2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar merhaba benim pazartesi günü opu dan önce islemim iptal oldu Fostimon 300 luk iğne vurunuyordum yumurtalar ignelere direnç gösteriyorlarmis pco hastasi oldum için çok yumurta var ama büyümüyorlar doktorum da iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi iptal etti sebebi nedir reddetmesinin kafam. Çok bunaldı iki ay dinlenme dedi iki ay içinde 8 kilo vermen gerekiyor dedi
Geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi normalde 1 yumurta da olsa alınır ama belki sen normalde pco şu olduğun için doktor uygun görmemiştir. Sabret canım ne önerir ise muhakkak yap 😍

İyi günler kızlar yumurta toplama işleminden sonra doktor nezaman arar yani döllenip döllenmediğini nezaman öğrendiniz

Merhaba canim..cok gecmis olsun.oncelikle.doktorlar geneliikle tedavi oncesi onlem aliyolar..bu kilo olabilir.vitaminsizlik olabilit..vss..onun icinde tedavi oncesinde..once bunlarin hallolmasininistiyo olabilirler..ama banada tuhaf geldi..yani okdadar tedavi olmussun..yani benden doktorlar 2 yumurta cikartinca sevinirdik..neden yoplamadi..o 2 yumurtanin capini hatirliyomusun..kac mm..idi..
İki tane biri 18 biri 15 di kuzum 14 gün vurundum doktor benden daha çok toplayacağı için iptal etti

Inslalah guzelce dollenir normalde bugun aramalari lazim 1.gun olmus oluyor
Tam sizlere msj attım aradılar çok şükür döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklarmış 5. Gün kaçıncı güne denk geliyor birde pazar denk gelirse pazar günleri transfer olurmu..Sadece 1 yumurta oyuzden çokta heyecan yapıp umutlanmak istemiyorum

Tam sizlere msj attım aradılar çok şükür döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklarmış 5. Gün kaçıncı güne denk geliyor birde pazar denk gelirse pazar günleri transfer olurmu..Sadece 1 yumurta oyuzden çokta heyecan yapıp umutlanmak istemiyorum
Inslalah guzelce gelismeye devam eder dun olduydaniz 5.gun pazara denk geliyor ama bir taneyse riske atmazlar belki 3.gun transfer edebilirler

Haber veririm belli olurmu bilmiyorum canım ama 5. Günüm daha erken biliyorum ama çok merak ediyorum baktım çikanda var
Kanmi yaptircaksin canim..bende 5. Gunde yaptircam..azda olsa cikiyorr geneledeee 5. Gun..idrarsa bilemiyorum..bazi arkadaslarda cikiyo bazilarinda cikmiayabiliyo..ama 5. Gun embriyoauysa yaptir..3. Gunse cikmazz...

Haber veririm belli olurmu bilmiyorum canım ama 5. Günüm daha erken biliyorum ama çok merak ediyorum baktım çikanda var
Canim insallah allah gönlüne göre versin, ben transfer dahil 12. Güne kadar hic test yapmadım, doktorum esimin yanında sıkıca tembihlesi sakin yapma diye. Zor dayandim, ama 26 ekimde kan testim 621 cikti. Bu cuma kontrolüm var, besomci gün biraz erken gibigeldi bana. Cumaya falan yapsan icin rahat eder. Tabi sen bilirsin. Insallah pozitif olur

Back
X