Nedemek o olumsuz birşeymi hep 3 ve 5 duymuştum 4 hiç duymadim4. Gün embriyosu olmuş canım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedemek o olumsuz birşeymi hep 3 ve 5 duymuştum 4 hiç duymadim4. Gün embriyosu olmuş canım sana
Yok kuzum olumsuz değildir niye olumsuz olsunNedemek o olumsuz birşeymi hep 3 ve 5 duymuştum 4 hiç duymadim
Hiç duymadım sormadımda niye 4. gün diye hatta bi gariplik olduğunu şimdi eşimle konuşunca anldım ya nekadar safım 4. Gün olduğunu bile şimdi senden öğreniyorum.. çok duymadımda şaşırdım..Niye 4. Gün yapıldı acabaYok kuzum olumsuz değildir niye olumsuz olsun
Cnm o 3.gün embriyosu aslında 3gün tamamlanmamıstır 4.gun tamamlamıstr hücre sayısını ,benmde 5.gün tamamlanamaynlar 6gune bekletılıp donduruldu.yanı 3gün embriyosu o için rahat olsunHiç duymadım sormadımda niye 4. gün diye hatta bi gariplik olduğunu şimdi eşimle konuşunca anldım ya nekadar safım 4. Gün olduğunu bile şimdi senden öğreniyorum.. çok duymadımda şaşırdım..Niye 4. Gün yapıldı acaba
İnşallah öyledir canım yaaa duygularım karışık gözlerim dolu dokunsalar ağlıcam..Azönce eşim beni öptü sakalın battı deyip kızdım çocuga..Aklımda deli sorular acaba pazara denk geliyo diyemi 5. Gun yapmadılar diye düşünüyorum ama pazar günleride yapıyolar 1 tanecik yumurtayı riske atarlarmı kiCnm o 3.gün embriyosu aslında 3gün tamamlanmamıstır 4.gun tamamlamıstr hücre sayısını ,benmde 5.gün tamamlanamaynlar 6gune bekletılıp donduruldu.yanı 3gün embriyosu o için rahat olsun![]()
Ah kuzum geçmiş olsun her aşama çok zor Allah yardimcimi olsunBugün biraz lekelenmem oldu düşğk önleyici iğne vuruldum bana dua edin kızlar bir şey olmasın gerçekten çok zor bu aşamalar Allah hepimize yardım etsin doğacaksa bir evlat buna engel olamayız olacak olan olur ams işte yine de tedirginiz![]()
Süper canım hayırlı olsun inşallah heyecanlı ve zor süreçlere başlıyorsun sabır ve duaKızlar hayırlı akşamlar bugunki kontrolüm değerlerim güzel çıktı nasipse cuma günü toplama işlemi olucak
Bu akşam catlatma iğnelerimi vurucam
Amın kuzum benim Allah hepimizi duysunAh kuzum geçmiş olsun her aşama çok zor Allah yardimcimi olsun
Atmazlar kuzum ağlama lütfen.2durum söz konusu dediğim gibi 4.gün tamamlamıstır hücre sayısını aslında 3.gün oluyor.diğer seçenek ise şuan morulla olmuştur.ama 5.güne riske etmek iatememiş olabilirker her halukarda transfere hazır bir embriyo olduğunu gösterir içini ferah tut annesi şuan sakin ve huzurlu olman lazım ki vücudun dingin kalabılsın.eşin sana destek oluyor birbiriniZe sıkıca sarılınİnşallah öyledir canım yaaa duygularım karışık gözlerim dolu dokunsalar ağlıcam..Azönce eşim beni öptü sakalın battı deyip kızdım çocuga..Aklımda deli sorular acaba pazara denk geliyo diyemi 5. Gun yapmadılar diye düşünüyorum ama pazar günleride yapıyolar 1 tanecik yumurtayı riske atarlarmı ki
Allah razı olsun canım inşallahAtmazlar kuzum ağlama lütfen.2durum söz konusu dediğim gibi 4.gün tamamlamıstır hücre sayısını aslında 3.gün oluyor.diğer seçenek ise şuan morulla olmuştur.ama 5.güne riske etmek iatememiş olabilirker her halukarda transfere hazır bir embriyo olduğunu gösterir içini ferah tut annesi şuan sakin ve huzurlu olman lazım ki vücudun dingin kalabılsın.eşin sana destek oluyor birbiriniZe sıkıca sarılınbak ne gzl transferın olmus dua et dinlen az az yürü inşlh seninledir yumoş
![]()
saol bebişim.birbirimzle bilgilerimizi tecrübelerimi paylaşacağız,bizi ancak yine biz anlarızAllah razı olsun canım inşallahiyiki varsınız iyikiiiii
![]()
Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin çok heyecanlı bekleyişSüper canım hayırlı olsun inşallah heyecanlı ve zor süreçlere başlıyorsun sabır ve dua![]()
Canım nedemekmiş peki bu değer.. yani geç döllenme ihtimali yokmuKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim..
Yok canim..degerlerim artmiyor..2 gundur sadece 2 artmis..en az 45-50 artmasi gerekiyordu..Canım nedemekmiş peki bu değer.. yani geç döllenme ihtimali yokmu
Sana nediyebilirim nasıl teselli ederim bilemiyorum tek bildiğim birşey var oda çok güzel bir kalbin var ..Rabbim en hayırlı engüzel zamanda bu güzel duyguyu yaşatacak sana inşallaahYok canim..degerlerim artmiyor..2 gundur sadece 2 artmis..en az 45-50 artmasi gerekiyordu..
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum çok fazla üzüldüm diyeceğim hiçbir şey yok her şey Allahtan onu biliyoruz sadece daha kötü sonuçlar da olabilirdi hiç bir şey belli değil şuan için yarın netleşecek kalbim duam seninleKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim..
Dualarımız seninle canım rabbim hayırlısını nasip etsinKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim..
Amin canim...cokntesekkur ediyorumm.Sana nediyebilirim nasıl teselli ederim bilemiyorum tek bildiğim birşey var oda çok güzel bir kalbin var ..Rabbim en hayırlı engüzel zamanda bu güzel duyguyu yaşatacak sana inşallaah![]()