• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

bugün 4. gün benm dün 4 tanesi iyi durumda demişlerdi ama bugün 1 tanesi daha atak yapmış 5 tanesi 4. gün görntüsünde o sebeple 2 tanesini belki 5 e gtmez diye dondurdular kalan 3 de 5 e gideblirse gideck gidemezse gelecek ay transfer olacak inşallah adet olunca gidicem.
Bana da demişlerdi dün atak yapıp yetişme durumları oluyor diye demek olmuş sizde maşallah

KIZLAR MERHABA,PERSEMBE NASIPSE OPUM OLUCAK GELISEN COK SAYIDA.YUMURTAM VAR AMA.SANCIM YA DA.AGRIM.YOOK ACABA YUMURTALAR BOS MU SIZIN.NASILDI?

Bu arada dondurma ücreti hakkında bilgi aldın mı?
Canım anladığım kadarıyla bende sorun olduğu için dondurulduğundan şuan ücret alınmayacak ancak transferden sonra kalanları dondurma ücreti isteyecekler oda yaklaşık 1500 falanmış

Kesinlikle zamanı var ve ondan bekletiyor rabbim
Allahım en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin hepimize hiç bir zaman olsunda nasıl olursa olsun demedim Allah’ın bir bildiği vardır ♥️

Ooo iyiymiş canım 🧿 İnşallah o 4-5 tane devam eder.
Doktor yuvarlak hesap kendi söyledi heralde şimdi hastaneyi aradım da sanırım biraz daha fazlaymış yumurtalarım yarın dondururken söyleyecekler kaç olduğunu 🤭

Doktor yuvarlak hesap kendi söyledi heralde şimdi hastaneyi aradım da sanırım biraz daha fazlaymış yumurtalarım yarın dondururken söyleyecekler kaç olduğunu 🤭
Ooo çok iyi haber canım inşallah hepsi kalitelidir.

Benmde 15 vardı herhangi bir ağrı sızı yaşamamıştım zaten yumurta gelişirken değil çatlarken ağrı yapar bir sorun yoktur yani:KK66:
icimi rahatlattin canim catlatma ignesini bugun olucam nasipse,peki senin agrin olmadigi halde yumirtlarin hepsi toplandi mi canim

icimi rahatlattin canim catlatma ignesini bugun olucam nasipse,peki senin agrin olmadigi halde yumirtlarin hepsi toplandi mi canim
11tanesi olgun çıkmış 8i döllendi bıgün 3.gün telefon bekliyorum.tabiki hepsi aynı kalitede çıkmayabilir sağlıklı olgun yumurtalar olsunda 3-5farketmez;)

benm şu ana kadar ki 2 tüp 1 aşılama tedavilerimde ağrı olması sebebim yumurtalıkların dirençli olmasıydı. yani zorlandıkça ağrı yapıyor bence seninkiler verimli çalışıyor ve zorlanmıyor bu sebeple ağrınız olmadığını düşnyorum :)

Back
X