bitirdim. Basta 10 du sonra çoğalmışlar popomun üzerine oturamaz hale gelmistim 😊😂 umut olsun sizlere azosperm ve pkos vardı ümitsiz başladık Rabbim yardim etti Gönlünüzu ferah tutun yeterki
🤩☺️ Bizde bilindik bir sorun yok, eşimin değerleri baya iyi, bende de olumsuz bi etken yok ama tahminen tüp tıkanamsından dolayı olmuyor. İşte toplama sonrası döllenme evresinde belli olur. Kalitesizler mi yoksa kaliteli ama tüpten kaynaklı mı bulaşamadılar hepsi belli olacak. Bu yönden de çok iyi tedavi tüp.😅ne olduğu belli oluyor

Kızlar merhabalar benim de 16 yumurtam toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tane ile devam ediyoruz . İnşallah 5. Günü görürler 5. Günü görmezlerse transfer olmayacak . Maalesef orta kalite devam ediyorlarmış şuan . Daha önceki tedavimde 3. Gün tek embriyo transfer edilmişti ve olmamıştı. Çikolata kistinin sıkıntısı büyük malum . lütfen bana da dua edin bir tane de olsa kaliteli bir embriyo ile transfer olabileyim🤲🏼 Bugün opu olan arkadaşlara da bol şans diliyorum
Canim merhaba bende de cikolata kisti war ve şuan 6. Gunumdeyim igne ye dewam ediyorum. Kaçıncı gününde yumurtaların toplandı ve boyutları neydi

Back
X