2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

MERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
Ay ben bu topiği nasil görmemişim. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah cok bekletmez bebek.
Ben Eylül ayında başladım progesteron yüksek çıkınca transferim kasım ayına ertelendi. Bugün de transfer tarihim belli oldu insallah Kasım sonunda güzel haberi alıcam🌸🤗

Ay ben bu topiği nasil görmemişim. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah cok bekletmez bebek.
Ben Eylül ayında başladım progesteron yüksek çıkınca transferim kasım ayına ertelendi. Bugün de transfer tarihim belli oldu insallah Kasım sonunda güzel haberi alıcam🌸🤗
İnşallah canım benim ☺️

Naısl rahat hissedersen😅ben hep oturdum sonra kalkıp yürüdüm
Videolara baktim oturarakta yapan var ayaktada yapan var ben hep ayakta yapmıştım bugun oturarak yaptim ..sanki oturarak yapmak daha iyi geldi..her akşam 21:00 da yapiyorum

Arkadaşlar az önce embryolog aradı 🙈🥰🤩 3 embryoda çok güzel olması gereken şekilde.hepsi aynı aynı boy a kalite dedi ama asıl kalite ve derecelendirme işlemi 4. Gün oluyor. 4. Güne ulaşan embiryolsr da 5. Güne ulaşıyor. Dedi . Asıl önemli olan 4. Gün çünkü 4. Gün de hücreler çok sayıda ve birleşik olması lazımmış falan dedi 😅ben çok sorunca adam güldü ilk denemeniz galiba ben size hergün daha ayrıntılı bilgi veririm dedi 😂🙈
🧿🧿🧿

Evet yumurta geliştirici ama gonal f değil merionel kullaniyorum
Hemşireniz 9 da olduğunu biliyor mu ?ben 7 7.3 gibi dediğimde bile onu akşam 6 a çekin dedi daha sonra çatlamama iğnesi cetrotide eklenince cetrotide ı 3.3 gibi gonal f i 6 gibi devam ettim öyle istediler

Hemşireniz 9 da olduğunu biliyor mu ?ben 7 7.3 gibi dediğimde bile onu akşam 6 a çekin dedi daha sonra çatlamama iğnesi cetrotide eklenince cetrotide ı 3.3 gibi gonal f i 6 gibi devam ettim öyle istediler
Evet evet soyleyipte yaptim her aksam bu saatte yapiyorum dedim tamam dedi..Anaokul öğretmeniyim eve gelişim 20:30 gibi oluyo anca o saatte yapabiliyorum

Evet evet soyleyipte yaptim her aksam bu saatte yapiyorum dedim tamam dedi..Anaokul öğretmeniyim eve gelişim 20:30 gibi oluyo anca o saatte yapabiliyorum
Tmm canım aman onlar bilsin de. Saatlere göre ayar yapıp çatlama iğnesi de yaptırıyorlar ya 😅

Tmm canım aman onlar bilsin de. Saatlere göre ayar yapıp çatlama iğnesi de yaptırıyorlar ya 😅
Doğru diyorsun valla ben söyledim direk tamam dedi çarşamba kontrolum var doktorumada söyleyim ozaman😉Gerçi o aşamaya gelicemmi bilmiyorum çünkü 1 yumurta var iyi durumda olmazsa devam etmez belki..

Ben iğneleri hep akşam 9.30da yaptım,cetrotide ilk günler öğlen sonra akşam yaptım hemşirelerde bişe demedi bende kafama göre takılmıştım😂

Back
X