Sizin vakit kaybetmemeniz lazım, yazdıklarınıza baktım, ben de haşimato hastasıyım 2 senedir. Düzenli ilaç kullandığım için tiroid değerlerim normal. Benim de transfer öncesinde 11 mm çikolata kistim göründü ama çok minik deyip hoca transfer yaptı. Çünkü birçok vücutta bu kadar küçük kist gebeliğe engel değilmiş. Tüm koşullar iyiyken, tutmadı. Kistim de büyümüş çünkü hormon iğneleri kisti besliyor haliyle. Şimdi kasımda opu yaparız dedi doktor ama yumurtalardan okadar da memnun değil. İlk opudaki gibi değilim. Vücut kolay toplanmıyor. Ben de arı sütü polen propolis, incir vb tüketirim. Aynı sizin gibi 55 kiloyum, spor yaparım, ev yoğurdu, ev turşusu yerim, paketli şey yemem. Sigara alkol sıfır. Ama küçücük bir kist son anda oluştu demekki 2 senedir takipteyim böyle bişey yoktu yani. Velhasılı, yaşım da 37 olunca doktorum acele ediyor. Amh 2,8 ama çikolata kistim sayıca fazla görünen yumurtalarımın büyümesini engelliyor. Ben de 2 aydır soğan kürü yapıyorum. Dr um yapabilirsin ama bitkisel kürler yasak dedi. O yüzden sadece soğan kürü yapıyorum.