• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

kızlar merhabalar benim ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 4. günü bitti. 2 adet orta kalite biri 5. gün biri 4. gün embriyo transfer edildi ve dr %30 ihtimal verdi her iki embriyom için de. Kasık ağrım transfer olduğum andan beri var ve şeffaf olan akıntım bugün hep kahverengi geliyor çok korkuyorum başına gelen var mı bu ne anlama geliyor acaba nolur cevap yazın
Bende transfer olalı 2 gün oluyor. Kasım ağrım devam ediyor. Normal sanırım biraz ağrı hissetmek tam bilemiyorum. Ama herhangi bir akıntım yok gibi. Çok az kahverengi ve katı gelen akıntı oldu sabah. Ama tabi bu ne demek bilemiyorum. Benim de ilk tüp bebek deneyimim 🤷‍Kötüye yormadan sakin kalıp beklemek gerekiyor sanırım

Bende transfer olalı 2 gün oluyor. Kasım ağrım devam ediyor. Normal sanırım biraz ağrı hissetmek tam bilemiyorum. Ama herhangi bir akıntım yok gibi. Çok az kahverengi ve katı gelen akıntı oldu sabah. Ama tabi bu ne demek bilemiyorum. Benim de ilk tüp bebek deneyimim 🤷‍Kötüye yormadan sakin kalıp beklemek gerekiyor sanırım
çok teşekkür ederim hayırlı olsun :)

kızlar merhabalar benim ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 4. günü bitti. 2 adet orta kalite biri 5. gün biri 4. gün embriyo transfer edildi ve dr %30 ihtimal verdi her iki embriyom için de. Kasık ağrım transfer olduğum andan beri var ve şeffaf olan akıntım bugün hep kahverengi geliyor çok korkuyorum başına gelen var mı bu ne anlama geliyor acaba nolur cevap yazın :(
Cnm 5.gün embriyosu bir kaç gün içinde yerleşiyor yani çok korkma belki tutunma kanaması olabilir kırmızıya dönmedikçe endişe etme birde yogunmu kahverengi akıntın leke leke mi?

İnşallah olmaz yüreğini ferah tut Allahım hayırlı eylesin ♥️
Merak etmeyin, eskiden hemen ayağa kaldırıyolarmış. Arkadaşımın öyle oldu, hemen kaldırmışlar ve ilk transferinde tuttu. Ben yat yat kıpırdama, 2 tane AA kalite embriyo da tutmadı😔

Merak etmeyin, eskiden hemen ayağa kaldırıyolarmış. Arkadaşımın öyle oldu, hemen kaldırmışlar ve ilk transferinde tuttu. Ben yat yat kıpırdama, 2 tane AA kalite embriyo da tutmadı😔
Nasip işte Allah ol desin yeter ki inşallah siiznde tutar en kısa zamanda

Kızlar ya merhaba benimde yumurta büyütmede bugün 8. Günüm sabah kontrlüm vardı 15mm ler var dedi doktor sayısını sormadım ama sizce nasıl gelişimi yavaş mı?

Arkadaşlar embiryolog aradı da yumurtaların morfolojisi azıcık bozulmuş ama 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş onu haber verdi. Şekil bozukluğu hakkında birşey duyan bileniniz var mı ?nedir nasıl olur ....

Kızlar bende salı gunu ikinci tedavıme basladım bugun kontrole geldım doktor 2 yumurtadan biri buyumus biri kucuk kalmıs dedı kan sonucuna gore o buyutenı alırız havuz yontemıyle devam ederiz dedı. Anlamadığım ilk tedavımde haziran ayında oldu 4 yumurtam toplandı 3 emrıyo olustu 2 si 5 gune gitmıstı. Bı kac ay ıcınde nası bu kadar azalma oluyor. Ayrıca eylul ayında geldıgımde doktor durumun cokda kotu deıl 5 6 adet yumurta goruyorum dedı. Devlettende rapor cıkarmak ıcın gitmıstım ordada muayene ettiklerinde 6 7 tane yumurta goruyorum dedı. Sımdı acaba para ıcın mı havuz yontemı yapıyorlar ister istemez kafam karıstı.

Amh kaçtı bilmiyorum canım sormadım 2 bck hafta iğne kullandım kan sulandırıcıyla beraber günde 3 iğne vuruluyordum 11 yumurtam toplandı bugun 3 ü döllenmiş dondurma işlemi uygulandı bu 2 inci denemem canım benım senin kaç yumurta toplandı
Merhaba 3. Gün embriyosu olarak mı donduruldu?

Back
X