2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kizlar merhaba bende tedaviye basladim bugun son ignemi oldum yarin kontrolum var ve muhtemelen aksamina catlatma ignesi olucam ama dunden beri karnim sisti sanki gaz varmis gibi ve bugun simsiyah az bir akinti geldi boyle yumurtlama doneminde seffaf akinti gelir ya onun siyahi geldi normal mi bu basina gelen varmi karnim hala sis

Selam kızlar. Dün kontrole gittim ve kist hala duruyormuş. Cumartesi operasyonla alalım dedi doktor. Bu da gol olmadı maalesef. Yani bizim transfer en az 1 ay daha ertelendi. Sabredeceğiz mecbur.
Sıkma canını tatlım geç olsun güç olmasın vardır elbet bir hayır, bu gece kandil hepimizin kndili mübarek olsun. Birbirimize de bol bol dua edelim 🙏🏼

Kizlar merhaba bende tedaviye basladim bugun son ignemi oldum yarin kontrolum var ve muhtemelen aksamina catlatma ignesi olucam ama dunden beri karnim sisti sanki gaz varmis gibi ve bugun simsiyah az bir akinti geldi boyle yumurtlama doneminde seffaf akinti gelir ya onun siyahi geldi normal mi bu basina gelen varmi karnim hala sis
Hiç duymadım canım araştır istersen bir doktorunu arasana

Amin. Devlet Hastanesi'nde o rakam ilaçla beraber Mak 3 3.5 oluyor hastaneye bin gibi birşey veriliyor gerisi ilaçlar. Ama devlet hastanesi ortamı vs bu ağır dönemde sıkıntı zaten psikolojik olarak insan değişik oluyor üstüne onşsrın o hallerini ben kaldıramadım. Aşılamaları Kanuni de yaptırdım ama tüp yapmak istemedim
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağol 3.5 birşey değil ama 10 bin gibi rakam aşıyor o yüzden sormak istedim çok sağol yardımın için 🥰

Benim bugün çıktı 2 çizgi ama kimseye demedim kimyasal falan olursa diye 😬 transferimin altıncı günü sabah idrarıyla yaptım
İnşallah devam eder kuzum 🙏🏻🙏🏻Silik bile olsa görünmesi güzel unut verici. Bende akşam yaptım ama tertemiz çıktı 😔 bugün 7. Gündü. Bir de yarın sabah idrarı ile deneyeyim ama sanırım onda da negatif gelecek. Kan testi günüm de cuma günü. Ama bu moralle onu bile yaptırmak istemiyoruö😔

İnşallah devam eder kuzum 🙏🏻🙏🏻Silik bile olsa görünmesi güzel unut verici. Bende akşam yaptım ama tertemiz çıktı 😔 bugün 7. Gündü. Bir de yarın sabah idrarı ile deneyeyim ama sanırım onda da negatif gelecek. Kan testi günüm de cuma günü. Ama bu moralle onu bile yaptırmak istemiyoruö😔
Böyle erken yapıp sonra pozitif gören çok hiç canınızı sıkmayın varsa da kötü olmasın hem cumaya ne kaldı az daha sabredin 🤍

Ama kuzum bana 2 tane transfer edildi belki ikisi tuttu ondan çıktı bide erken gebelik testi ondandır yarın sabah normal gebelik testiyle deneyeceğim bide

sıkıntı yapma benm normalde bazen olurdu yumurtlama kanaması deniliyor bir çok insanın başına geliyor stres yapma bence

Back
X