2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

😅🙈 İnş gerek kalmaz canım ya her müdahale yumurtalkk rezervine negatif etki. Zaten öyle olursa tekrar ilaç tedavisi ve embiryo elde edip öyle yapar . 3 tane az kendisi demişti.🤷arkadaş bu çikolata kisti ve sıvı birikimini biz yapmıyoruz, birşeylere tetiklemiyoruz ki de şunu yapsak da engel olsak dikkat etsek diyelim 🤦🤷 tamamen teslimiyet
Bebişim ben 3kez lap oldum rezervm de hiç azalma sorn vs olmadı.drun iyiyse Allahın izniyle bişecikte olmaz.aklına böle şeyler getirme.tabikide bu bizim elimizde değil olunca oluyor yeni bir opu ve opuyla beraber lap yapabilir korkma benm yaş 35 rezerve bişi olsa bende olurdu 3tane oldm😂

Kizlar 3. Gun 3 hucreli olupta embriyolari 5. Gune giden varmi...az once aradilar..2. Gun 3 hucreliymis..tek sayida olmasi beni tedirgin etti..hucre sayisinin..

Merhaba bende bu ay tüp bebek işlemlerine başladım bizde sorun sperm azlığı idi 11 Ekim regl olunca 13 Ekim doktora gittim yumurta boyutları irili ufaklı olunca 12 gün kullanmam için Yasmin kadın doğum hapı verdi 22 Ekim kontrole gittiğimde 28 ekimden itibaren hergün gonal f 200 doz olarak kullanmamı 31 Ekim cumartesi kontrole gelmemi söyledi hemşire benim bi sonraki regl tarihim 8 Kasım ekimde transfer olmayacak mı ilk defa yaptırdığım için bilgim yok yardımcı olur musunuz

Kuzum bişi sorcam sen transfer olmuştun sana transfer sonra hangi ilaç ve iğneleri verdiler yazarmısın lütfn?
Kuzum bir fitil var bir estrofem hap var bide iğne vardı ama o iğneyi transferden sonra 3. Gün vurdum başka bir şey yok canım bu iğne de normalde vurulduğumuz 7 tane bir kutuda iğne var ya ismi neydi hatırlamıyorum

Kuzum bir fitil var bir estrofem hap var bide iğne vardı ama o iğneyi transferden sonra 3. Gün vurdum başka bir şey yok canım bu iğne de normalde vurulduğumuz 7 tane bir kutuda iğne var ya ismi neydi hatırlamıyorum
Progestan iğnesi yok yani ? Benim asıl mrk ettiğim iğne😰

Embiryologum aradı bugün 5. Gün. Önden giden tam olması gereken şekilde çok güzelmiş diğer ikisi de erken blastosist aşamasındaymış. Dondurma işlemini öğleden sonra yapacakmış o zamana kadar onlarda blastosist olur herşey şuan yolunda dedi 🤗😍🤲🏻 artık sıra adet beklemelerinde 🤫🙈
Ayy süper!Darısı başıma 🤩Bugün opu oldu benim 10 tabe yumurta almışlar.İnşallah benim de 5.güne ulaşır 🍀

Kızlar idrar testinde ne zaman sonuç doğru çıkar sizce. 5. Gün transferi için?

Back
X