2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar transfer sonrasi nasil yattinin sağ sol sırt üstü
Canim ben hic yatmadim..ilk 2 sinde yatmistim..bu sefer hic yatmadim..hatta 3. Gun pazara bile gittim..doktorum normal hayatina don dedi bana..hic o detaylara takilma olurmu kuzum..normal hamileleri dusun..onlar farkinda bile olmuyo..bizimkiside aynisi..

Ozaman bekle çünkü erken yapip çikmadi diye üzülenler oluyormuş ama aslinda hamileymis zamanı gelince yaptığında görüyormuş anne adayları belki önceden yapıp çıkanlarda vardır ama doktorlar bir zaman söylüyorsa vardır bildikleri..inşallah hamilesindir canım inşallaaaah🤲

Ozaman bekle çünkü erken yapip çikmadi diye üzülenler oluyormuş ama aslinda hamileymis zamanı gelince yaptığında görüyormuş anne adayları belki önceden yapıp çıkanlarda vardır ama doktorlar bir zaman söylüyorsa vardır bildikleri..inşallah hamilesindir canım inşallaaaah🤲
Askimm..cokntesekkur ederim..eger test bozuk degilse..biseyler cikti..3. Gun yaptigimi igneye vermistim..ama..bugunki eger bozuk degilse..hayali gordum..resimde pek bellinolmuyor..yakindan birazcik dahada belli..insallah gec tutunmustur..4ba idi kaliteside zaten..tembel biraz benimki..🤗🤗

Askimm..cokntesekkur ederim..eger test bozuk degilse..biseyler cikti..3. Gun yaptigimi igneye vermistim..ama..bugunki eger bozuk degilse..hayali gordum..resimde pek bellinolmuyor..yakindan birazcik dahada belli..insallah gec tutunmustur..4ba idi kaliteside zaten..tembel biraz benimki..🤗🤗
Süpeer hadii insallaaah bu salgınlarda depremlerde tüm olumsuz şeylere rağmen yavrularımıza kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz inşallah Rabbim hamile olduğumuz günleri kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip eder🤲💐

Süpeer hadii insallaaah bu salgınlarda depremlerde tüm olumsuz şeylere rağmen yavrularımıza kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz inşallah Rabbim hamile olduğumuz günleri kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip eder🤲💐
Amin cumlemizi..insallah..ben zaten alistirdim kendimide..ama olursa..mucizemi yasiyo olucamm..rabbim..hepimize nasip etsin insallah🙏🙏💕💕💕

Ben simdi cikiyorum..lutfen dua et olurmuuu..canim..tabikide.biliyorum cnaim💕💕ama 0 da cikabilir..uzulmeyin olurmu..cunki ben zaten hazirladim kendimi negatife..uzulmicem ne cikarsa..tatlisim..🙏💕💕💕
Inslalah inslalah ezanlar hurmetinr Rabbim yuzunu güldürsün hayirli sonuclar gelsin inslalah🤗

Back
X