2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar bende sabah opu oldum 1 yumurtam toplandı. Allahım ona can versin inşallah ❤️ kaliteli emrıyom olsun🌼❤️ ardındanda histereskopi oldum. Y seklındeki rahım düzeltildi. Sımdı en kötüsü beklemek.
İnşallah güzel haberler alacaksın canım benimde transferimin 5 . Günü bana da zaman geçmiyor bide üstüne boğaz ağrısı ve halsizlik var

Kızlar bende sabah opu oldum 1 yumurtam toplandı. Allahım ona can versin inşallah ❤️ kaliteli emrıyom olsun🌼❤️ ardındanda histereskopi oldum. Y seklındeki rahım düzeltildi. Sımdı en kötüsü beklemek.
Cem hocanın hastası mısınız sabah bi video paylaşmıştı sizin durumunuzla aynı bir işlemi yapacağıyla alakalı

Bence çok iyi yaşında benimde 27 yaşım o yüzden doktor şanslısın dedi canım iyi olur eminim
Siz transfer oldunuz
Inslalah Allah ona can verir sizinle olur 🤗

Embryolog aradıda 3 tanden biri şuan gayet iyi olması gereken şekilde yani 4. Güne tam uygun. Diğer ikisi de birkaç saat geriden geliyor ama sıkıntı yok onlarda düzelir dedi . Bize dua edin lütfen onlar da düzelsin güzelleşsin🤲🏻
Inslalah hepsi guzdl bi sekilde 5.gune gelir birbirimize hep dua edelim melekler baskasina yapılan duaya o kula da ver diyerek eslik ederler bu mubarek ay hurmetine hep dualarimdasiniz inslalah🤗🤗

Embryolog aradıda 3 tanden biri şuan gayet iyi olması gereken şekilde yani 4. Güne tam uygun. Diğer ikisi de birkaç saat geriden geliyor ama sıkıntı yok onlarda düzelir dedi . Bize dua edin lütfen onlar da düzelsin güzelleşsin🤲🏻
Canım benim rabbim senin ve hepimizin kalbine göre versin inşallah ben inanıyorum güzel olacak çok güzel inşallah

Inslalah hepsi guzdl bi sekilde 5.gune gelir birbirimize hep dua edelim melekler baskasina yapılan duaya o kula da ver diyerek eslik ederler bu mubarek ay hurmetine hep dualarimdasiniz inslalah🤗🤗
Allah razı olsun. Evet hepniz benimde dualarımdasınız 🤲🏻rabbim daha da sıkıntıya sokmadan üzmeden hayırla müjdeler versin bize. Yaşadıklarımızıda günahlarımıza kefaret saydın 🤲🏻🥰

Allah razı olsun. Evet hepniz benimde dualarımdasınız 🤲🏻rabbim daha da sıkıntıya sokmadan üzmeden hayırla müjdeler versin bize. Yaşadıklarımızıda günahlarımıza kefaret saydın 🤲🏻🥰
bu kadar duayada anne olmayan ne biliyim😂 hatim indirdik hepimiz 🌸

Kızlar merhaba bu transferden sonra ben çok duygusallaştım. Film izlerken her seye ağlıyorum. Bu gün 5. Gün 2 gündür falan hep böyle. Sizdede bu duygu değişimleri var mi. Acaba progesteron dam mi kaynaklı olabilir mi

ayyyy darlandım daha 2ay var transfere sinirim bozuldu😂 gidecem ankaraya anamın yanına orda kalcam evde boğulcam sanki mahkumiyet gibi vakit geçmiyor

Merhaba;
bende bu ay izmir ege üniversitesi gidicem 3 kasımda tüp bebek istiyorum çünkü çiğli araştırma hastanesine gittim ve tüp bebek ile hamile kalabilirsin ancak dedi peki dr raporu nasıl çıkıcak tüp bebek nasıl bir süreç şuan maddi olarak da bebek tedavisi için harcadığımız süreç çok yıprattı allah herkese nasip etsin inşallah

Back
X