2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bak benden tavsiye 2 gün dikkat et yatak döşek yatma ama 2 gün yine biraz daha dikkatli ol havuç suyu ve avakado suyu iç ananas ye sabahları kabız olmamak için aç karnına sıcak süt kuru incir kuru kayısı ve ceviz ye bol bol su iç
Teşekkür ederim canım 💐Burada yanımda transfer olup gelen bayan sürgüyü bekleyemeden yatağa yaptı çok ağladı tutamadım diye senin msjini okuttum ona içi rahatlasın diye hem çok üzüldü hem çok utandi,yatarak çişimi yaptim ya yatarak yapmak iyi değilse ya gitse diye ağlama krizine girdi hastanenin psikoloğu geldi rahatlatmak için..Buseferde olmazsa eşim beni boşayacak deyip durdu..çok üzüldüm Allah herkese hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin🤲

Geridönüşün için çok teşekkür ederim bana sürgü verdiler yaptim ama yinede içim rahat etmedi..Birde nasıl duruyoruz ayaklarımızı uzatiyormuyuz yoksa ayak altina yastik koyuyormuyuz
Canim beni hic yatirmadilae transferden sonra 5 dk orda yatirdilar popomu havaya kaldirdilar okadar kalktim ustumu giyindim 3 saat suren evime geldim bakalim tutacak mi hakkimizda hayirlisi

Teşekkür ederim canım 💐Burada yanımda transfer olup gelen bayan sürgüyü bekleyemeden yatağa yaptı çok ağladı tutamadım diye senin msjini okuttum ona içi rahatlasın diye hem çok üzüldü hem çok utandi,yatarak çişimi yaptim ya yatarak yapmak iyi değilse ya gitse diye ağlama krizine girdi hastanenin psikoloğu geldi rahatlatmak için..Buseferde olmazsa eşim beni boşayacak deyip durdu..çok üzüldüm Allah herkese hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin🤲
Rabbim yardimcisi olsun insallah tutmustur bayaninki
Veren allah alan allah biz kimizki olmazsa bosayacagim desin cok şükür esim hic takmaz ki benim bir oglum var tup bebege basliyacagim ay rabbim supriz sekilde verdi bize

Rabbim yardimcisi olsun insallah tutmustur bayaninki
Veren allah alan allah biz kimizki olmazsa bosayacagim desin cok şükür esim hic takmaz ki benim bir oglum var tup bebege basliyacagim ay rabbim supriz sekilde verdi bize
☺️
Maşallah 🧿

Çok üzüldüm gerçekten insanların eşleri bu konuda çok önemli pay sahibi ben kalktım direk kalkmak eminim daha risklidir ama öyle bir şey yok işte onu oraya yerleştiriyorlar ben direk kalktım ve tuvalete koştum yürümedim bile 😂

Canim beni hic yatirmadilae transferden sonra 5 dk orda yatirdilar popomu havaya kaldirdilar okadar kalktim ustumu giyindim 3 saat suren evime geldim bakalim tutacak mi hakkimizda hayirlisi
Tutacağı varsa tutacak canım hiç kalkmasan da kalkıp hemen koşsanda Allah ne derse o olacak içini ferah tut

İnşallah tutmuştur Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🤲Biryandan deprem b
Çok üzüldüm gerçekten insanların eşleri bu konuda çok önemli pay sahibi ben kalktım direk kalkmak eminim daha risklidir ama öyle bir şey yok işte onu oraya yerleştiriyorlar ben direk kalktım ve tuvalete koştum yürümedim bile 😂
☺️

Ne insanlar var ya..esinin tavri igrencmis..allah yardimcisi olsun..

Keske banada nasip olsaydi..dusun kuzum artik 1 asilama 3 tup gecirdim..hepsinde..allah razi olsun..esimden benim butun krizlerimde bana sarilarak rahatlatmaya calisti..ve beni cok sevdigini soyledi hep ....suan boyle durumlari gorunce bile gozlerim doldu..nasil bir es..boyle olabilir diye..ne diyebilirimki..cok sinir oldum..

Evet canım bugun oldum 1 yumurtam vardi zaten çok umudum yok elimden geleni yaptim yapmayada devam ediyorum nasip kısmet inşallah tutunur herkesinkide benimkide
Yaaa cok mutlu oldummm..canim..insallahhhh...tutunurr canim..💕💕dualarim seninleeee...💕💕🙏🙏rabbim kucagina almayida nasip etsin..canim...

Kizlar 7. Gundu bugun ...az once normal testlerden yaptim..ama idrari sanirim cok damlatmisim..gorebiliyormusunuz biseyler..birde yaptiktan bi 10 dakka sonra..pembelesti..cizgilerin oldugu bolge..

Eklentiler

• Screenshot_20201107-140717.webp
    Screenshot_20201107-140717.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 39
Back
X