• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evet ya aslında bakınca nekadar komik ne saçma diyenler oluyordur mutlaka ama insan bi panikliyo..Tüp bebeğe başlamaya karar verdik doktora gittik smear yapıldı rahim ağzında bi sorun vardı hemen genelanesteziyle ameliyat oldum iyileşme suremi bekledim busefer adet olamadım..strea heyecan korku bekle bekle biturlu adet olamadım..Doktorum okadar mükemmel bir insanki sabah akşam gece hiçfarketmez yazdığım her msja döndü..Adet olursun merak etme bi problem yok için rahat olsun dedi ama çok takıyosan gel bi bakalım dedi..Gittiğim günün akşamına adet oldum..Benim günüm değil saatim bile şaşmazdı adetimin bianda böyle olunca neoluyo acaba dedim insanın aklına Allah korusun hep kötü şeyler geliyor..Yani saçmalıyorsam sorularımla hakkınızı helal edin..Çünkü herşey üstüste gelince kullanilan ilaçlar panik heyecan korku derken sağlıklı düşünemiyor insan..
Bence hic komik ve sacma degil hic kasmayın kendinizi kimsenin de sizi yargilamak hakki degil o yuzden isteyen istediğini sorar ve hepimizde var o panik heyecan belirsizlik boyle boyle birlikte ogrenicez 😊😊burasi onun icin var zaten

Benimde

Benide bi 3. Gun aradilar bide yarin yani 5. Gun arayacaklar beklemesi öyle zor ki aslında hergun aramaları gerek allahim ne zor bi süreç bazılarının enerjisine sabrına hayran kalıyorum ben şimdiden kafayı yedim önce tese sperm cikacakmi sonra yumurta sayisi ne olacak dollenecek mi 3. 5. Gune gidecek mi sonra da tutacak ve yasayacak mi aman allahim bizlere sabırlar versin çok zooorrrr
Gerçekten zoru başarıyoruz biz anneliğin tadını da en iyi biz çıkarıcaz inşallah Buda bizim imtihanımız ne yapalım hep iyi düşünelim inşallah iyi olacak 💙

Bi.kac gundur oyle.yapmaya calisiyorum aslinda yarin 5. Gun embriyolardan haber gelsin ondan sonra hiç dusunmycem insalah :o

Gerçekten zoru başarıyoruz biz anneliğin tadını da en iyi biz çıkarıcaz inşallah Buda bizim imtihanımız ne yapalım hep iyi düşünelim inşallah iyi olacak 💙
Ah insallah canim en azından kıymetini bilerek başlamış oluruz anne baba olmaya insallah o görevi de layiki ile yerine getiririz

Benimde yarın som haber gelecek sonra transfere çağıracaklar güzel haber alırız inşallah
Ah insallah canim benim 1 tane 3. Gun doldurdular 3 taneyide 5. Gune bekletiyorlar suan o kadar merak ediyorum ki gelicekmi 5. Gune diye aslinda 5. Gune bekletmek risk.almak bence keşke iki tane 3. Gun dondurulsaydi yatina gelmezlerse çok uzulucem

Ah insallah canim benim 1 tane 3. Gun doldurdular 3 taneyide 5. Gune bekletiyorlar suan o kadar merak ediyorum ki gelicekmi 5. Gune diye aslinda 5. Gune bekletmek risk.almak bence keşke iki tane 3. Gun dondurulsaydi yatina gelmezlerse çok uzulucem
Benim iki taneydi ikisinide 5. Güne getirmeye çalıştılar doktorum garantici sanıyorum😂 yarın gelin dediler transferiniz olacak inşallah dediler☺️

Canim benim bazen hiç ağrım olmuyordu bazen bi 10 dk gelip gidiyordu çatlama vurduktan sonra yürüyemiycek hale geldim sabahi oda bir iki saat sonra geçti
canim hayirli olur insallah tedavin seninde,ben dun catlama ignesi oldum aksam bugun sabahtan yumurta aki kivaminda.akintim gelmeye basladi normal mi?

arkadaslar ben dun catlama ignesi oldum aksam bugun sabahtan yumurta aki kivaminda.akintim gelmeye basladi normal mi birde gelisen yumurtalarim dugunhalde ovulasyon testi silik cikti bu neden.olur acaba

çok şanslısın ne güzel yanıt vermiş yumurtalıkların. ben gonal f 300 ünite + 150 merional yaptım 18 folikül toplandı 10 u olgundu 9 u döllendi şuan beş kaldı. 2 sini bugün dondurdular 3 ünü de yarına(5.gün) gidecek mi bakacaklar
sen de cok sanslisin canim masallah cok.guzel toplanmis yumurtalarin insallah tutunur bebislerin.saglikla

Siz çatlatma vurduktan sonra akıntıdan bahsetmişsiniz ben daha bu akşam vuracapım çatlatma iğnesi ama akıntı var normal mi ki ?

Back
X