• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Simdi merak edip baktim okudum o yaziyi allah aşkına elle tutulur mantıklı bi açıklaması yok o düşüncenin sinirlerim hopladi resmen dr da olsa herkesin ruh sağlığı iyi olmayabilir her söylediğide dogru olmayabilir kafanı karıştırma böyle şeylerle bence
😅Haklısın o şekilde hiç düşünmedim. Yapay şeyler zararlı derler ya hep, bu yüzden doğal yaşamaya çalışırız... Bu işin ileri boyutu tedaviler hele de tüp bebek vs derken kafam iyice dolmuştu. Anlaşılan amannn sal gitsin kafasına gelmek gerek 😅 sonuçta doktorlar işin içinde

merhaba kızlar malesef pek hayırlı haberlerle gelmedim opudan sonraki 5. Günüm bugün ve embriyolar blast olmamış malesef. Bir küçük ihtimal yarın da bakıcaz dedi doktorum ama genel olarak olumsuza hazırladı diyebilirim. Şu durumda hücrelerin birleşmemesi zaten sağlıksız olduğunu gösteriyormuş anladığım kadarıyla. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Genetik sıkıntı demek mi acaba?
5 gün sağlıkla mı ilerlemişti peki canım kaç tane vardı

Benim ki de diğer aya kalabilir ama olabilir de bu ay o yüzden verdiler bana tüm ilaçları şuan kullanıyorum ama sonraki aylara da kalabilir dedi doktor 🤷🏻‍♀️
olsun bebeğim hayırlı zamanda sağlıkla olsunda önemli olan bu.hayırlı haberler de gelmeye başlayınca burası ne güzel şenlenecek🤩

olsun bebeğim hayırlı zamanda sağlıkla olsunda önemli olan bu.hayırlı haberler de gelmeye başlayınca burası ne güzel şenlenecek🤩
Ay evet ya acaba kim ilk haberi verecek çok merak ediyorum 🥰🥰🥰

Ay evet ya acaba kim ilk haberi verecek çok merak ediyorum 🥰🥰🥰
En son benden geleceği kesin;)sizin transferler yakın güzel haberler duymak hepimize iyi gelecek semoş sen kaç yaşındasın bu arada ben 35yasındayım adım hale;)

En son benden geleceği kesin:KK66:sizin transferler yakın güzel haberler duymak hepimize iyi gelecek semoş sen kaç yaşındasın bu arada ben 35yasındayım adım hale:KK66:
27 yaşındayım bende 🥰 kısmet artık bakalım hayırlısıyla olsun da ilk son hiç fark etmez 🥰

27 yaşındayım bende 🥰 kısmet artık bakalım hayırlısıyla olsun da ilk son hiç fark etmez 🥰
Yaşın genç yumurtaların daha kaliteli çıkar;)az olsun ö z olsun bizim olsun.benim eşim yıllarca istemedi bebek beni bu yaşa kdr bekletti.şimdide çocuk die ölüyor gamsız baykuş yıllarımı çaldı😅

Yaşın genç yumurtaların daha kaliteli çıkar:KK66:az olsun ö z olsun bizim olsun.benim eşim yıllarca istemedi bebek beni bu yaşa kdr bekletti.şimdide çocuk die ölüyor gamsız baykuş yıllarımı çaldı😅
İnşallah kaliteli olsunlar beni uğraştırmasınlar nisana 😢 Ya bu erkekler neden böyle 🤬 benim ki de istemedi şimdi tüp bebeğe bile erken gözüyle bakıyor pek gönüllü gelip gitmiyor paşa gönülleri neyi isterse o oluyor çok sinir oluyorum.

İnşallah kaliteli olsunlar beni uğraştırmasınlar nisana 😢 Ya bu erkekler neden böyle 🤬 benim ki de istemedi şimdi tüp bebeğe bile erken gözüyle bakıyor pek gönüllü gelip gitmiyor paşa gönülleri neyi isterse o oluyor çok sinir oluyorum.
Aynen arkadaşım sadece 2yıl tüp bebek için bildiğin yalvardım ki maddi bir sıkıntıda yoktu.dedim yaşım geçiyor neler dedim en son kavga etmekten yoruldum bende .bu senede cocuk istiyor valla tam sopalıklar.herşeyin bi zamanı var kadın için bunu o kafaları almıyor maalesef.inan yaşım daha genç olsa bu seferde ben onu süründürürdüm de yaş 35;)yemiyor ahaha

Kızlar laporoskopi ve opu oldum dün ölüyorum gaz sancısından omuzlarım,göğüs boşluğum ne yapsam geçer fikri olan varmı dyanamıyorum😭😭
1bardak sıcak süt iç. Sade maden suyuna da izin veriliyor çok rahatlatır onlar seni. Ve azıcık yürümeye çalış

Kızlar laporoskopi ve opu oldum dün ölüyorum gaz sancısından omuzlarım,göğüs boşluğum ne yapsam geçer fikri olan varmı dyanamıyorum😭😭
Yürüyüş bence iyi gelir canım bağırsak hareketi için o tür operasyonlardan sonra düzenli yürütüyorlar

Arkadaşlar bana da antibiyotik verilmedi. Opudan sonraki 6. günüm. Hatta doktoruma da sordum antibiyotiğe gerek yok mu diye ama ameliyathanede tek doz vermişler damardan, devamına gerek yokmuş. Yani herkese verilmeyebiliyor.

Hoş benden 4 yumurta toplanmıştı belki sayı ile de alakalıdır. 3 ü olgun çıktı. 2 si döllendi ve 2si de 5. güne gidip donduruldu. Amh: 0,41, yaş 34. Düşük amh ı olan az yumurtası için arkadaşlar için umut olsun. İnşallah 2 adet sonra tekrar yumurta toplamaya başlayacağız ve belki uygun koşullar olursa taze transfer bile yapabileceğiz :)

Hepiniz için dua ediyorum

Bunu kim söyledi canim son.iki gun sperm kalitesi ile alakalı olduğunu sizinde tese ile mi elde edildi
Bizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçası
evet gerçekten öyle. Bizde erkek faktöründen tüp bebek yaptırdık. Ve ben de çok korkuyordum. Ama endişe etme. Bizde sadece bi kaç ADET hareketli sperm çıkışı oluyordu. Ona rağmen yumurtalarımı döllediler. 4yumurtam vardı 4embriyo oluştu. Ama pgt yaptırdık 2-si sağlıklı geldi, ne yazıkki diğer 2si sıkıntılıydı. Ve iyi kaliteli blast 2tane embriyo transfer edildi

Arkadaşlar bana da antibiyotik verilmedi. Opudan sonraki 6. günüm. Hatta doktoruma da sordum antibiyotiğe gerek yok mu diye ama ameliyathanede tek doz vermişler damardan, devamına gerek yokmuş. Yani herkese verilmeyebiliyor.

Hoş benden 4 yumurta toplanmıştı belki sayı ile de alakalıdır. 3 ü olgun çıktı. 2 si döllendi ve 2si de 5. güne gidip donduruldu. Amh: 0,41, yaş 34. Düşük amh ı olan az yumurtası için arkadaşlar için umut olsun. İnşallah 2 adet sonra tekrar yumurta toplamaya başlayacağız ve belki uygun koşullar olursa taze transfer bile yapabileceğiz :)

Benimde 2 tane döllenmiş inşallah benimde 5. Güne 2si sağlıkla gider benim yaşım 27 amh 0.33 çıktı daha sonra 0.9

Merak ediyorum 2embriyonuz varken neden yine yumurta toplamaya gidiliyor yine? Bende en baştan taze transfer olacağı belliydi oyüzden az yuöurta sayı hedeflendi. 4embriyom oldu. Pgt-den 2si sağlıklı geldi ve taze transfer oldum. O 2sini deneseydiniz eger pozitif olmasaydı sonucunuz sonra yine yumurtamaya gidilirdi diye düşünüyorum

Back
X