• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Cnm bırakmaya çalışcaz elbet bari hafif birşey iç kendt slim grey 0.1nikotin içtiğini pek ablamıosn ama ağır sigara içmekten bir nebze iidir
Öksürük yapıyor degistirincede kasımda transfer var. Ondan da korkuyorum.. Sanırım azaltmamiz lazim acil

Öksürük yapıyor degistirincede kasımda transfer var. Ondan da korkuyorum.. Sanırım azaltmamiz lazim acil
Öksürük felan yapmadı okdr hafifki sigara demeye şahit lazm diğer sigaralar fazla zehir ve nikotin içeriyor ben aşırı tiryaki olmama ragmen kabullendm bu durumu en azndan transfer zamanı bırakırken zorlanmayayım die

Neden dolayı olmuyodu cocuk benımdr 11 yumurta toplandı 3 tane 5. Gün emrıyosu donduruldu yasım 23
benm sorunum tüplerdeydi dış gebelikten sağ tüpüm alındı sol tüpte cerrahiden kapandı bağlattım.tüp bebek içinde ancak bu sene karar verebildik.sen daha çok gençsin;) senin problem neydi?

benm sorunum tüplerdeydi dış gebelikten sağ tüpüm alındı sol tüpte cerrahiden kapandı bağlattım.tüp bebek içinde ancak bu sene karar verebildik.sen daha çok gençsin:KK66: senin problem neydi?
Bende polikistik over var 3 senelık evlıyım bu ıkıncı denemem normal yollardan olmayınca buna basvurduk ilkki olmadı onsallah bu olur

Bende polikistik over var 3 senelık evlıyım bu ıkıncı denemem normal yollardan olmayınca buna basvurduk ilkki olmadı onsallah bu olur
inşlhh bu sefer kavuşursun bebişine hem yaşın genç hemde pco oluşar şanslı grup elbet olur vakti gelnce 23yaş aman Allahım genceciksin daha acele etmene hiç grk yok;)

inşlhh bu sefer kavuşursun bebişine hem yaşın genç hemde pco oluşar şanslı grup elbet olur vakti gelnce 23yaş aman Allahım genceciksin daha acele etmene hiç grk yok:KK66:
Sabırsız oluyor ınsan bır umut cok istiyorum olmasını mılletın cocugunu severken tereddutte kalıyrm artık kndı vocugumu sevmek istiyorum rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın cok erken atıldım bu kervana inşallah erken cıkarım😟😟😟

Sabırsız oluyor ınsan bır umut cok istiyorum olmasını mılletın cocugunu severken tereddutte kalıyrm artık kndı vocugumu sevmek istiyorum rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın cok erken atıldım bu kervana inşallah erken cıkarım😟😟😟
Canmsın inşlh kavuşursun bebeğine ama genç olman büyük avantaj zamanında sabrında gücünde olmalı.bende hep istedim. bu sene artık baktım yaşta geçiyor treni kaçırmayım die başladım umarım hepimiz için güzel sonuçlanır🙏🏻🌸

İnşallah bırakırız ya ben cok içiyorum transferden sonra direk brakıcam transfer oldugum gün son olcak onsallah tutarsa
Şimdiden azaltmaya çalış bence çünkü bende çok içiyordum azaltırken bile sıkıntı yaşadım. En azından az içersen bırakması daha kolay olur bence

Ama ben 5 6 tane içiyorum doktor bırakma onun stresine girme şuan dedi transfer oldu hala içiyorum bide kabızlık yapıyor içmemek transfer döneminde kabız olmam daha riskli o yüzden içiyorum sonuç olumlu okursa zaten tiksiniriz içmeyiz mide bulantısından zamanla inşallah🤲🏻

Ama ben 5 6 tane içiyorum doktor bırakma onun stresine girme şuan dedi transfer oldu hala içiyorum bide kabızlık yapıyor içmemek transfer döneminde kabız olmam daha riskli o yüzden içiyorum sonuç olumlu okursa zaten tiksiniriz içmeyiz mide bulantısından zamanla inşallah🤲🏻
maalesef pis illet ama hafif bir sigara tercih et .stres tense benm dr umda az iç dedi ;(

Aynı durum bende de var canım. Havuz değil de benimki. İlk opu temmuzda yapıldı ve 9 tane toplandı. O zamandan beri takviye kullanıyorum. Neredeyse 3 aydır. Her gittiğimde yumurta az diyor, takviyeye devam diyor. Bence opu sonrası kolay kolay vücut toplanıp da yumurta üretemiyor. Heleki benim gibi 37 yaşındaysan:(

Ya acaba ondan mı benımde cunku o kadar saglıklı besleniyorum. Sigara alkol kullanmıyorum. Ideal kılodayım. Bıtkısel kurler cok yapıyorum. Muayene gıttıgım de 6 7 tane goruyorum demıstı ikinci tedaviye başladık 2 taneden biri zor buyumus. Sımdı zaten havuz istese bile ben kabul etmicem cok yıprandım bütün gun aglamaktan gözlerim şişti. Maddiyatı gectım maneviyat beni cok yıprattı bu arada yasım 32.. O zaman yumurta cok goruncemı tedaviye baslıcak senın.

Canmsın inşlh kavuşursun bebeğine ama genç olman büyük avantaj zamanında sabrında gücünde olmalı.bende hep istedim. bu sene artık baktım yaşta geçiyor treni kaçırmayım die başladım umarım hepimiz için güzel sonuçlanır🙏🏻🌸
İnşallah hepimiz en yakın zamanda kucagımıza alırız yavrularımızı🤲

Back
X