• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

senin sorunun neydi cnm?çok takip edemedim msjları
Benim iki çikolata kistim var ayrıca erkek faktörümüz de var canım 2 sene oldu evleneli tüp bebeğe karar verdik ilk kez 15 gün önce doktora gittik işte baktı dedi çikolata kistlern büyük ameliyat olsan zarar verir rezervlerinde düşer bizde ameliyatsız denesek ne kaybederiz dedik bişey kaybetmeyiz dedi lucrin depot 3 aylık vurdurdu adetin ikinci günü gel dedi bugün gittik simdide kistin biri küçülmüştü 2 ay sonra hsg cekil gel bakalım ameliyat mı edelim tüp mü yapalım karar verelim dedi kafam allak bullak oldu yine

Tüplerde sıvı birşkmesi varmış ve bende araştırdım bu olay tüp de olsa normal gebelik de olsa bebek olulumu gelişmesine engel olan bir durummuş
Evt cnm tam adamına denk geldin benm sağ tüp alınmıstı dış gebelkten sol dada sıvı birikmesi yani hidrosalpenks vrdı geçen sene açtırdm laporoskopiyle ama bebek olmadı tüp bebeğe başladım tekrar hag sonuc dahada şişmiş opu ile birlikte alınmasını istedim dr da aynı fikirdeydi.ve sonuc cmt günü hem opu hemde tüpümü bağlattım o tüpten daha hatır gelmio böle olcagını bilsem gecen senekı amelıyatta baglatırdm

Aslında gerçekten güveniyorum ama insanın içini yine bulandırıyor özellikle para için yapılan şeyleri duydukça kötü oluyor şüpheye düşüyor. Sağolsun az önce aradı uzun uzadıya anlattı😅rahatlattı. Sen rahat ol gerek olmadıkça ve beraber karar vermedikçe hiçbir ameliyat ve işlem yapmayız sana. Öncelik sağlıklı ve çok sayıda embriyo elde etmeye çalışacağız bir sefer yada birkaç sefer hormon tedavisi ile de olsa öncelik çocuk yapmak sonra transfer aşamasında ameliyat yada değil kararı vereceğiz belki ameliyat yapmadan bu şekilde de deneyelim deriz hepsini o zaman berbaer karar vereceğiz rahat ol dedi 😅🙈 ferahladım ya
Çok sevindim şu süreçte en büyük düşmanımız stres çünkü ben doktoruma çok güvendim en azından öyle şeyleri dert etmedim hiç sende bırak kendini doktoruna 😂

İşte doktor aslında bana da öyle demişti geçen sefer hatta hemşire bile bu sefer iğnelere baslıcaz sandı evraklar hazır mı dedi rapor için kan aldırdı felan ama işte doktor birden böyle söyledi 2 ay daha beklicez hem ozaman bile tüp olacağı garanti mi ki bilmiyorum cok moralim bozuldu yaa
Bozma moralini ☺️ duaya sarıl. Başka dert yok ise şansın hala yüksek 🙈çalışmalara devam et

Evt cnm tam adamına denk geldin benm sağ tüp alınmıstı dış gebelkten sol dada sıvı birikmesi yani hidrosalpenks vrdı geçen sene açtırdm laporoskopiyle ama bebek olmadı tüp bebeğe başladım tekrar hag sonuc dahada şişmiş opu ile birlikte alınmasını istedim dr da aynı fikirdeydi.ve sonuc cmt günü hem opu hemde tüpümü bağlattım o tüpten daha hatır gelmio böle olcagını bilsem gecen senekı amelıyatta baglatırdm
Aynen canım bende 1 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum doktor sol tüpü bağladı sağ da şişmişti onu boşaltmış ama tekrar sıvı birikmesi oldu. Doktorum bana da cuma opu yapacak o esnada iğne ile çekemye çalışırız olmayabilir de dedi bakalım kısmet artık ama aynı şeyleri yaşamışız

Benim iki çikolata kistim var ayrıca erkek faktörümüz de var canım 2 sene oldu evleneli tüp bebeğe karar verdik ilk kez 15 gün önce doktora gittik işte baktı dedi çikolata kistlern büyük ameliyat olsan zarar verir rezervlerinde düşer bizde ameliyatsız denesek ne kaybederiz dedik bişey kaybetmeyiz dedi lucrin depot 3 aylık vurdurdu adetin ikinci günü gel dedi bugün gittik simdide kistin biri küçülmüştü 2 ay sonra hsg cekil gel bakalım ameliyat mı edelim tüp mü yapalım karar verelim dedi kafam allak bullak oldu yine
Çok geçmiş olsun cnm kist çok büyük ve rezerve zarar verme durumu varsa önce bir kaç kere yumurta toplat hiçbirimiz sıkıntısız ilerleyemiyoruz Allah türlü türlü sınıyor bizi.acil şifa diliyorum moralini bozma

ayy gerçekten doktorun çok ilginç ya herşeyi ters yapıyor . hsg çekilir doğru tedavi için , tüp olcaksa yumurta toplanır sonra geçici menepoz yapılır. ameliyatsa yine yumurta toplanır ameliyat baskılama olur ... Bilmiyorum canım ama çok akla mantığa yatan şeyler değil , bence en acilinden doktorunu değiştir. hangi ilde yaşıyorsun?

Canım kaç yumurta toplandı gelişmelerş nasıl ve nerde yaptırdın tedavini 🙈😅 çok ilgimi çekti k bakma

Aynen canım bende 1 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum doktor sol tüpü bağladı sağ da şişmişti onu boşaltmış ama tekrar sıvı birikmesi oldu. Doktorum bana da cuma opu yapacak o esnada iğne ile çekemye çalışırız olmayabilir de dedi bakalım kısmet artık ama aynı şeyleri yaşamışız
Aynen cnm bende bir şans verdim o tüpe ama sonuç dahada şişmiş bir sosis,;) yani karar senin tabi ama işini garantiye alıp bağlat.bu arada benm sağ tüp alındı ama rezervde bir sıkıntı olmadı cok sukur bunlarada çok kafanı takma o sıvı daha cok zarar embriyoya

Aynen cnm bende bir şans verdim o tüpe ama sonuç dahada şişmiş bir sosis,:KK66: yani karar senin tabi ama işini garantiye alıp bağlat.bu arada benm sağ tüp alındı ama rezervde bir sıkıntı olmadı cok sukur bunlarada çok kafanı takma o sıvı daha cok zarar embriyoya
Evet doktorda öyle dedi. Rezerv işi de tmm etkileniyor ama stres ve takviye ile bende olumlu etki yaptı amh için yani artık o şekilde dikkat edeceğiz🤷 ah 1 tane olsa hayır ile 2. İ de bebe 3 6 aylık iken tekrar transfer ederim 😅🤲🏻

Canım kaç yumurta toplandı gelişmelerş nasıl ve nerde yaptırdın tedavini 🙈😅 çok ilgimi çekti k bakma
;))) istbl tüp bebekte aret kamar dr um 15ultrosanda görüldü 11olgun toplandı 8 döllendi bugün 3.günleri tel.bekliyorum;) ameliyattan dolayı biraz yatıştayım ama şimdlk ii gidiyor gibi.önce sağlık sonra bebek;)

Kızlar çok acil bana geri dönüş yapabilir misiniz geçen hafta perşembe opu oldum bugünde daha 5. Günde regl oldum bu normal mi korkuyorum açıkçası doktoruma yazdım cevap bekliyorum ama o dönene kadar bilen varsa lütfen yazsın yani bu hormon iğneleri etkilemiş olabilir mi üffff

Opudan çıktım 1 tanecik yumurtam var. Altın yumurta diyorlar. Bu durumda ben de altın yumurtlayan tavuk 😁😁 dua edin o bir benim olsun kızlar
Canim beni guldurdun allahta seni guldursun😗..bi an kendimi dusundum 2 kere tavuk oldum..ben ..2 kere tek yumurta toplandi yanii..ama benimki altin degilmis..😣3. Gun oldum..2 sindede negatif oldu..zaten 2. Kaliteydi..yani imitasyonmus🤣🤣seninki insallah dollenir canimm..insallahh....dualarim seninle..🙏🙏

Kızlar yumoşlarınız kaçıncı günde birde ilerleme nasıl oldu yumoşlarda beni az önce aradılar bugün 3.günleri hepsini 5.güne bırakacaklarmış neye göre karar veriyorlar sizce

Canim beni guldurdun allahta seni guldursun😗..bi an kendimi dusundum 2 kere tavuk oldum..ben ..2 kere tek yumurta toplandi yanii..ama benimki altin degilmis..😣3. Gun oldum..2 sindede negatif oldu..zaten 2. Kaliteydi..yani imitasyonmus🤣🤣seninki insallah dollenir canimm..insallahh....dualarim seninle..🙏🙏
benimki de olmadı maalesef. bi daha ki tedavi için hazırlık ilaçlarına bu sabah itibariyle başladım. teki bile altın yumurtalayamamışım yani:) kısmet diyor bir daha ki aya ilerliyoruz seninle el ele:)) benim de 2 tedavi oldu ama daha emriyo olup geri almak kısmet olmadı. senin de benim gibi amh sıkıntın var sanırım?

ayy gerçekten doktorun çok ilginç ya herşeyi ters yapıyor . hsg çekilir doğru tedavi için , tüp olcaksa yumurta toplanır sonra geçici menepoz yapılır. ameliyatsa yine yumurta toplanır ameliyat baskılama olur ... Bilmiyorum canım ama çok akla mantığa yatan şeyler değil , bence en acilinden doktorunu değiştir. hangi ilde yaşıyorsun?
Yok canım doktoruma güveniyorum erzurumda yakup beye gidiyorum cok iyi bir doktor acıkcası vardır bir bildiği diyorum ama işte aklımda karışıyor haliyle.

:KK66:)) istbl tüp bebekte aret kamar dr um 15ultrosanda görüldü 11olgun toplandı 8 döllendi bugün 3.günleri tel.bekliyorum:KK66: ameliyattan dolayı biraz yatıştayım ama şimdlk ii gidiyor gibi.önce sağlık sonra bebek:KK66:
Maşallah 🤭orayı bende araştırdım da Pendik'te Beylikdüzü ne gelemedim.yaşın kaş acaba ?hiç çocuk var mı amh vs 😅🙈

Çok geçmiş olsun cnm kist çok büyük ve rezerve zarar verme durumu varsa önce bir kaç kere yumurta toplat hiçbirimiz sıkıntısız ilerleyemiyoruz Allah türlü türlü sınıyor bizi.acil şifa diliyorum moralini bozma
Aynen öyle canım benim cok zor türlü şeylerle uğraşıyoruz ama ameliyat demez inşallah derse senin dediğin gibi derim önce biraz yumurta toplayalım derim belki direkt o da öyle yapar zaten ama bilemiyorum cidden kafam karıştı ya ben iğnelere başlarız sanmıştım bu cikolata kisti ne sıkıntılıymış

Back
X