• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Benim ilkini merkezde yaptılar direkt dolaptan çıkmıştı şişti kızardı sonra evde ben bi 10 dk erken çıkardım dolaptan çok şükür olmadı sıkıntı.
Hani normalde iğne yapılınca kolonyalı pamuk ile masaj yapıp dağıtın derler ya ilacı bunda d ayapsak sorun olmaz herhalde

Kanama mı aa hangi iğne kanıyor ?,
Arkadaşların dediğine göre bazı şırıngalar yapıyormuş buyüzden şırınga değiştiren bile olmuş..İlk zamanlar hiç sorun yaşamıyordum ne kan ne acı ama şırınga değişince hem batırırken acıdı hem kanadı..

Arkadaşların dediğine göre bazı şırıngalar yapıyormuş buyüzden şırınga değiştiren bile olmuş..İlk zamanlar hiç sorun yaşamıyordum ne kan ne acı ama şırınga değişince hem batırırken acıdı hem kanadı..
😱 Gonal f de kendi şırıngaları içinde ince küçük. Aşılama zamanı normal iğne ile yapmıştım 😅🤦ah ne işkence idi

Valla cnm benim 1 basarısız tup bebek denemem olunca doktor Tutunmayı engellicek rahımle ilgili Tum problemleri ortadan kaldırmak gerekli dedı. Mesela ilk konulan emrıyo cok kalıtelıydı bosa gıtmıs oldu. Zaten sorunum az yumurta olması oldugu ıcın ameliyat olmamı soledı ayrıca 3 doktora gıttım hepsı aynı seyı soleyınce bende cok dusunmedım acıkcası
Anladım inşallah bu defa başarılı olur denemeniz.

Arkadaşların dediğine göre bazı şırıngalar yapıyormuş buyüzden şırınga değiştiren bile olmuş..İlk zamanlar hiç sorun yaşamıyordum ne kan ne acı ama şırınga değişince hem batırırken acıdı hem kanadı.
iğneleri tam dik açıyla yapın.birde vurunca ovalamak yerine direk kalkıp yürüyün azıcık.cetrotide mutlaka oda sıcaklığına getirilmeli ben elimde ısıtıyordum.birde iğne girmekte zorlanıyorsa delik olan yerlerin 1cm boş tarafına yapın benim en ufak sorunum olmadı iğne yaparken(gelinmz hemşire o söylemişti bunları) geçmiş olsun🙏🏻

🤩🥰😝
1.webp
Screenshot_20201025-215338.webp

Hani 5. Embiryosu diyoruz ya onun rahim duvarına (endometriyomaya) tutunmuş halinin fotoğrafı 😅🙈😆 gördüm heyecan yaptım paylaşmak istedim

Hani 5. Embiryosu diyoruz ya onun rahim duvarına (endometriyomaya) tutunmuş halinin fotoğrafı 😅🙈😆 gördüm heyecan yaptım paylaşmak istedim
😂😂 heycanını seveyim senin .bende diom bakmıcam etmicem aralığa kdr free sonra gene başlıyom bakmaya😂😂delürdük

iğneleri tam dik açıyla yapın.birde vurunca ovalamak yerine direk kalkıp yürüyün azıcık.cetrotide mutlaka oda sıcaklığına getirilmeli ben elimde ısıtıyordum.birde iğne girmekte zorlanıyorsa delik olan yerlerin 1cm boş tarafına yapın benim en ufak sorunum olmadı iğne yaparken(gelinmz hemşire o söylemişti bunları) geçmiş olsun🙏🏻
💐

😱 Gonal f de kendi şırıngaları içinde ince küçük. Aşılama zamanı normal iğne ile yapmıştım 😅🤦ah ne işkence idi
Yaaa bianda gözümün önüne geldi tüylerim diken☺️benimkinde iğne yanında değil ayrıveriyorlar..Zaten buay pek umutlu değilim rahim ameliyatından sonra buay yumurtam sadece 1 tane oldu oda ayın 24 unde gittiğimde 10mm di..Hesaplıyorum topluyorum çıkarıyorum ama transfer gününe olması gereken büyüklükte olmuyo sanki..Hergün 1 yada 2 mm büyürmüş çünkü

Back
X