• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Tek yumurta ölmedi, döllendi de. Ama gelişmiyormuş. Emriyolog umutlu değiliz ama öğlene kadar bekliycez dedi. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok dualarınızı bekliyorum kızlar.
2. Gün bugün dimi ama sonuçta bir Ümit hala var rabbim kucağına almayı nasip Etsin hayırlısıyla inşallah

İnşallah 5.güne giderler. Keşke sende pgt yaptırsaydın. Sperm sayısı az olunca genetik sıkıntı çıkma olasılığı da çok oluyor. Birde sizde mikroenjeksiyon mu yapıldı? Evet benim transferim yeni yapıldı transferin 7.günü bugün. İdrar testlerim pozitif çıkıyor bugün kan testi de yaptırıcam. Pozitif çıkarsa darısı sizlere inşallah 🙏🏻 Hiç canını sıkma Allah olsun dediğinde taşın üzerinde çiçek açar. Allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz
Hayirli olsun ne guzel inslalah kandada pozitif cikar kalp atislarini da duyarsiniz birsey sorucam bizdede sperm azligi var acaba sizde ne kadardi ne kadar olunca pgt yapiorlar

Bizdede sperm azligi var ama sizin ne kadar azdi merak ettim siddetli miydi
Bizde aslında 1-2ADET sperm çıkışı oluyordu. Ama tüp bebek tedavi öncesi verdiğimiz analizde 4milyon 800bin çıktı (ilk kez bu rakamı gördük 1ay tedavi yaomıştık). Ama yumurta toplama günü Yine az çıkmış kağıtta nadir hareketli sperm bulundu yazıyordu ve eşimden 2kez örnek istediler

Hayirli olsun ne guzel inslalah kandada pozitif cikar kalp atislarini da duyarsiniz birsey sorucam bizdede sperm azligi var acaba sizde ne kadardi ne kadar olunca pgt yapiorlar
Çok teşekkğr ederim canım. Eğer maddi olarak sıkıntınız yoksa pgt isteyin kendiniz sorun doktora. Tüp bebek merkezleri umursamıyor ama siz sorarsanız bilgi verirler

Bizim tanıdık dediğimiz doktor sayının 5mişyonun altında oldugunu görünce istedi. Birde şöyle bir durum var sayının az olma nedeni belliyse belki istenmez. Ama bizde sebebi belli değil neden sperm çıkışı az bilinmiyor çünki herşey normal oyüzden genetik sıkıntı vardır diye istedi bence

Bizde aslında 1-2ADET sperm çıkışı oluyordu. Ama tüp bebek tedavi öncesi verdiğimiz analizde 4milyon 800bin çıktı (ilk kez bu rakamı gördük 1ay tedavi yaomıştık). Ama yumurta toplama günü Yine az çıkmış kağıtta nadir hareketli sperm bulundu yazıyordu ve eşimden 2kez örnek istediler
Anladim Rabbim nasip ettikten sonra 1 2 farketmiyo demekki bizim 15 20 milyon arasi bende korkuyorum biraz da sekli bozuk ama bakalim daha yeni basladik ben daha igneleri kullaniyorum Rabbim hayirla sonuclandirsin inslalah sizede takrar hayirli ugurlu olsun inslalah sag salim kucaginiza alirsiniz🤗🤗

Bizim tanıdık dediğimiz doktor sayının 5mişyonun altında oldugunu görünce istedi. Birde şöyle bir durum var sayının az olma nedeni belliyse belki istenmez. Ama bizde sebebi belli değil neden sperm çıkışı az bilinmiyor çünki herşey normal oyüzden genetik sıkıntı vardır diye istedi bence
Olanilir tabiki iyikide istemişsiniz biraz maliyetli ama sonucu hayirli olmus 😊

Slm kızlar kafama birşey takıldı bugün 2.gün dün aradıklarında mikroenjeksiyon yöntemi ile döllenmeyi yaptık va dediler eşimde sperm vs sorun yok herkeste mikroenjeksiyonmu yapıyorlar?

morfoloji bozukluğu varmış bu güne kadar böyle bir şey duymamıştık hiç doktorlardan ama hem sayı az hem de morfoloji çok bozuktu düzgünlerini seçmek için çok uğraştık ama sperm yüzünden dedi embryolog.
Daha önce spermiyografi testi yapılmamışmıydı ki tüp bebek aşamasındamı çıktı?

Bi.sorun mu var diye korktum dr bana 21 yumurta.oldugu icin çok girip çıktık ağrın.olur demişti girip.cikilan bi işlem gibi de değil netteki videolar da ama umarım normaldir
Ben bir hafta sıkıntı çektim 29 yumurta toplanmıştı. Her yumurta için ayrı ayrı girip alıyorlar diye biliyorum ben.

2 sene önce yapılmıştı ama hiç morfoloji diye bişeye bakılmamış başka bir adı yoksa eğer.
Son durumu görmek için tedaviye başlamadan önce yapmaları gerekirdi. 2 sene önce yapılan testte morfolojiye de mutlaka bakılmıştır. Çünkü sayı ve hızla birlikte morfoloji çok önemli sperm değerlerinde.

2. Gün bugün dimi ama sonuçta bir Ümit hala var rabbim kucağına almayı nasip Etsin hayırlısıyla inşallah
bugün ikinci gün ve hiç bölünmemiş, emriyolog umutlu değiliz dedi açık açık. Allahtan umut kesilmez bekliyorum ama ben yeni tedavinin rapor hazırlıklarına başladım bile. pes etmek yok son yumurtaya kadar maddi olarak gücüm bitene kadar uğraşacağım. Allah bu bebeği hak ediyorsam dualarımı dileklerimi illa ki taçlandıracaktır.
Üzüldüm tabi ağladım da ama bir annenin en fazla dizleri üzerine düşmeye hakkı var ve ben anne olmak istiyorsam yıkılamam. dizlerimin üzerine düştüm geri kalktım devam. sakın sizler de umutsuzluğa kapılmayın. Bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü sabırla bekleyelim

Canım benim rabbim inşallah bu çabanın sonucunu verir ben inanıyorum
bugün ikinci gün ve hiç bölünmemiş, emriyolog umutlu değiliz dedi açık açık. Allahtan umut kesilmez bekliyorum ama ben yeni tedavinin rapor hazırlıklarına başladım bile. pes etmek yok son yumurtaya kadar maddi olarak gücüm bitene kadar uğraşacağım. Allah bu bebeği hak ediyorsam dualarımı dileklerimi illa ki taçlandıracaktır.
Üzüldüm tabi ağladım da ama bir annenin en fazla dizleri üzerine düşmeye hakkı var ve ben anne olmak istiyorsam yıkılamam. dizlerimin üzerine düştüm geri kalktım devam. sakın sizler de umutsuzluğa kapılmayın. Bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü sabırla bekleyelim

Back
X