• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ama tüpler alınırsa bi daha yumurta nasıl oluşacak canım
tüple yumurta oluşmasının bir alakası yok ki!!! Sadece doğal yoldan gebelik oluşmaz.benm sağ tüp yok sol tüpte bağlı opuda oldum yumurtamda var;) tüp le yumurta oluşumunun bir alakası yok kuzum;)

en azından erken teşhis benm tüpteki hafif yapışıklıktan dış gebelk yaşadım.o tüplere çare bulmadan tüp bebek yapma zaten pahalı bir işlem. Risk alma derim deli kız😂
😅 Şuan içim rahat işte tedavi mantıklı geldi😝gelmese ne olacak sanki de. Ya nasip dedik

İlk tedavimde benm embryolar döllendi ama 3. Gün gelişimleri durdu o sebeple bu tedavimde, garantiye almak için 4. Gün 2 tanesini dondurdular
Hımm 4.günde dondurulduğunu bilmiyordum benide bugün aradılar 3.gündeyiz yarın aramıcaklarmıs embrıyolar strese giriyormus kebdı hallerınde bırakacaklarmıs 5.gün arıcaz dediler veletlere bak strese giriyorlarmış😂😂

Alla alla hergün arayıp haber verilmesi gerekmiyormu? Birde cnm 3.gün kaçtane 5 e kaç tane geldi senin istatiksel hesap yapıyomda😂😂😂
Bende öyle biliyorum ama çok yoğun dediler ondan heralde 🤷🏻‍♀️ Bugün embriyolog 9 dedi yarın kesin kaç tane dondurulacağını söyleyecek

Hımm 4.günde dondurulduğunu bilmiyordum benide bugün aradılar 3.gündeyiz yarın aramıcaklarmıs embrıyolar strese giriyormus kebdı hallerınde bırakacaklarmıs 5.gün arıcaz dediler veletlere bak strese giriyorlarmış😂😂
beni hergün aradılar bir de benm bir önceki tedavim de yarım kaldığı için o sebeple ince eleyip sık dokudular

Yumurtalık ayrı yapı tüp ayrı yapı 🤭 çalışması farklı
Güldürdüm dimi bunu söyleyen birde mühendis öyle düşün daha komik ama inan su başıma gelenlerden sonra ne mühendis olduğum aklımda ne de başka bişey sanki tüm bunları ben başarmamışım suan hiçbirşeyden anlamayan cahil biri gibiyim beynim durdu dünya sadece bundan ibaret gibi cok karısığım canım cok zorlanıyorum. Teşekkür ederim

beni hergün aradılar bir de benm bir önceki tedavim de yarım kaldığı için o sebeple ince eleyip sık dokudular
Yani haber verilmeli zaten herkes umutla güzel birşeylwr duymayı bekliyor sonuçta;)ben yrn haber alamıcam başlarının çaresine bakaınlar artık uzaktan analık yapmak zor😂ya valla kendimle dalga geçiom artık .inşlh seninde benmde herkesin güzel haberleri gelsin bayram olsun buralar❤️🌸

tüple yumurta oluşmasının bir alakası yok ki!!! Sadece doğal yoldan gebelik oluşmaz.benm sağ tüp yok sol tüpte bağlı opuda oldum yumurtamda var:KK66: tüp le yumurta oluşumunun bir alakası yok kuzum:KK66:
Teşekkür ederim canım inan zaten artık az önce AghA AghA dediğim gibi artık beynim yok ki. Acıp habire burayı benimle aynı şeyleri yasayanları okuyorum. 😊

Teşekkür ederim canım inan zaten artık az önce AghA AghA dediğim gibi artık beynim yok ki. Acıp habire burayı benimle aynı şeyleri yasayanları okuyorum. 😊
tabikide birbirimize sorcaz bilgilerimizi paylaşçaz bunun için burası;) stresten kafamız karışabılıo tüpleriyle 5sene uğraşmış ben varm burda için rahat olsun rezervine hiçbişicik olmaz;)stres yapma moralini yüksek tut

tabikide birbirimize sorcaz bilgilerimizi paylaşçaz bunun için burası:KK66: stresten kafamız karışabılıo tüpleriyle 5sene uğraşmış ben varm burda için rahat olsun rezervine hiçbişicik olmaz:KK66:stres yapma moralini yüksek tut
A diyene ağlayacak gibi olmam dışında cok moralliyim 😢 inşallah iyi olacak canım güzel düşünmemiz lazım haklısın

A diyene ağlayacak gibi olmam dışında cok moralliyim 😢 inşallah iyi olacak canım güzel düşünmemiz lazım haklısın
kıamam yaaa a diyenede ağlama Allah bilinmedik dert vermesin.tüpümüz yoksa tüp bebek vr adı üstünde;) seni anlıyorum bende kötü hissetmiştim ilk öğrendıgımde kabullenemedım .ama biz kadınız güçlüyüz hepsininde üstesinden geliriz.ben artık sadece dalga geçiyorum eğleniyorum kendimle ;)sürekli makara yapıyorum evde ;))))

Güldürdüm dimi bunu söyleyen birde mühendis öyle düşün daha komik ama inan su başıma gelenlerden sonra ne mühendis olduğum aklımda ne de başka bişey sanki tüm bunları ben başarmamışım suan hiçbirşeyden anlamayan cahil biri gibiyim beynim durdu dünya sadece bundan ibaret gibi cok karısığım canım cok zorlanıyorum. Teşekkür ederim
Estağfirullah canım ☺️ inan bende senin gibiyim bugün doktor ameliyat deyince kilit oldum gerisini pek hatırlamıyorum 😅😝ama ben her kontrolü ses laydı yapıyorum sakin kafa ile dinleyince anlıyorum 😅 hem ilaçlar hem stres heyecan insanı acayip etkiliyor.

Back
X