2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bemimde öyle oldu kan sonucunda ertesi gün görmek istediler, son defa görmüş oldular sonra bugun opu oldum. 4taneden 3tane yumurta çıktı bakalım inşallah yatın döllendikleri haberini verirler
Ay canım hayırlı haberleri alırız inşallah seninde 🤲
Valla içime su serptin resmen ♥️
Bende bugün merkezdeydim😍

Merhaba arkadaşlar,

bizde ekim ayında başladık bu sürece. Yaklaşık 2 hafta yumurta büyütmek için iğneler kullandık ve dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Bugün arayıp bilgi verdiler. 25 yumurta alınmıştı, 18 sağlam vardı ama 14 ü döllenmiş. Bu rakam beni biraz korkuttu. Bana dedikleri şey 5 gün izleyeceklermiş. Bu sayı daha da azalacak mı acaba? En başından beri bilgi kirliliği olmasın diye internetten uzak durdum. Bu arada taze transfer olmadı 3 ay dondurulacak dendi.

Kuzum hayırlı olsun öncelikle benim 2 yumurtam vardı 2side 5. Güne geldi yani 14 yumurta çok iyi bir rakam lütfen stres yapma
Merhaba arkadaşlar,

bizde ekim ayında başladık bu sürece. Yaklaşık 2 hafta yumurta büyütmek için iğneler kullandık ve dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Bugün arayıp bilgi verdiler. 25 yumurta alınmıştı, 18 sağlam vardı ama 14 ü döllenmiş. Bu rakam beni biraz korkuttu. Bana dedikleri şey 5 gün izleyeceklermiş. Bu sayı daha da azalacak mı acaba? En başından beri bilgi kirliliği olmasın diye internetten uzak durdum. Bu arada taze transfer olmadı 3 ay dondurulacak dendi.

İnşallah ya :KK43: düşünmeden yapamıyorum. Doktor herşey yolunda diyor ama 25 den 14 e düşmesi tedirgin etti
Benim 13 yumurtadan 8 tanesi 5.gune geldi ve kalitesi 5aa en iyisi
6 tanesini dondurdum 2 si transfer oldu
Onemli olan adedi degil canim kalitesi ve tutunmalari

Merhaba arkadaşlar,

Hayirli guzel sonuclar almak nasip olur ins. Bence hersey guzel gorunuyor. benden de ekim de 24 toplandi 13 embriyo olustu. 5.gune 6 tanesi iyi sekilde geldi. hepsinin son gune kadar gelmesi enteresan olurdu :) sayilara takilma en son gune kadar gelen senindir :KK200: 3 ay dondurma sebebini acikladimi dr un?

Hayirli guzel sonuclar almak nasip olur ins. Bence hersey guzel gorunuyor. benden de ekim de 24 toplandi 13 embriyo olustu. 5.gune 6 tanesi iyi sekilde geldi. hepsinin son gune kadar gelmesi enteresan olurdu :) sayilara takilma en son gune kadar gelen senindir :KK200: 3 ay dondurma sebebini acikladimi dr un?
Teşekkürler desteğin için :) yumurta sayın çok dedi, 8 hafta ilaçlar kullanmam gerektiğini söyledi. Estradiol seviyem opu işleminden önce 8000 lerdeydi. Doktor çok yüksek risk dedi transfer için.

Teşekkürler desteğin için :) yumurta sayın çok dedi, 8 hafta ilaçlar kullanmam gerektiğini söyledi. Estradiol seviyem opu işleminden önce 8000 lerdeydi. Doktor çok yüksek risk dedi transfer için.
ne demek :KK68: bence dogru karar vermis dr un, benim taze yapildi gecen ay negatif oldu. sebebi bu diyemem ama dondurulmasini tercih ederdim, hic degilse vucut kendini topluyor..

ne demek :KK68: bence dogru karar vermis dr un, benim taze yapildi gecen ay negatif oldu. sebebi bu diyemem ama dondurulmasini tercih ederdim, hic degilse vucut kendini topluyor..
Dondurma işlemi yüzde 15-20 oranında artırıyormuş diye makalelerde okudum. Hem rahim kendini yeniliyor hem de belli ilaçlar ile yumurta üretimi baskılanıyor. Bu süreçte en önemli şey sabır bence. Büyük maddi yük ve sabır sürecin temel taşı. İnşallah hayırlısı olur. Bizde de erkek faktorü var. Sayı 45 milyon üstü toplam mobilite yüzde 70 ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 1. Önceden kimyasal gebeliğim var :(

Dondurma işlemi yüzde 15-20 oranında artırıyormuş diye makalelerde okudum. Hem rahim kendini yeniliyor hem de belli ilaçlar ile yumurta üretimi baskılanıyor. Bu süreçte en önemli şey sabır bence. Büyük maddi yük ve sabır sürecin temel taşı. İnşallah hayırlısı olur. Bizde de erkek faktorü var. Sayı 45 milyon üstü toplam mobilite yüzde 70 ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 1. Önceden kimyasal gebeliğim var :KK43:
eger sen bu sureci yasayacaksan esinin durumu yada diger seyler sadece bahanesi oluyor.. insallah bu tedavin guzel sonuclansin yasadiklarin olumsuzluklar geride kalir :KK200: benim de kismetse 4.transferim olacak, yarin randevum var. bakalim neler diycek dr hanimcim.. bende bazen acaba cok mu gamsizimda olmuyor diye dusunuyorum :D dusukte oldu, 12 yildir neden hamile kalamadigimin sebebide bulunmadi ama biliyorum ki var bunlarin bir sebebi, bilmesem de var :)

Gözün aydın ilk etapı atlatmısın:KK66: benm aralıkta transfer opu ekimde oldu:KK66:senin transfer nezaman
bugun görüştük çok şükür 3 üde döllenmiş, inşallah böyle devam ederler.
transferim perşembe olabilirmiş, 3.gün dediler. genetiklerimiz yetişirse inşallah, beklemek istemedik bu ay taze yapalım dedik.

Dondurma işlemi yüzde 15-20 oranında artırıyormuş diye makalelerde okudum. Hem rahim kendini yeniliyor hem de belli ilaçlar ile yumurta üretimi baskılanıyor. Bu süreçte en önemli şey sabır bence. Büyük maddi yük ve sabır sürecin temel taşı. İnşallah hayırlısı olur. Bizde de erkek faktorü var. Sayı 45 milyon üstü toplam mobilite yüzde 70 ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 1. Önceden kimyasal gebeliğim var :KK43:
bizimde sayı 48.000 ve morfoloji 0, ileri 0.
ama çok şükür dedilerki döllenmeye yeter, normal gebeliğe olmaz.

bugun görüştük çok şükür 3 üde döllenmiş, inşallah böyle devam ederler.
transferim perşembe olabilirmiş, 3.gün dediler. genetiklerimiz yetişirse inşallah, beklemek istemedik bu ay taze yapalım dedik.
oh oh az kalmış;)) bebişine kavuşucan perşembe:anneadayı: ben de bekle babam bekle;))

Back
X