2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

raporlu halimi canım 11 bin özelde buna yakın bir fiyat zaten diye biliyorum
Şöyle diyim 7 bine yakın hastaneye 3500 civarı ilaçlara. İlaçların bir kısmı geri alınacak daha rapor onaylanmadı ama zaten dondurma işlemi de 1750 TL idi gelen oraya gider 🤷 artı transfer zamanı ilaçlar da oluyor sanırım,vitaminler, hag vs 🙈😅baya masraflıymış

Bu arada Kuveyt Türk ün bi kartı var kredi kartı diye geçiyor sağlık harcamalarını vade farksız otomatik5 taksit yapıyor 👍🏻 tavsiye ederim ihtiyacı olan başvursun.

Bu arada Kuveyt Türk ün bi kartı var kredi kartı diye geçiyor sağlık harcamalarını vade farksız otomatik5 taksit yapıyor 👍🏻 tavsiye ederim ihtiyacı olan başvursun.
Aynen bende onu kullaniyorum saglik da direk 5 e boluyo hastane ezcana harcamalari vade farksiz takside boluyo

Selam kızlar yarın yumrta toplama işlemim var. Yanımda götürmem gereken bir şey var mı sizce

Kizlar dun opu olmustum ya bugun karnimin altinda asiri gaz sikismasi var sanki afaedersiniz ama kabizlik var normal idararimi bile aciyarak yapiyorum boyle birsey yasayan varmi..

kızlar bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.
işte bişeyler taktılar. sonra temizlediler silip içeriyi.
sonra plastik bir boru ile ilaç verdiler 2 kere
ve ben o boruyu hissettim.
yanlış tabirler kullanıyor olabilirim . kendimi de cok kastım gevşek bırakamıyorum. 3 yıldır evligim ilişki sırasında da bazen böyle oluyor.
2 kere ilaç vermek zorunda kaldılar . ilkinde bir tüpüm kapalıydı 2 inci de açıldı.
işlem sonunda acıdan korkudan bayılmışım.

sorum şu transferde bu şekilde mi oluyor .
aynı şeyleri oraya sokuyorlar biliyorum fakat o içeri giren boruyu hissettiniz mi.
işlemden beri aglıyorum . en güzel şey transfer ve ben teansferden korkuyorum .
Yok canım alakası yok onunla sadece sıkışık olmak biraz insanı geriyor onun dışında incecik boru sokuyorlar anlamıyorsun bile yoksa bende çok hassasım

merhaba bende polikistlikover var eşimde bir problem yok fakat aşılama oldum tutmadı femara klomen progen pen sephoren çatlama iğnesi hormon ilaçları bissürü her tedavi oldu sadece tüp olmadım ve dr direk tedaviye olumlu yönden cevap vermediği için tüp bebek ege üniversitersine yönlendirler şuan durumum bu şeklide canım
anladm cnm tüp bwbek merkezleri ile üniv. tüp bebk fiyatları farklıdır muhtemelen.benm şuan raporsuz istbl tüp bebekte kabaca 17bin civarı tuttu testler transfer tedavi vs.ama dediğim gibi merkez ,hastane ,ünverste fiyatlar değişir .rapor alman için senden bir aşılama daha isterler. tek aşılamaya rapor çıkarmazlar cnm

Kizlar dun opu olmustum ya bugun karnimin altinda asiri gaz sikismasi var sanki afaedersiniz ama kabizlik var normal idararimi bile aciyarak yapiyorum boyle birsey yasayan varmi..
Hepimizde oldu hemen hemen canım o ağrılar benim 3-4 gün ağrıdı idrar yaparken gaz olayı da zamanla geçiyor

Bende de olmuştu. Kuru kayısı falan yemeye çalıştım sabahları. İşe yaradı gibi. Ama tabi opu geçti transfer olalı 6 gün geçti ama karnım şiş ve hala bende de benzer ağrılar oluyor😔😔

İlkkez duydum M2 ama merak ettim araştırırım😅🙈 rabbim nasip edecek ise her şekilde olur. Sen dua et güzelleşsin 🤲🏻
Canim tam olgunlasmis yumurta m1 mis..tam olgunlasamamis yumurta m2 imis olgunlasmamis yumurta ise ci-vi yumurtaymis..bende bilmiyodum yeni ogrendim..

İlkkez duydum M2 ama merak ettim araştırırım😅🙈 rabbim nasip edecek ise her şekilde olur. Sen dua et güzelleşsin 🤲🏻
Amin canimm..cok tesekkur ederim..insallah..az oncede kedinin birini seviyim derken..kolumu parcaladi buarada ..tetanoz olmalimiyim bilemedim..patisiyle yapti..isirmadi..kuduz gerekmez sanirim..bildigim kedi zaten...

kızlar bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.
işte bişeyler taktılar. sonra temizlediler silip içeriyi.
sonra plastik bir boru ile ilaç verdiler 2 kere
ve ben o boruyu hissettim.
yanlış tabirler kullanıyor olabilirim . kendimi de cok kastım gevşek bırakamıyorum. 3 yıldır evligim ilişki sırasında da bazen böyle oluyor.
2 kere ilaç vermek zorunda kaldılar . ilkinde bir tüpüm kapalıydı 2 inci de açıldı.
işlem sonunda acıdan korkudan bayılmışım.

sorum şu transferde bu şekilde mi oluyor .
aynı şeyleri oraya sokuyorlar biliyorum fakat o içeri giren boruyu hissettiniz mi.
işlemden beri aglıyorum . en güzel şey transfer ve ben teansferden korkuyorum .
Canim bende anestezisiz rahim filmi cektirdimm..inanilmaz bir aci...opude anestezili oluyosun..bende daha onceki 2 denememdede 1 yumurtam oldugu icin..anestezisiz yaomislardi..ayni rahim filmindeki gibi aci cwkmisrim..ama bu demnememde anestezili toplandi aikinti olmadi..hicbirsey hissetmiyosun..transferide 2 kere yasadim daha once..transfer en kolayi..canin yanmiyor..rahim filmindeki gibi olmugor yani..

Back
X