2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

yaaa 3ay neden devam iğneye çok ağır bir iğne oyüzden soruyorum.bende öbür ay regl ile gidicem o iğneden acaip korkuyorum
Canım dedimya emin değilim ne.kadar süre.kullanicam hakkinda bilgim yok progestan düşük önleyici olduğu için gebelikte veriyorlar bizimde tüp bebek tedavisi olduğu için rahmi transfere hazırlıyorlar.sanirim.

Canım dedimya emin değilim ne.kadar süre.kullanicam hakkinda bilgim yok progestan düşük önleyici olduğu için gebelikte veriyorlar bizimde tüp bebek tedavisi olduğu için rahmi transfere hazırlıyorlar.sanirim.
Allah kolaylık versin hepimize.iğne ilaç görmekten baya bir tiksindim

Bugün benimde opu oldu 6 yumurta toplanmış sanırım sende benim gibi taze embriyo transferi olacaksın hakkımızda hayırlısı olsun sizin kaç yumurta toplandı kızlar 6 yumurta toplanmasi normalmi doktor sayı degil kalitesi önemli dedi 15 yumurtanın 15 de boş çıktığını gördüm dedi içim biraz rahatladi
Kesinlikle kalite önemli benim 4 toplanmıştı 2 si döllendi 2 si de 5. Güne gitti önemli olan kalite

Tahmin edebiliyorum...canim..bende kaygi bozuklugu var bide..bende hamis olsam kendimi dusunemiyorum bile...cok zor..ama ferahlikla gecirmeyi nasip eder insallah guzel allahim..kuzumm benim💕💕🙏
Amin canım benim çok şükür değerim artmış bir aşamayı daha atlattık☺️

Allah kolaylık versin hepimize.iğne ilaç görmekten baya bir tiksindim
😅😆☝🏻Bende bende. Yani iğne yerin 2 3 fitil kullansak ya 😅 bu arada iğneden önce anestol sür derim 🤣ben göbek iğnelerinde yaptım deri acısını giderdi ama kastaki acı aynen duruyor 😆😝

Herkese merhaba. Bende bi dahaki ay tedaviye baslicam. Size sormak istedigim bir durum.var. pandemiden dolayi yumurta toplama islemini grnel anestezi altinda yapilamicani soledi doktor.lokal olucakmis. Bu sekilde yaptiran varmi? Kafam cok karisik bu konu hakkinda.

Kızlar pgt yaptırdınız mı? Pazar ya da pazartesi opu yaparız dedi doktor, pgtye gidip gitmeyeceğine o zamana kadar düşünüp karar verebilirsiniz dedi. Pco olduğu için ilk üç ay düşük olma ihitmali yüksek, pgt ile cocuk sahibi olma olasılığınız 60-65e cıkar dedi. Embriyo başı 300 usd. Eşimin morfolojisi özel labda yaptırdığımızda 6 çıkmıştu memorailde 1 çıktı. Yaptırmazsa hem bende pco hem eşimde morfoloji bozukluğu var diye tedirginim. Sizler nasıl ilerlediniz?

Eklentiler

• 16043374538324068449275866407881.webp
    16043374538324068449275866407881.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 18
Herkese merhaba. Bende bi dahaki ay tedaviye baslicam. Size sormak istedigim bir durum.var. pandemiden dolayi yumurta toplama islemini grnel anestezi altinda yapilamicani soledi doktor.lokal olucakmis. Bu sekilde yaptiran varmi? Kafam cok karisik bu konu hakkinda.
Benim memorialde genel anestezi ile yapılacak öncesinde akciğer filmi ve covid testi yaptırıyoruz. Daha önce hiç duymamıştım bunu canım

Evet canım bugün yumurta toplamadan sonra verdiler progestan yarın basliyoruz 1 şırıngaya 2 adet ampül olacak şekilde vurulucak transfer sonrası gebelik testi yapılana kadar devam edicez tutarsa 3 ay devam sanırım emin degilim negatif olursa ilaçları keserler
Seninki ignemi bana fitil olarak verdi benim 13 yumurtam toplandi insallah iyi haberler aliriz

Benim memorialde genel anestezi ile yapılacak öncesinde akciğer filmi ve covid testi yaptırıyoruz. Daha önce hiç duymamıştım bunu canım
Bu sekilde soylediler bana. Bende pek aciya dayanikli.biri degilim o yuzdrn yaptiranlar varsa bilgi almak istiyorum. Sen raporlu olarakmi yaptiriosun memorialde? Ne kadar ucreti?

😅😆☝🏻Bende bende. Yani iğne yerin 2 3 fitil kullansak ya 😅 bu arada iğneden önce anestol sür derim 🤣ben göbek iğnelerinde yaptım deri acısını giderdi ama kastaki acı aynen duruyor 😆😝
Valla ya drla transfer zamanı konuşçam zaten ilaçsız transfer isticem transferden snrada o progestan iğnesi için zorunlu bir durumum olmadıkca hap yada fitil başka bir çare önersin benim laçların %70ine vücudum aşırı tepki veriyor ağır geliyor biraz daha dikkatli bir süreç olmak zorunda ya ben bir ağrı kesici yüzünden acilde yattım o derece 😭😭😭😭😭

Bende aynı şeyi diycem doktora. Birşey sorcam arı sütü, arı ekmeği,polen vs hakkında bilgin var mı canım ? Ya ben takviye edici folik asit dışında kimyasal içerikli birley istemiyorum. Hem bol vitamin mineral ve başka saygısız bir sürü yararlı bileşik barındıran bu besinleri kullanmak istiyorum hemde bağışıklık için çok yaralılar diye biliyorum özellikle şu koton mevzularında
Valla ya drla transfer zamanı konuşçam zaten ilaçsız transfer isticem transferden snrada o progestan iğnesi için zorunlu bir durumum olmadıkca hap yada fitil başka bir çare önersin benim laçların %70ine vücudum aşırı tepki veriyor ağır geliyor biraz daha dikkatli bir süreç olmak zorunda ya ben bir ağrı kesici yüzünden acilde yattım o derece 😭😭😭😭😭

14 ekim de benim yumurta toplama islemim gerceklesti ve genel anestezi oldum. senin hastanenin aldigi bir karar mi acaba?

canim benim zor bir surec ama sonunu dusununce butun o acilar geciyor :) ins sana uygun bir tedavi uygulanir. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin :KK200:

Kızlar pgt yaptırdınız mı? Pazar ya da pazartesi opu yaparız dedi doktor, pgtye gidip gitmeyeceğine o zamana kadar düşünüp karar verebilirsiniz dedi. Pco olduğu için ilk üç ay düşük olma ihitmali yüksek, pgt ile cocuk sahibi olma olasılığınız 60-65e cıkar dedi. Embriyo başı 300 usd. Eşimin morfolojisi özel labda yaptırdığımızda 6 çıkmıştu memorailde 1 çıktı. Yaptırmazsa hem bende pco hem eşimde morfoloji bozukluğu var diye tedirginim. Sizler nasıl ilerlediniz?
bize denmedi sadece kan ile esimle genetik uyumumuza bakildi. ama istege bagli yaptirirabiliyor malum o da extra masraf oluyor. benimde ilk 2 si sisli memorial da olmustu.

Back
X