• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhabalar ben de aranıza katılayım. Benim de dün 3 yumurtam toplandı bugün aradılar 2 sinin döllendiğini söylediler. Çarşamba günü tekrar arayacaklarmış gelişme iyi olursa dondurulacak. Benim anlamadığım normalde 3.gün ve 5.güne bakmıyorlar mı neden direkt 4.günü arayacaklarını söylediler acaba?
Normalde her gün arayıp bilgilendirme yapıyorlar diye biliyorum ama 4. Önemli dedi bana da 5 te önemli. 5. Gün genelde dondurma işlemi yapılıyor

Merhabalar ben de aranıza katılayım. Benim de dün 3 yumurtam toplandı bugün aradılar 2 sinin döllendiğini söylediler. Çarşamba günü tekrar arayacaklarmış gelişme iyi olursa dondurulacak. Benim anlamadığım normalde 3.gün ve 5.güne bakmıyorlar mı neden direkt 4.günü arayacaklarını söylediler acaba?
Dun olduysaniz carsamba 5.gun oluyor

Geçmiş olsun

Aynen ilk gün yumurta sperm döllendiriliyor. 1. Gün 2 hücreli oluyor. 2. Gün 4 hücreli diye biliyorum

Yani 2. Gün embiryo oluyor ilk gün sadece döllenme bilgisi veriyoruz bakıyoruz dedi

Banada haşımato teşhisi kondu tsh ımda 5. 30lardaydı ılacla cok sukur 2 nın altına dustu. Bende kist değilde rahım y seklınde benım salı gunu opu histereskopi aynı anda olcam. İlk tedaviye baslamadan once sogan kuru yaptım sabahları ac karnına corek otu yagı ıctım sonra aslan pencesi hayıt cayı ıcmıstım. Bu tedavimdede c lıfe macun yedim sımdı gercı 3 gun once bıraktım hepsını. Benım amh 0.79 dan 1.157 olmustu ama doktor yukselmez laboratuvar olarak farklılık gosterır dedı. Sımdı ınsallah az olsun kaliteli emrıyo olsun diyorum 🌼❤️
Merhaba histereskopiyi neden yapıyorlar perde var mı? Benim de rahim y şeklinde ama doktor tutunacak yeri var dedi. Müdahale etmeye gerek yok dedi erken doğum ya da düşük riski olursa dikiş atarız dedi ama bu durum benim kafamı çok karıştırıyor.

Yani bilemem tabi ama 10. Günde 18 m ulaşır diye tahmin ediyorum
Geri dönüşün için çok teşekkür ederim..Birşey daha sormak istiyorum iğneleri yaparken ilk 4 gün hiç kan olmadı acımadı ama sonraki yaptıklarımda hem acıyor hem kanıyor ilk dort gündeki şırıngalarla bu şırıngalar farkli acaba şırıngadanmı kaynaklı..

Kisiden kisiye gore degisiyor yumurta buyumesi ilaclarin dozu ben mesela 4 gun kullandim 5.gun kontrolde 14 mm falandi sonra 2 gun daha kullandim 8.gun kontrolde 19 20 lerdeydi yani dün yeteri buyukluge ulastigi icin yarin opu olacak insallah
Hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer💐

Geri dönüşün için çok teşekkür ederim..Birşey daha sormak istiyorum iğneleri yaparken ilk 4 gün hiç kan olmadı acımadı ama sonraki yaptıklarımda hem acıyor hem kanıyor ilk dort gündeki şırıngalarla bu şırıngalar farkli acaba şırıngadanmı kaynaklı..
Bendede oyleydi ya ilk gunler cok rahat vurdum sonra zor oldu sanki igne girmedi acidi bende zorlandım morardı hatta

Kanama mı aa hangi iğne kanıyor ?,

Cetro biraz acıdı benim de dün onda da benim hatam oldu biraz yavaş vurdum.hangi iğneler farklı sizde?

Merhaba histereskopiyi neden yapıyorlar perde var mı? Benim de rahim y şeklinde ama doktor tutunacak yeri var dedi. Müdahale etmeye gerek yok dedi erken doğum ya da düşük riski olursa dikiş atarız dedi ama bu durum benim kafamı çok karıştırıyor.

Valla cnm benim 1 basarısız tup bebek denemem olunca doktor Tutunmayı engellicek rahımle ilgili Tum problemleri ortadan kaldırmak gerekli dedı. Mesela ilk konulan emrıyo cok kalıtelıydı bosa gıtmıs oldu. Zaten sorunum az yumurta olması oldugu ıcın ameliyat olmamı soledı ayrıca 3 doktora gıttım hepsı aynı seyı soleyınce bende cok dusunmedım acıkcası.

Back
X