2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar merhaba bn de bu ay tüp bebek tedavisine başladım cumartesi opu işlemi yapıldı işlemden sonra doktor bey 10 un üzerinde yumurta toplandı dedi Pazartesi sizi arayacaklar dedi salı yada çarşamba transfer yapıcaz dedi ama bu saat oldu kimse aramadı bugün 2. Gün normal mi? Bir sorun olmuş mudur
Sorun değil de unutmuşlardır keşke sen arasaydın canım

Selam kizlar bende opudan sonra adetimin 3.gunu bugun doktor kontrolum vardi kan testi vs hersey yolunda cikti cok sukur estrofem gunde 3 adet corasprin gunde 1 adetle transfer hazriligina basladik inslalag 12 gun sonra kontrol😁
Resmen heyecanını burdan hissettim inşallah güzel olacak kuzum benim dualarımız seninle

Bende 34 yasindayim canim
Eltin ne durumda peki
Eşinden dolayı tüp bebek yaptı eşinde hiç sperm yok ameliyatla sperm aldilar benimde yumurtalarım hem az hem zayıf transferden sonra 5. günde eltim test yapmış çıkmamış benimki 3. gün onunki 5.gün embriyosu

Selam kizlar bende opudan sonra adetimin 3.gunu bugun doktor kontrolum vardi kan testi vs hersey yolunda cikti cok sukur estrofem gunde 3 adet corasprin gunde 1 adetle transfer hazriligina basladik inslalag 12 gun sonra kontrol😁
Hadi bakalım inşaallaaaah herşeyyolunda gitsin mutlu sonla bitsin insallaaah🤲🤗

Cnm dur üzülme hemen,sonuçta bir artış var kesin sonuç diye düşünüp üzülme biraz sabır işi bu 2 kan tahlili ve bu kdr erken teşhis koyma
Canim dis geb3lik olmsindan korkuyorum..allah korusunn ya..insallah..oyle bisey olmaz..artis iyi degil..

Back
X