• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

bende sizinle ayni basladim bugun adetimin 3.gunu kesilmedi bende yogub geliyor ama cok bas agrisi ve halsizlik yapıyor
Ya benim kesildi gibi nerdeyse hiç gelmiyo bünyeden bünyeye değişiyodur belki, hemşire sana da söylemiştir yaptıktan sonra yatmayın günlük işlerinize devam edin dedi ben dün yürümüştüm hiç anlamadım etkisini bugün biraz uyuşukluk oldu gibi ama sonra akşamüstü bi yürüdük şükür geçti

Kızlar bu gonal f regl’i kesiyor mu acaba? Adetin 2. Günü başladık bugün adetimin 3. Günü ama hiç gelmiyor neredeyse sizde oldu mu böyle bir şey?
merhaba canim bende adetin 3. Gunu basladim..sadece gonalf degl..adetim benimde en az 1 gun daha olmasi gerekiyordu..ama leke seklinde oldu..kesiyo olabilir..

Dondurulmuş embriyo ile transfer olan arkadaşlara soruyorum. Adetten sonra mi oluyor transfer yani süreç nasıl işliyor

Olanı bir yumurta ihtimalin mucize kadar olduğunu biliyorum ama umut işte yarın gelecek haberi bekliyorum ve zaman geçmek bilmiyor kızlaaar

Merhaba canim hic tedirgin olma..yazini okudum..masallah 2 tanesi dollenmis..insallah 2 side kaliteli bi sekilde ilerler..ilerlersee muthis olur..2 side ilerlerse 1 tanesinimi transfer yapcaklar ikisinidemi..eger yaptirabiliyosan..ikisinide yaptir.sansi artitirain..insallahh ikiside kaliteli ve 5. Gune gider..benimde 4-5 yumurta gorundu..ignelerin 3. Gunundeyim..ama korkuyorum ilerlemicek diye buyumeleri..daha onceki 2 dnenemde 2 yumurtam oluyodu..ignelerden sonra sadece 1 i olgunlasiyodu.2. Kalite 3. Gun embriyo transferi oldu..simdide korkuyorum oncekiler gibi olcak diye..yani hepsi buyumicek diye..cunki dhaa once basima geldi..ne guzel senin..2si dollenmis..masallah..insallahh ilerlicekte kaliteli bi sekilde..pozitif dusun hep..bende inan cok korkuyorum..ama elimden geldigince aklima getirmemeye calisiyorum..allah sabir versin..bizlere kuzum..guc versin..
Ne güzel yazmışsın canım ne kadar iç açıcı teşekkür ediyorum hepimiz bu forumdan elimizde bebeklerle çıkalım inşallah🤲🏻 Eminim güzel şeyler olacak senin için rabbim kalbimizdekileri kucağımıza versin🤲🏻

Kızlar opu olduktan sonra kanaması olanlar var mı benim dün bayağı oldu bugünde hala kahverengi lekelenmem oluyor normal mi bilemedim🤔

Kızlar iğnelere başlamak için doktor adetin 2. Günü gel dedi hatta sordum ben ilk gün lekelenme görüyorum diye kan görünce 2. Gün dedi. Sizler nasıl yaptınız ne zaman gitmeliyim. Suan leke ama kan şeklinde peçeteye geliyor bugünü 1 saymalı mıyım ne yapmalıyım

Kızlar iğnelere başlamak için doktor adetin 2. Günü gel dedi hatta sordum ben ilk gün lekelenme görüyorum diye kan görünce 2. Gün dedi. Sizler nasıl yaptınız ne zaman gitmeliyim. Suan leke ama kan şeklinde peçeteye geliyor bugünü 1 saymalı mıyım ne yapmalıyım
Aktif kanamanın başladığı ikinci yada üçüncü gün gitmeniz gerekiyor lekeyi saymıyorsunuz aktif kanamayı bekleyeceksiniz

Canım bende pazartesi gidicem yarın 2. Günüm olcak. Bana adetin tamamen söküldükten sonra 2. Gün dediler.

Aktif kanamanın başladığı ikinci yada üçüncü gün gitmeniz gerekiyor lekeyi saymıyorsunuz aktif kanamayı bekleyeceksiniz
haklısın canım ama kahve ya da krem leke değildi kırmızı peçeteye çizgi seklinde gelen bir lekeydi oyüzden tereddüt ettim zaten böyle durumlarda hep soru işareti bırakacak seyler gelir ya başa o hesap işte. Ozaman bugün saymıyorum teşekkür ederim 😊

Tamamen söküldükten sonra ibaresiyse tamam canım ozaman daha var ilk kez adeti bekler oldum korkmama rağmen.
Ya cuma günü aynısı banada oldu çamaşırımda leke vardı sonra hiç gelmedi bende korkup hemen aradım. Sökülmesi lazım dediler. Bende araya hafta sonu girdi diye tedirgin olmuştum. 3. Gün gelebilirsiniz dediler

Ya cuma günü aynısı banada oldu çamaşırımda leke vardı sonra hiç gelmedi bende korkup hemen aradım. Sökülmesi lazım dediler. Bende araya hafta sonu girdi diye tedirgin olmuştum. 3. Gün gelebilirsiniz dediler
Benimde inşallah bu hafta içi olur gibime geliyor çünkü lekeden bir iki gün sonra tamamen başlıyor benim. Başlamasını istiyorum biran önce ama cok korkuyorum kalbim sıkısıyor düşündükce ve en cokta hergün yumurta takibi korkutuyor beni ben muayene olamıyorum doktor bile zorlanıyor geri kacıyorum kalçamı kaldırıyorum umarım basarabilirim

haklısın canım ama kahve ya da krem leke değildi kırmızı peçeteye çizgi seklinde gelen bir lekeydi oyüzden tereddüt ettim zaten böyle durumlarda hep soru işareti bırakacak seyler gelir ya başa o hesap işte. Ozaman bugün saymıyorum teşekkür ederim 😊
Korkma korkma er yada geç sökülecek 🥰 ben o ilk leke geldiği günü sayarsan 5. Gün gitmiş oluyorum hastaneye hiç panik yapma 5.gün gittim 9 gün iğne kullandım hiç bir sıkıntı olmadı

Korkma korkma er yada geç sökülecek 🥰 ben o ilk leke geldiği günü sayarsan 5. Gün gitmiş oluyorum hastaneye hiç panik yapma 5.gün gittim 9 gün iğne kullandım hiç bir sıkıntı olmadı
Yok kuzum korkum o değil tamamen muayene opu transfer vs. Bide cikolata kistim var öncesinde doktor lucrin depot 3 aylık vurdurdu bir doz adet olunca gel dedi ikinci gün işte. Beni neler bekliyor hiç ama hiç bilmiyorum 😊

Benimde inşallah bu hafta içi olur gibime geliyor çünkü lekeden bir iki gün sonra tamamen başlıyor benim. Başlamasını istiyorum biran önce ama cok korkuyorum kalbim sıkısıyor düşündükce ve en cokta hergün yumurta takibi korkutuyor beni ben muayene olamıyorum doktor bile zorlanıyor geri kacıyorum kalçamı kaldırıyorum umarım basarabilirim
Benim normalde lekelenmem olmazdı ilk kez bu ay oldu ve 4 gün kadar gecikti çok stresliyim bende ondan oldu sanırım. Stressiz olmamız lazım ama sonunu bilememek korkutuyor beni. Tedavi sürecinden çok. Nefes egzersizi yapıyorum sende dene. Az da olsa rahatlatıyor

Yok kuzum korkum o değil tamamen muayene opu transfer vs. Bide cikolata kistim var öncesinde doktor lucrin depot 3 aylık vurdurdu bir doz adet olunca gel dedi ikinci gün işte. Beni neler bekliyor hiç ama hiç bilmiyorum 😊
Allahım kolaylıklar versin inşallah tüm sıkıntılarından kurtulursun ♥️

Back
X