• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Dün işemden sonra ağrı kesici iğne yaptılar. Onun üzerine bi daha ağrım olmadı. Hatta şuan işteyim çalışıyorum. Fakat bel ağrısı bana verdikleri formda normal olduğu yazıyor. Şiddetlenirse hekiminizle görüşün muhakkak.
bel ağrısı yüzünden kalkamıyrm hep yatıyorum😡 laporoskopide oldum kafam karıstı amelıyattan mı opudan dolayımı ağrı çözemedim.haklısın bi sorayım ben bunu

Beni yanlış anlamayın ama taze transfer değil rahim dinlendirme süreci taraftarıyım gerçekten ...bilmiyorum iki taze üçüncüsüde rahim dinlendikten sonra transfer oldum..tuttu çok şükür..
Peki kaç yumurta toplanmıştı sizden benden mesela 3 tane toplandığı için rahim çok iyi yorulmadı ondan beklemeye gerek yok dedi doktorum

Senin bir tane garantiye alıp dondurmuşlar benimkilerin hepsini 5.güne bırakmışlar şu ana kdr cok mrk etmiyrdm ama suan ya herro ya merro oldu durumum:KK66:
Onlar saglikli görüp bekletmislerdir bence canim çünkü sordum ben neden 2 tane dondurmasını diye 3. Gune gore bile pek iyi değilmiş insallah kotu haber almazsın canim korkma dua edecek senin icin

peki arkadaşlar bu rahim dinlendirmek opudan sonra ikinci adeti ki bekliyorlar ben az önce opunun 6. Gunu adet oldum

Peki kaç yumurta toplanmıştı sizden benden mesela 3 tane toplandığı için rahim çok iyi yorulmadı ondan beklemeye gerek yok dedi doktorum
38yaşındayım 5 yıl önce 12toplandı ilk ,çift 5.güne giden embriyo transfer oldum tutmamıştı,dondurmalık pişmanım,sonra yeniden geçen sene tekrar başladım 10 tane toplandı 6 tanesi 5.güne gitti yine taze transfer edildi tutmadı ,diğerlerini dondurduk..aradan 6ay geçti pandemi var haliyle gittim dinlenmiş bir şekilde ilaçlardan arınmış,transfer oldum ikiside tuttu...eğer imkânınız varsa nolursa olsun dinlenin... transferden 2 ay önce ayın önemli günü hacamat yaptırdım...belki onunda vardı faydası,sonra aç karnına besmeleyle her sabah hurma yedim,bal yedim...birde gebelik aşısı istiyorum dedim doktoruma,önce kendi transferden 10gün önce rahim içine uyguladı ağrısız acısız inanın..sonra az az göbekten her gün kendime yaptım..bilmiyorum ama yazmak istedim fikir olsun diye...tahlil günü lekelenme başladı çok üzüldüm dedim tutmadı kesin adet oluyorum,eczaneden test aldım çift çizgi ,kan verdim 495...o gün hayatımın şokuydu hiç unutamıyorum...

Laparoskopi den kaynaklıdır o canım. Opu da ağrı olsa bile kasık bel ağrısı genelde laparoskopi sonrası oluyor

Onlar saglikli görüp bekletmislerdir bence canim çünkü sordum ben neden 2 tane dondurmasını diye 3. Gune gore bile pek iyi değilmiş insallah kotu haber almazsın canim korkma dua edecek senin icin
Saol cnım benm artık bekleyip görcez valla çektiğim ağrılardan onu bile düşünemez gale geldim 5gündr yatıom böle bel ağrısı çekmedim geçmiyor;(

38yaşındayım 5 yıl önce 12toplandı ilk ,çift 5.güne giden embriyo transfer oldum tutmamıştı,dondurmalık pişmanım,sonra yeniden geçen sene tekrar başladım 10 tane toplandı 6 tanesi 5.güne gitti yine taze transfer edildi tutmadı ,diğerlerini dondurduk..aradan 6ay geçti pandemi var haliyle gittim dinlenmiş bir şekilde ilaçlardan arınmış,transfer oldum ikiside tuttu...eğer imkânınız varsa nolursa olsun dinlenin... transferden 2 ay önce ayın önemli günü hacamat yaptırdım...belki onunda vardı faydası,sonra aç karnına besmeleyle her sabah hurma yedim,bal yedim...birde gebelik aşısı istiyorum dedim doktoruma,önce kendi transferden 10gün önce rahim içine uyguladı ağrısız acısız inanın..sonra az az göbekten her gün kendime yaptım..bilmiyorum ama yazmak istedim fikir olsun diye...tahlil günü lekelenme başladı çok üzüldüm dedim tutmadı kesin adet oluyorum,eczaneden test aldım çift çizgi ,kan verdim 495...o gün hayatımın şokuydu hiç unutamıyorum...
Benm kardeşimin eşide tüp bebek hemşiresi oda bana rahim dinlenince donmuşlarda şans yükselio demişti.vücudun tekrar hormon dengesi düElip rahim kendini toplayınca başarı artıyo demişti.sana katılıyrm okdr hormon iğnesi dengeyi ister istemez bozuyor ben 48kiloyum ve zayıf bir bünyem var iğnler beni benden etti belki herkeste aynı olmaz bilmiyrm ama ben lap işlemi olmasamda 2ay beklemeyi tercih edecektim

Saol cnım benm artık bekleyip görcez valla çektiğim ağrılardan onu bile düşünemez gale geldim 5gündr yatıom böle bel ağrısı çekmedim geçmiyor;(
Bende cok agri çektim.toplladim kac gun bugun adet oldum.simdide onun sancısı ah insallah deger
Ay bide regl var demi off anam 😐 kaçı günde regl oldun?
Bugun 6. Gun beklemiyordum erken oldu galiba

Bende cok agri çektim.toplladim kac gun bugun adet oldum.simdide onun sancısı ah insallah deger

Bugun 6. Gun beklemiyordum erken oldu galiba
bende öle int te baktım 7-14gün içinde rel başlayabiliyrmus senın bır tık erken olmuş sanırım olaun içini temizler düzene girer hrmonların.neler çektik ;)))

Back
X