2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

İnşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız. Ya ben birşey sormak istiyorum. Adetle hani vücut temizleniyor ya, böyle daha da temizleyen bi bitki karışımı vs biliyor musunuz 😅 hani öaydanoz suyu iç iltihap için iyidir derler ya
bence bu donemde ot cope yuklenme ters etkide yapabilir. en guzeli gunluk 2-2,5 lt su tuketip kafeini azaltman.

Kizlar esiminde flashi calismiyor ama..esimin telinden de cektim..sanki burda birazcik daha belirgin..asli ama inanin cok daha belirgin..
Ya bende goruyorum sanki canim hayali bi cizgi insallah gozlerimiz ve hislerimiz yanilmaz ama bence olacak bu sefer Rabbimin izniyle🤗🤗yoksa bile Rabbim bu gündem bu saatten sonra ol desin de olussun nice mucizelere sahit olduk gunlerdir🤗🤗

Merhaba kizlar dun yumurta toplama olmustu 23 yumurtam toplanmisti bugun aradilar 12 tanesi kaliteliymis 10 tanesi dollenmis bakalim hangisiyle sonuca baglancak
masallah cok guzel :) darisi trasfere ins. benimde 24 toplanip 13 u dollenmisti 5. gun 6 tane iyi kalitede kaldi.

Ya bende goruyorum sanki canim hayali bi cizgi insallah gozlerimiz ve hislerimiz yanilmaz ama bence olacak bu sefer Rabbimin izniyle🤗🤗yoksa bile Rabbim bu gündem bu saatten sonra ol desin de olussun nice mucizelere sahit olduk gunlerdir🤗🤗
Ben gördüm canımm ❤️🙏🏼
Cok tesekkur ederim kizlar..💕💕ama cizgi iicn erken olabilir..belki kuruma cizgiside olabilir.yarin sabah tekrar.yapcam..yarin da cikarsa aksama kadar kan bile yaptiririm sanirim..idrarda cikarsa tabi..ama kuruma cizgisi gibi geliyo bana.😣

Ben normalde de günlük 3 4 lt içiyorum 😅 kafein olarak da sadece çay o da her zaman değil
beni gunluk aradilar her aradiklarinda mutlaka bol su is dediler. faydasini da gordum odemi de atti, opu dan sonraki agri ve sisligi de azaltti. gecen yazmistim tekrar edeyim; yumurta toplamadan sonra vucut su kaybediyor ve elektrolik dengesizligi oluyormus. bu yuzden bol su tuketimi ve icinde elektrolit bulunan enerji iceceginden gunluk 1 sise icmemi soylediler. ben ilk gun 1 sise ictim yeter artik icmem dedim (sekerli icecek sevmedigim icin) ertesi gun arayip elektrolit iceceginden ictimi bugun ve yarinda devam edin dediler. demek ki onemli... sende arastirip ona gore icebilirsin.

beni gunluk aradilar her aradiklarinda mutlaka bol su is dediler. faydasini da gordum odemi de atti, opu dan sonraki agri ve sisligi de azaltti. gecen yazmistim tekrar edeyim; yumurta toplamadan sonra vucut su kaybediyor ve elektrolik dengesizligi oluyormus. bu yuzden bol su tuketimi ve icinde elektrolit bulunan enerji iceceginden gunluk 1 sise icmemi soylediler. ben ilk gun 1 sise ictim yeter artik icmem dedim (sekerli icecek sevmedigim icin) ertesi gun arayip elektrolit iceceginden ictimi bugun ve yarinda devam edin dediler. demek ki onemli... sende arastirip ona gore icebilirsin.
Hiç şöyle beslen demediler. Elektrolit içeceği de ilkkez burda duydum. Ben genelde maden suyu da içerim mesela. Normalde değerlerimyi sıkıntı yok da işte anlık bünyede birşeyler olabiliyor malum stresli yorucu dönem. Kız, doktra kaç ke zsordum mesaj attım özel beslenme takviye yapayım mı diye hayır gerek yok daha zamanı var dedi 😅 sanırım vereceği şeyler de progesteron iğneleri aspirin vs yani özel hiçbşrşey istemiyor

Hiç şöyle beslen demediler. Elektrolit içeceği de ilkkez burda duydum. Ben genelde maden suyu da içerim mesela. Normalde değerlerimyi sıkıntı yok da işte anlık bünyede birşeyler olabiliyor malum stresli yorucu dönem. Kız, doktra kaç ke zsordum mesaj attım özel beslenme takviye yapayım mı diye hayır gerek yok daha zamanı var dedi 😅 sanırım vereceği şeyler de progesteron iğneleri aspirin vs yani özel hiçbşrşey istemiyor
benim de 3. tedavide duymak kismet oldu
1604439845120.webp
kendimce biraz arastirmistim bir sorun yasamasan da yumurta toplama da vücudumuza aldığınız miktardan daha fazla sıvı kaybettiğimiz zaman ortaya Dehidrasyon denen sey cikiyormus. Dehidrasyon Semptomlari; Gerginlik, sinirlilik, uykulu hal - Soğuk ya da terli cilt - Düşük enerji, halsizlik - Yapışkan, kuru ağız ve dil - Azalmış idrar çıkışı, 8 ila 12 saat boyunca idrara çıkmama ya da koyu renkli idrar... Iste bunlari yasamamak icinde elektrolit takviyesi ve bol su tuketimi gerekiyormus.

Arkadaşlar merhaba benim pazartesi günü opu dan önce islemim iptal oldu Fostimon 300 luk iğne vurunuyordum yumurtalar ignelere direnç gösteriyorlarmis pco hastasi oldum için çok yumurta var ama büyümüyorlar doktorum da iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi iptal etti sebebi nedir reddetmesinin kafam. Çok bunaldı iki ay dinlenme dedi iki ay içinde 8 kilo vermen gerekiyor dedi

Merhaba kizlar az once yaptim.idrar testi..ama malesef negatif..aksamki kuruma cizgisi imis ..sanirim....yarin gidip kan vericem..nasip...💕💕cok tesekkur ederim kizlar.

Arkadaşlar merhaba benim pazartesi günü opu dan önce islemim iptal oldu Fostimon 300 luk iğne vurunuyordum yumurtalar ignelere direnç gösteriyorlarmis pco hastasi oldum için çok yumurta var ama büyümüyorlar doktorum da iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi iptal etti sebebi nedir reddetmesinin kafam. Çok bunaldı iki ay dinlenme dedi iki ay içinde 8 kilo vermen gerekiyor dedi
Merhaba canim..cok gecmis olsun.oncelikle.doktorlar geneliikle tedavi oncesi onlem aliyolar..bu kilo olabilir.vitaminsizlik olabilit..vss..onun icinde tedavi oncesinde..once bunlarin hallolmasininistiyo olabilirler..ama banada tuhaf geldi..yani okdadar tedavi olmussun..yani benden doktorlar 2 yumurta cikartinca sevinirdik..neden yoplamadi..o 2 yumurtanin capini hatirliyomusun..kac mm..idi..

Oncelıkle gecmıs olsun opu olmadam kurtulmussunuz bence ne guzel gelısımlerınden emın olamayabılır bende pcosum opudan sonra hepsı bos cıkmıs cok uzuldum bole bısı duyan eden varmı

Back
X