• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bende bahceci ebru hocama gidiyroum daha tedavi basindayim igne kullaniyorum inslalah Rabbim 2.ci de sizi sevindirir hayirli haber alirsiniz sebebi ne peki dusuk amh dan mi kaynakli transfer olunanlar kalitesiz veya sıkıntılımiydi
Yumurtlama sonrasında ne yaptınız ben transferden sonra kabak çekirdeği ananası havuç ve avakado suyu duydum ama o bekleme aşamasında bir şey duymadjm

Cnm toplama o
Yumurtlama sonrasında ne yaptınız ben transferden sonra kabak çekirdeği ananası havuç ve avakado suyu duydum ama o bekleme aşamasında bir şey duymadjm

Kabak çekirdeğı ananas balık cıg kuruyemıs havuc onemlı olan tranfere kadarda bedeni en ıyı sekılde hazırlamak.

Kızlar yumurtaların son gelişim günleri belde ağrı yapyor mu ? belim tutuldu sanki ya yürümek bile güç geliyor

Kızlar bugün transferin 7.günü.Kanamam var.Ama adetime bir hafta var.İlaçlar baskılıyor diye duymuştum adeti?Ne olabilir?Doktora sordum iyi şeyler söyledi ama adettir diye korkuyorum???

38yaşındayım 5 yıl önce 12toplandı ilk ,çift 5.güne giden embriyo transfer oldum tutmamıştı,dondurmalık pişmanım,sonra yeniden geçen sene tekrar başladım 10 tane toplandı 6 tanesi 5.güne gitti yine taze transfer edildi tutmadı ,diğerlerini dondurduk..aradan 6ay geçti pandemi var haliyle gittim dinlenmiş bir şekilde ilaçlardan arınmış,transfer oldum ikiside tuttu...eğer imkânınız varsa nolursa olsun dinlenin... transferden 2 ay önce ayın önemli günü hacamat yaptırdım...belki onunda vardı faydası,sonra aç karnına besmeleyle her sabah hurma yedim,bal yedim...birde gebelik aşısı istiyorum dedim doktoruma,önce kendi transferden 10gün önce rahim içine uyguladı ağrısız acısız inanın..sonra az az göbekten her gün kendime yaptım..bilmiyorum ama yazmak istedim fikir olsun diye...tahlil günü lekelenme başladı çok üzüldüm dedim tutmadı kesin adet oluyorum,eczaneden test aldım çift çizgi ,kan verdim 495...o gün hayatımın şokuydu hiç unutamıyorum...
Ben de 27 yaşındayım bilemedim çok mantıklı evet ama benim doktorum biraz dediğim dedik yani yolu kendisi belirliyor em uygun şekilde zaten özel muayenesi var yani öyle işi bilmeyen doktor da değil prof o yüzden ben öneri de bulunurum bugün ama em son kararı o verecektir

yerleşmedir inşalllah:KK66:koyuya dönmedikçe korkma iğne ilaç vs devam ediosun dimi
Aynen ediyorum,doktorum da aynı konuştu.Ümitlenmek de istemiyorum ama hem test günü gelsin istiyorum hem de istemiyorum.İyice dengesizleştim😌😅

Aynen ediyorum,doktorum da aynı konuştu.Ümitlenmek de istemiyorum ama hem test günü gelsin istiyorum hem de istemiyorum.İyice dengesizleştim😌😅
Önce yumurtaları düşüncez sonra bebek tuttumu sonra sağlıklımı bitmiyorki doğurana kdr delirirz artık😅 vaktinden öncede yapma testi sabırlı ol🥰

Önce yumurtaları düşüncez sonra bebek tuttumu sonra sağlıklımı bitmiyorki doğurana kdr delirirz artık😅 vaktinden öncede yapma testi sabırlı ol🥰
3 aydır tedaviye başlamak için bekledik.Sonra başlayınca olmuş gibi sevdirdik😂sonra yumurta toplama.acaba içi dolu çıkacak mi,döllenebilecek mi?Sonra tutundu mu?Sonrasında da inşallah ben yine düşünmeye razıyım,olsun da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Ama bitmiyor.Normal yolla hamile kalıp,normal gebelik süreci geçirenler aslında ne kadar şanslılar..

3 aydır tedaviye başlamak için bekledik.Sonra başlayınca olmuş gibi sevdirdik😂sonra yumurta toplama.acaba içi dolu çıkacak mi,döllenebilecek mi?Sonra tutundu mu?Sonrasında da inşallah ben yine düşünmeye razıyım,olsun da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Ama bitmiyor.Normal yolla hamile kalıp,normal gebelik süreci geçirenler aslında ne kadar şanslılar..
kesinlikle çok şanslılar sana katılıyorum

kizlar bahsetmistim ya ben catlatma ignesi.oldum.dun aksam ama bugun akinti disinsa hicbir agrim yok normal mi bu?col yumurtam vardi

Back
X