• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canım zaten başına ameliyat şapkası mı derler ondan takılıyor ameliyat önlüğü var çıkınca dinleniyorum kendşne gelip hasır hissedşnve çıkarsın yanına ped al başka şeye gerek kalmıyor da keşke yanında biri olsa narkoz etkisi ile sersem oluyorsun😅ben kötüydğm zor ayık duruyordum eve geldim uyudum hemen
Esim olacak inslalah yanimda baska birisini kabul etmiyo hastane pandemiden dolayi 😊

Kizlar yarin opu olacak ilk defa olacagi iicin daha oncede hic ameliyat vs deneyimim olmadigu icin (cok sukur) size danisicam belki sorulmustur ama unuttum bulamadim ekstra yanima goturmem gereken birsey varmi birde tamamen kiyafet cikariliyor bastan asagi demi opu yapilirken basortusude dahil ona uygu kiyafet illaki veriyorlardir da size bi sorayim dedim birde sonrasinda eve otobusle vs gidip gelmek sıkıntı yapiyormu
Slm cnm otobüse binmen gerekiyorsa illa mutlaka. Kahve iç.kafein narkoz etkisini azaltır imkanın varsada araba ayarlamaya çalışssanız iyi olur ağrın olur brz

Bu sayfaya bakın derim ingilizce ama Google crome dan çeviri ypaıyor.yabancı bi ülkedeki embiryolog un blogu gibi birşey bilimsel veriler yazılar da var. Yazdıkları şeylerin kaynağını belirtmiş adam 😅 beslenme yumurta kalitesi tutunma vs için bi sürğ şey var tavsiye ederim. Normal türk sitelerinden ise Google akademiden böyle şeyleri bakmak içimi daha da rahatlatıyor 😆
Bu çok güzel bir siteymiş tane tane tüm soruların cevaplarını anlatmış 🤩Teşekkürler!

Kızlar cetrotile kullanıyorum(4.kez vurdum) Çarşamba opu olacak gibi ama bugün baya sıvı şekilde akıntım olmaya başladı,çatlama olmamıştır değil mi? 🤭

Kızlar cetrotile kullanıyorum(4.kez vurdum) Çarşamba opu olacak gibi ama bugün baya sıvı şekilde akıntım olmaya başladı,çatlama olmamıştır değil mi? 🤭
Canım merhaba bende bugün 4. Cetroidemi vurdum nasipse çarşamba benimde opu, gelen akıntı normalmiş hatta gelmesi iyi bir şeymiş bende tedirgin olmuştum senin gibi ama burda sormuştum arkadaşlar da söyledi normalmiş yani

Esim olacak inslalah yanimda baska birisini kabul etmiyo hastane pandemiden dolayi 😊
Hadi hayırlsıyla gir çık inşallah güzel güzel yumurtalar çıksın arkandan da ben geleyim Çarşamba günü, ağrı olacak olacak diye şartlama kendini bünyeden bünyeye farklı olabilir inşallah bizde olmaz ağrı güzel güzel girip çıkacağız inşallah 🤲🏽🥰

Hadi hayırlsıyla gir çık inşallah güzel güzel yumurtalar çıksın arkandan da ben geleyim Çarşamba günü, ağrı olacak olacak diye şartlama kendini bünyeden bünyeye farklı olabilir inşallah bizde olmaz ağrı güzel güzel girip çıkacağız inşallah 🤲🏽🥰
Insallah canim Allah razi olsun hepimizin emeklerinin Rabbim karşılığıni versin insallah🤗🤗

6. günde 10m yumurtam..iyimi kötümü acaba
Kisiden kisiye gore degisiyor yumurta buyumesi ilaclarin dozu ben mesela 4 gun kullandim 5.gun kontrolde 14 mm falandi sonra 2 gun daha kullandim 8.gun kontrolde 19 20 lerdeydi yani dün yeteri buyukluge ulastigi icin yarin opu olacak insallah

Merhabalar ben de aranıza katılayım. Benim de dün 3 yumurtam toplandı bugün aradılar 2 sinin döllendiğini söylediler. Çarşamba günü tekrar arayacaklarmış gelişme iyi olursa dondurulacak. Benim anlamadığım normalde 3.gün ve 5.güne bakmıyorlar mı neden direkt 4.günü arayacaklarını söylediler acaba?

Akıntı olması normalmiş. Benim de opu dan bikaç gün önce akıntım çok çok fazla oldu acaba mı dedim ama burdaki arkadaşların tecrübesinden bildiğim için rahattım.doktora da sormuştum yine de normal dedi.sen de rahat ol bence 😊

Akıntı olması normalmiş. Benim de opu dan bikaç gün önce akıntım çok çok fazla oldu acaba mı dedim ama burdaki arkadaşların tecrübesinden bildiğim için rahattım.doktora da sormuştum yine de normal dedi.sen de rahat ol bence 😊
Çok teşekkürler tam sonuna gelmişken endişe ettim ben de 😌

Back
X