• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bişi olmaz kuzum ;) ilk günde bende heyecan yapmıştım sonra inan rutine biniyor.
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim içim içimi yerdi nasıl unuttum bişi
Bişi olmaz kuzum ;) ilk günde bende heyecan yapmıştım sonra inan rutine biniyor.
Ge
Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim içim içimi yerdi bişey olurmu acaba diye😔Evde misafir var iğne saatim geldi eşime msj attım dikkatli ol kimse küçük odaya girmesin diye eşim tamam dedi ama yine telaş yaptım iğne yaparken biri pat diye içeri girerse diye o telaşla heyecanla unuttum☺️

Oooooo anasini aglatcaktim ortaliginn resmen..😎😎bicok sey denedim..canim..ama once doktorumun vedidgi vitamin ve hormon takviyelerini kullandim..arisutu..arisutubalpolen karisimi..4 gun sogan kuru denedim..miyomu olanlara iyi gelmiyomus biraktim..1 kere sut buharina oturdum..zeytinyaginda incir beklettim incor tukettimm..inofolic ictim..ama inofoligi doktorum soylemedi ben aldim..bi sure kullandim..ilac tedavisine basladigim ilk hafta aslan pencesi gunde 1 bardakti sanirim ictimm..bunlar aklima grlenler😂🤗😆kuşb....u deseler onu bile yicek kivama gelmistim yani..bunu denemedim bunuda deniyim derdim yani..yani ozetle 4 ayda bi cok sey denedim ama bole parca parca ..bir tek ilaclarimi kullandim..4 ay boyunca hep..
Arkandan geliyorum bekle🤪 ne deseler deneyecek kıvamdayım. İlaç namına değil tabi ama bi yandan incir atıyorum ağzıma yandan da çörekotuna bakıyorum. Bir kaç aya hamile olmazsam varil olurum herhalde 😂 bu sefer çok inanıyorum daha çok yaklaşacağım inşallah. Senin yumurtalar nasıl olmuşlar mı yumoş yumoş

Ge
Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim içim içimi yerdi bişey olurmu acaba diye😔Evde misafir var iğne saatim geldi eşime msj attım dikkatli ol kimse küçük odaya girmesin diye eşim tamam dedi ama yine telaş yaptım iğne yaparken biri pat diye içeri girerse diye o telaşla heyecanla unuttum☺️
Allah kolaylık versin zor süreç üstüne misafir hele de korona vakti aman dikkat edin.

Ya c life diye bir macun var duyan var mı ben 3 ay kullandım da amh a iyi geldi yani kullandığım süreçte yükselme oldu sadece macun etkili olmamıştır elbette stres azaltmaya çalıştım aynı zamanda. Ama isterseniz araştırın. Bu kulüpte de baya sayfalar açılmıştı

Ge
😂ya azıcık rahatla heyecan yapacak bişi yok sakin sakin yap temizlemeyide unutma birdahakine;)1-2güne yemek yemek kdr normal gelmeye başlıcak zaten için rahat olsun

Arkandan geliyorum bekle🤪 ne deseler deneyecek kıvamdayım. İlaç namına değil tabi ama bi yandan incir atıyorum ağzıma yandan da çörekotuna bakıyorum. Bir kaç aya hamile olmazsam varil olurum herhalde 😂 bu sefer çok inanıyorum daha çok yaklaşacağım inşallah. Senin yumurtalar nasıl olmuşlar mı yumoş yumoş
Kızlar be kdr işinize yarar bilemem ama anlatayım.yazın gökçeadaya tatile gittik orda gökhanın bal çiftliği diye meşhur biryer vrmış bizde gittik tabi.bişkerde aldk adam orda tüp bebekten vs bahsetti bende tüp bebek düşündüğümü söyledim yumurta sayısı ve kalitesi için özel ve sertifikalı propolis hazırlıyormuş çok memnun olan kişi varmış gercektende adamın oraya gelen giden bitmiyordu.ama dolapta muhafaza edilmesi gerekiyor dedi tatilde cok yer değiştirdiğim için alamamıştım.isterseniz bi araştırın şifanın nerden geleceği bilinmez

Ya c life diye bir macun var duyan var mı ben 3 ay kullandım da amh a iyi geldi yani kullandığım süreçte yükselme oldu sadece macun etkili olmamıştır elbette stres azaltmaya çalıştım aynı zamanda. Ama isterseniz araştırın. Bu kulüpte de baya sayfalar açılmıştı
Hiç duymamıştım Allah korusun bu sefer olmazsa mutlaka deneyeceğim amh sıkıntım var benim

Kuzum cuma basladim ignelere..persembe kontrol var..eger uygun gorurse doktorum..cumartesi Allah izin verirse opu olcak..suanda korkuyorumm..hepsi gelismezse diye..beklemkteyim..

Hiç duymamıştım Allah korusun bu sefer olmazsa mutlaka deneyeceğim amh sıkıntım var benim
Ben kullandim bir ay benim sorunum olmadigi icin ise yaradimi yaramadimi bilmiyorum acikcasi ama amh falan iyi geldiğini duydum cok hamile kalan var genelde adet duzensizligi pko ve amh da etkili

Instagram sayfası var baya yorum var ya benim arkadaşım pco lu o kullandı oldu arkadaşı kullanmış oldu ben ve başka arkadaşta henüz tık yok kısmet meselesi 🤷 ama öneren doktorlar var diye biliyorum hatta önceden gittiğim doktorlardan takip edenler var

Yani Medipol den Ayşe hanım birde Fethiye hanım var onlar takip ediyor profili 😅demek ki bilgileri var omaylıyorlae

Kızlar be kdr işinize yarar bilemem ama anlatayım.yazın gökçeadaya tatile gittik orda gökhanın bal çiftliği diye meşhur biryer vrmış bizde gittik tabi.bişkerde aldk adam orda tüp bebekten vs bahsetti bende tüp bebek düşündüğümü söyledim yumurta sayısı ve kalitesi için özel ve sertifikalı propolis hazırlıyormuş çok memnun olan kişi varmış gercektende adamın oraya gelen giden bitmiyordu.ama dolapta muhafaza edilmesi gerekiyor dedi tatilde cok yer değiştirdiğim için alamamıştım.isterseniz bi araştırın şifanın nerden geleceği bilinmez
Araştıracağım canım çok sağol🙏🙏

Back
X