Aaayyy hadi inşallaaaahBuda simdiki hali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaayyy hadi inşallaaaahBuda simdiki hali
Canim..ya bozukmu sence..Aaayyy hadi inşallaaaah
Sabah idrarıyla daha iyi sonuç verirmiş ama yedekte varsa birtest daha yapCanim..ya bozukmu sence..
Canim ben hic yatmadim..ilk 2 sinde yatmistim..bu sefer hic yatmadim..hatta 3. Gun pazara bile gittim..doktorum normal hayatina don dedi bana..hic o detaylara takilma olurmu kuzum..normal hamileleri dusun..onlar farkinda bile olmuyo..bizimkiside aynisi..Kızlar transfer sonrasi nasil yattinin sağ sol sırt üstü
Canim korkuyorum..bir tane daha var yedek ama.bunu bile..cok zor karar veripte yaptim..Sabah idrarıyla daha iyi sonuç verirmiş ama yedekte varsa birtest daha yap
Askimm..cokntesekkur ederim..eger test bozuk degilse..biseyler cikti..3. Gun yaptigimi igneye vermistim..ama..bugunki eger bozuk degilse..hayali gordum..resimde pek bellinolmuyor..yakindan birazcik dahada belli..insallah gec tutunmustur..4ba idi kaliteside zaten..tembel biraz benimki..Ozaman bekle çünkü erken yapip çikmadi diye üzülenler oluyormuş ama aslinda hamileymis zamanı gelince yaptığında görüyormuş anne adayları belki önceden yapıp çıkanlarda vardır ama doktorlar bir zaman söylüyorsa vardır bildikleri..inşallah hamilesindir canım inşallaaaah![]()
Süpeer hadii insallaaah bu salgınlarda depremlerde tüm olumsuz şeylere rağmen yavrularımıza kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz inşallah Rabbim hamile olduğumuz günleri kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip ederAskimm..cokntesekkur ederim..eger test bozuk degilse..biseyler cikti..3. Gun yaptigimi igneye vermistim..ama..bugunki eger bozuk degilse..hayali gordum..resimde pek bellinolmuyor..yakindan birazcik dahada belli..insallah gec tutunmustur..4ba idi kaliteside zaten..tembel biraz benimki..![]()
Amin cumlemizi..insallah..ben zaten alistirdim kendimide..ama olursa..mucizemi yasiyo olucamm..rabbim..hepimize nasip etsin insallahSüpeer hadii insallaaah bu salgınlarda depremlerde tüm olumsuz şeylere rağmen yavrularımıza kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz inşallah Rabbim hamile olduğumuz günleri kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip eder![]()
Canim var gibi direk umitlendirmek de istemiyorum ama inslalah vardir yarin sabah ilk idrarla yapBuda simdiki hali
Canim cok tesekkur ederim..Canim
Canim var gibi direk umitlendirmek de istemiyorum ama inslalah vardir yarin sabah ilk idrarla yapinslalah tutmustur dualarim seninle
![]()
Ince hayali bi cizgi goruyorum inslalah tutmustur bence direk kan verin pazartesiCanim cok tesekkur ederim..ilk resimde gorebilidinizmi canim..hayali..bi cizgi..
Tesekkur ederim canimm..Ince hayali bi cizgi goruyorum inslalah tutmustur bence direk kan verin pazartesi![]()
Test bozuk değilse var vallahi kuzum git bir kan testi ver ya nolur kiiiiiBuda simdiki hali
Canimmm..alistirdim zaten kendimi..birasdan gidip kan vericem ...kararimi verdim...Test bozuk değilse var vallahi kuzum git bir kan testi ver ya nolur kiiiii![]()
Nolur hemen hemeeennnn bana yaz biliyorsun merakımı kuzuşumCanimmm..alistirdim zaten kendimi..birasdan gidip kan vericem ...kararimi verdim...![]()
Ben simdi cikiyorum..lutfen dua et olurmuuu..canim..tabikide.biliyorum cnaimNolur hemen hemeeennnn bana yaz biliyorsun merakımı kuzuşum![]()
Aynen en garanti varmi yokmu suphedenseCanimmm..alistirdim zaten kendimi..birasdan gidip kan vericem ...kararimi verdim...![]()
Inslalah inslalah ezanlar hurmetinr Rabbim yuzunu güldürsün hayirli sonuclar gelsin inslalahBen simdi cikiyorum..lutfen dua et olurmuuu..canim..tabikide.biliyorum cnaimama 0 da cikabilir..uzulmeyin olurmu..cunki ben zaten hazirladim kendimi negatife..uzulmicem ne cikarsa..tatlisim..
![]()