• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canim masallah..insallah hepsi dolu cikar. Bende bugun kontrolden ciktim..pazartesi bende opu olcam..cetrotide vuruldum simdi..gecede 2 tane igne verildi bana..benimde 4 .5 taneyle basladik..3 tane ile devam ediyoruz suanda..nasip..sukurler olsun diyorum bu sayiyada..daha once hep 1 tane toplaniyodu..20.17.ve 17mm..3 tane gorunuyo simdilik..insallah azalmaz..insallah guzel haberler aliriz..canim..
Amin amin imslalah onemli olan kalitesi dollenmesi inslalah guzelce sonuca ulasiriz hepimiz cok emek veriyoruz Rabbim emegimizin karşılığıni versin insallah🤗

Zaten en zoruda beklemek. Benımde salı opu olcak benim hepden 1 tane gorunuyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Nerede tedavı oluyorsunuz. Yasınız kac
29yasindayim irenbe de yaptiriyorum. İnşallah ya cok zor...

Zaten en zoruda beklemek. Benımde salı opu olcak benim hepden 1 tane gorunuyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Nerede tedavı oluyorsunuz. Yasınız kac
Merhaba kizlar bende basladim tedaviye simdi sabaj aksam igne yapiyorum kendime pazartesi son ignem var muayene etcek ondan sonra ne kullancam opu yu cumartesi yapariz persembe catlatma iğnesi yapariz dedi peki persembeye kadar ne kullanicam merak ettim

Hayırlısı insallah dolu kaliteli olur🤗
Ahh o kalite... İlkkez yumurta morfoloji bozukluğu duydum 😅 internette hep sperm de diye geçiyor. Çok merak ediyorum neler olacak😥😓 eşimin korona testi pozitif çıktı bende belli birşey yok acaba farkında olmadan bende mi pozitif oldum ve o etki etki aff bi sürü şeyler üst üste geldi😱😢

Ahh o kalite... İlkkez yumurta morfoloji bozukluğu duydum 😅 internette hep sperm de diye geçiyor. Çok merak ediyorum neler olacak😥😓 eşimin korona testi pozitif çıktı bende belli birşey yok acaba farkında olmadan bende mi pozitif oldum ve o etki etki aff bi sürü şeyler üst üste geldi😱😢
Cok gecmis olsun gercekten sasirtici belkide etki etmis olabilir tabiki bilemeyiz ki hayr olsun insallah 🙄😑

Opu' dan sonraki 3. Gunum bugun. Opudan sonra sag kasigimda batma olmustu sadece ama su an inanilmaz karnim sis. Opunun etkisi saniyodum gun gectikce artiyor, agri kanama kilo alimi vs yok o yuzden komplikasyon dusunmedim. Acaba crinone'un etkisi olabilir mi? Basina boyle bi sey gelen var mi?

Opu' dan sonraki 3. Gunum bugun. Opudan sonra sag kasigimda batma olmustu sadece ama su an inanilmaz karnim sis. Opunun etkisi saniyodum gun gectikce artiyor, agri kanama kilo alimi vs yok o yuzden komplikasyon dusunmedim. Acaba crinone'un etkisi olabilir mi? Basina boyle bi sey gelen var mi?
Sizde bunay transfer olacak mı ? Herkese progesteron veriliyor mu ?bana sadece antibiyotik verildi de

Aranızda sigara kullanan varmı acaba tedavi sürecinde
Ben kullandım 😔 Normalde çok içiyordum tedaviye başlayınca günde 1 tane içtim. Transferim kasımda olacak hala günde 1 sigara içmeye devam ediyorum. Transferden önce tamamen kesicem inşallah.

Arkadaşlar embiryolog aradı da yumurtaların morfolojisi azıcık bozulmuş ama 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş onu haber verdi. Şekil bozukluğu hakkında birşey duyan bileniniz var mı ?nedir nasıl olur ....
Allah yardımcın olsun hergün başka bişey duyuyoruz hiç duymamıştım, Allah hepimize sabır versin çabalarımız sonuçlarını versin. Benm 9 dan 8 döllendi en son 2 tane 4. Gün donduruldu. 5 e giden olmadı. O 4. Gün embriyolarının da tutacağını düşnmüyorm bizde sprm morfoloji sorunu varmış opu da öğrendik

Back
X