Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok iyi yaşında benimde 27 yaşım o yüzden doktor şanslısın dedi canım iyi olur eminim28 yas ill deneme 4 yillik evliyim
İnşallah güzel haberler alacaksın canım benimde transferimin 5 . Günü bana da zaman geçmiyor bide üstüne boğaz ağrısı ve halsizlik varKızlar bende sabah opu oldum 1 yumurtam toplandı. Allahım ona can versin inşallahkaliteli emrıyom olsun
ardındanda histereskopi oldum. Y seklındeki rahım düzeltildi. Sımdı en kötüsü beklemek.
Cem hocanın hastası mısınız sabah bi video paylaşmıştı sizin durumunuzla aynı bir işlemi yapacağıyla alakalıKızlar bende sabah opu oldum 1 yumurtam toplandı. Allahım ona can versin inşallahkaliteli emrıyom olsun
ardındanda histereskopi oldum. Y seklındeki rahım düzeltildi. Sımdı en kötüsü beklemek.
Inslalah inslalah Allah razi olsun hepimiz sag salim kucaklarimiza alalim insallah Rabbim tum isteyen herkese nasip eder inslalahBence çok iyi yaşında benimde 27 yaşım o yüzden doktor şanslısın dedi canım iyi olur eminim
Siz transfer oldunuzBence çok iyi yaşında benimde 27 yaşım o yüzden doktor şanslısın dedi canım iyi olur eminim
Inslalah Allah ona can verir sizinle olurKızlar bende sabah opu oldum 1 yumurtam toplandı. Allahım ona can versin inşallahkaliteli emrıyom olsun
Oo masallah siz transfer olmusunuz inslalah sonunda guzel hayirli haberler alirsiniz benim trnasfer sonraki adette olacal doktorum oyle istediİnşallah güzel haberler alacaksın canım benimde transferimin 5 . Günü bana da zaman geçmiyor bide üstüne boğaz ağrısı ve halsizlik var
Cem hocanın hastası mısınız sabah bi video paylaşmıştı sizin durumunuzla aynı bir işlemi yapacağıyla alakalı
Aynen canım oldum transfer ben beklemedeyimOo masallah siz transfer olmusunuz inslalah sonunda guzel hayirli haberler alirsiniz benim trnasfer sonraki adette olacal doktorum oyle istedi![]()
Hadi hayirlisi insalalh rabiulevvel ayi mevlid kandili hurmetine Rabbim sevindirsin seniAynen canım oldum transfer ben beklemedeyim![]()
Inslalah hepsi guzdl bi sekilde 5.gune gelir birbirimize hep dua edelim melekler baskasina yapılan duaya o kula da ver diyerek eslik ederler bu mubarek ay hurmetine hep dualarimdasiniz inslalahEmbryolog aradıda 3 tanden biri şuan gayet iyi olması gereken şekilde yani 4. Güne tam uygun. Diğer ikisi de birkaç saat geriden geliyor ama sıkıntı yok onlarda düzelir dedi . Bize dua edin lütfen onlar da düzelsin güzelleşsin![]()
Canım benim rabbim senin ve hepimizin kalbine göre versin inşallah ben inanıyorum güzel olacak çok güzel inşallahEmbryolog aradıda 3 tanden biri şuan gayet iyi olması gereken şekilde yani 4. Güne tam uygun. Diğer ikisi de birkaç saat geriden geliyor ama sıkıntı yok onlarda düzelir dedi . Bize dua edin lütfen onlar da düzelsin güzelleşsin![]()
Canım benim Allah bin kere razı olsun hepimiz sevinelim inşallahHadi hayirlisi insalalh rabiulevvel ayi mevlid kandili hurmetine Rabbim sevindirsin seni![]()
Allah razı olsun. Evet hepniz benimde dualarımdasınızInslalah hepsi guzdl bi sekilde 5.gune gelir birbirimize hep dua edelim melekler baskasina yapılan duaya o kula da ver diyerek eslik ederler bu mubarek ay hurmetine hep dualarimdasiniz inslalah![]()
bu kadar duayada anne olmayan ne biliyimAllah razı olsun. Evet hepniz benimde dualarımdasınızrabbim daha da sıkıntıya sokmadan üzmeden hayırla müjdeler versin bize. Yaşadıklarımızıda günahlarımıza kefaret saydın
![]()
Hahaj git rahat edeceksenayyyy darlandım daha 2ay var transfere sinirim bozuldugidecem ankaraya anamın yanına orda kalcam evde boğulcam sanki mahkumiyet gibi vakit geçmiyor