• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Allah yardımcın olsun hergün başka bişey duyuyoruz hiç duymamıştım, Allah hepimize sabır versin çabalarımız sonuçlarını versin. Benm 9 dan 8 döllendi en son 2 tane 4. Gün donduruldu. 5 e giden olmadı. O 4. Gün embriyolarının da tutacağını düşnmüyorm bizde sprm morfoloji sorunu varmış opu da öğrendik
Bizde erkek sorunu yoktu opu a kadar endometriozis tüp vs dendi şimdide bu çıktı işte yarın ararlar inş gelişmelerden haberdar ederler🤲🏻 her sıkıntı hastalık birşeylere sebep evet ama rabbim dermansız dert ve çaresizlik vermesin hele de anne babaya ve anne baba olmak isteyenlere 🤲🏻

Benim Bugün transferim olacaktı ama fazla yumurtadan kaynaklı tüm vücudumu su kaplamış tedavim ertelendi 10 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 2 regl sonrası transfer olacak . Tüm kullandığım ilaçları bıraktım zaten size anlatmıştım durumunu yumurta toplama sonrası aşırı bir ağrım olmuştu sebebi de fazla yumurtadan kaynaklı tüm vucudumu saran su imiş

Benim Bugün transferim olacaktı ama fazla yumurtadan kaynaklı tüm vücudumu su kaplamış tedavim ertelendi 10 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 2 regl sonrası transfer olacak . Tüm kullandığım ilaçları bıraktım zaten size anlatmıştım durumunu yumurta toplama sonrası aşırı bir ağrım olmuştu sebebi de fazla yumurtadan kaynaklı tüm vucudumu saran su imiş
Varıdr herşeyde bir hayır. Sen sağlıklı ol da bünyen daha kolay tutar bebişleri

Transfer olacağımı düşünürken OHSS olmuşum bu şekilde transfer yapılacak olsaydı hamile kalsaydım çok zor olur dedi doktor hatta 30 kilo su toplarmış vucudum . Sizde dikkat edin kuzularım ohss çok kötü bir durum

Transfer olacağımı düşünürken OHSS olmuşum bu şekilde transfer yapılacak olsaydı hamile kalsaydım çok zor olur dedi doktor hatta 30 kilo su toplarmış vucudum . Sizde dikkat edin kuzularım ohss çok kötü bir durum
😱🙈 Aman ya rabbim. Allah şifa versin amanın çok zor bir şeydir.resmen hamile kalmadan ağırlık çalışması olmuş 🤭😅

Çok geçmiş olsun cnm demek baya fena olmuş sende senin kdr yumurtam toplanmadı ama zayıf bünyeden bende günlerdir acı çekiyrdum ilk defa bugün brzcık rahatladım.dr felan ilaç verdimi sana

Kızlar bende salı gunu ikinci tedavıme basladım bugun kontrole geldım doktor 2 yumurtadan biri buyumus biri kucuk kalmıs dedı kan sonucuna gore o buyutenı alırız havuz yontemıyle devam ederiz dedı. Anlamadığım ilk tedavımde haziran ayında oldu 4 yumurtam toplandı 3 emrıyo olustu 2 si 5 gune gitmıstı. Bı kac ay ıcınde nası bu kadar azalma oluyor. Ayrıca eylul ayında geldıgımde doktor durumun cokda kotu deıl 5 6 adet yumurta goruyorum dedı. Devlettende rapor cıkarmak ıcın gitmıstım ordada muayene ettiklerinde 6 7 tane yumurta goruyorum dedı. Sımdı acaba para ıcın mı havuz yontemı yapıyorlar ister istemez kafam karıstı.
Aynı durum bende de var canım. Havuz değil de benimki. İlk opu temmuzda yapıldı ve 9 tane toplandı. O zamandan beri takviye kullanıyorum. Neredeyse 3 aydır. Her gittiğimde yumurta az diyor, takviyeye devam diyor. Bence opu sonrası kolay kolay vücut toplanıp da yumurta üretemiyor. Heleki benim gibi 37 yaşındaysan:(

Ben kullandım 😔 Normalde çok içiyordum tedaviye başlayınca günde 1 tane içtim. Transferim kasımda olacak hala günde 1 sigara içmeye devam ediyorum. Transferden önce tamamen kesicem inşallah.
İnşallah bırakırız ya ben cok içiyorum transferden sonra direk brakıcam transfer oldugum gün son olcak onsallah tutarsa

İnşallah bırakırız ya ben cok içiyorum transferden sonra direk brakıcam transfer oldugum gün son olcak onsallah tutarsa
Valla bebemm bende 1.5 paket içiyrdm 1e düşürdm baktm olmuo bu haftada piyasadaki en hafif sigaraya başladm kağıt gibi ama içmeden de yapamıyorum maalesef

Valla bebemm bende 1.5 paket içiyrdm 1e düşürdm baktm olmuo bu haftada piyasadaki en hafif sigaraya başladm kağıt gibi ama içmeden de yapamıyorum maalesef
İnşalah tepden bırakırız bnom sıgaramda ahır bıraz mecbur brakmam lazım inşallah olumsuz etksıı olmaz

İnşalah tepden bırakırız bnom sıgaramda ahır bıraz mecbur brakmam lazım inşallah olumsuz etksıı olmaz
yani tedavi süresince bende ağır içtim yrm paket kadr ama şimdiki bildiğin kağıt yrm paket i geçmemeye çalısıyrm hamile kalırsam bırakırım inşlhh

Back
X