2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Transfer den kaç gün sonra test istiyor doktorlar

😁😁 bir tek kasık ağrım var bir de göğüslerim feci. Ama ilaçların yanetkisi diye düşünüyorum.
Yaa cok belirti ararsam bazen diyorum ki kasıkların siş gibi bi dolgunluk var gibi🤣🤣🤣 sonra sus diyorum yok birsey günde 7 8 kez ilaç igne kullanıyoruz vardır bi etkisi tabi..

2.gunun yeni bitti benim bu arada olsa da bu kadar erken belirti olmaz sanırım ne biliyim iste😅

Yaa cok belirti ararsam bazen diyorum ki kasıkların siş gibi bi dolgunluk var gibi🤣🤣🤣 sonra sus diyorum yok birsey günde 7 8 kez ilaç igne kullanıyoruz vardır bi etkisi tabi..

2.gunun yeni bitti benim bu arada olsa da bu kadar erken belirti olmaz sanırım ne biliyim iste😅
Evet daha belirtiler için çok erken sanırım ama insan bir şeyler hissettiğini görmek istiyor sanırım. Bazen deriiin bi boşluk hissedip korkuyorum. Bazen daha umutlu oluyorum. Değişik duygular yaşıyorum😁😁

Evet daha belirtiler için çok erken sanırım ama insan bir şeyler hissettiğini görmek istiyor sanırım. Bazen deriiin bi boşluk hissedip korkuyorum. Bazen daha umutlu oluyorum. Değişik duygular yaşıyorum😁😁
Kac gün old sizin test gunu ne zaman

Günler geçmek bilmez 🙈 maşallah tüm transfer olanlara
Evet say say geçmiyor gerçekten. İdrar testi yapmak istiyorum bazen ama çıkması mümkün değil tabi bu kadar erken. Bi an evvel cuma günü gelse keşke. Hem korkuyorum hem de zaman geçsin istiyorum😔😔

Back
X