2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kizlarr allah razi olsun..sizlerden..ben yoldayim simdi ...ama 0 cikarsa uzulmeyin olurmu..ben zaten 5. Gun..kendimi alistirmistim.negatifi gorunce..bugun..zaten varsa..azda olsa cikar..yoksada..rabbimin lutfudur yine bana...💕💕💕
Hayır her hastanenin laboratuvar değeri farklı aynı hastane de pazartesi aynı saatte kan vereceksin ve 2 katına çakacak nasıl sevindim nasıl kocaman kucaklıyorum seni boşa üzdün bizi ben biliyordum allahım şükürler olsun yaaa☺️☺️

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Çoook sevindim. 😍Hadi mübarek olsun tatmaa erersin inş🤲🏻 artık değerlere vs kere takılıp düşünüp kendini germe. Gevşe rahatla ve hamileliğin keyfine bak 😍 rabbime bolca şükür et dua et bizde edeceğiz inş🤲🏻🥰🥰🥰🥰

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...

Sana demiştik o kadar boşuna üzülme diye :) 3. gün çıkan büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin işaretiydi. Sonra silindi. Şimdi de bebeğin işareti :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. 30 gayet iyi değer zamanından çok önce yaptın bunu da. 2 günde bir 2 ye katlanacak inşallah. Yapman gereken günde 100 leri görürsün inşallah.

Asla d
Asla düşük değil bugün 7.gün 30 diyelim değere 9 gün 60 çıkar 11.gün 120 çıkar 12.gün düşün bu değer senin test vereğin tarihte yani en az 150 çıkardı tek embiryo için bu sonuç müthiş boğazım düğüm düğüm o kadar mutluyum ki o kadar mutluyum ki

Back
X