- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım ya inşallah bende o güzel haberi buradan seninle paylaşırım
Merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de varım kızlar inş .hayirlisyla anne oluruz hepimizde. .ben geçen hafta keseyi görmüştüm sadece 6mm
Anladım canım inşallah en kısa zamanda kalp atışınıda duyarsın5 hafta canım ultrason ama normalde 6 hafta yazıyor tüp olduğunda n 1 hafta geri .tam uyumlu değil dedi.kalp duymadik
Canım hoşgeldin hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBende 8 haftalık hamileyim. Kalp atışını duyduk. Yalnız bugün itibariyle bulantım başladı. Sağ karın boşluğum fena halde batıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimiziMerhaba kızlar ben de ya eylül sonu ya ekim ilk günleri 2. Kez anne olacagım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız umarım
Anladım canım zararsız gibi duruyor bence tabi doktora danışmak lazım.belki yoruluyorsundur onun da etkisi olabilir dikkat et kendineKanamam yok canım. Çalışırken ve akşam uyurken zorlanıyorum
Merhaba ben 11+6 oldum yakinda kontrole gitcem tarama testi icin biraz zor geciyor benim sizde durumlar nedirİyi akşamlar kızlarNerelerdesiniz neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?Nerde bu eylül anneleri?Hamilelik nasıl gidiyor ne durumdasınız?
Merhabalar inşallah tarama testinde güzel haberler alırsınızMerhaba ben 11+6 oldum yakinda kontrole gitcem tarama testi icin biraz zor geciyor benim sizde durumlar nedir
Bulantim var ve geniz akintisi balgam cok ilginc ama bazi hamilelikte olabiliyormus daha once hic boyle olmamistim sigara vs kullanmadim hic . Bulantim sabahlari cok var gece gece 3 4 gibi bulantiyla uyaniyrm bide 3 kilo verdim falb :)Merhabalar inşallah tarama testinde güzel haberler alırsınız❤biz bugün 8+1 olduk tarama testine daha var.Çok şükür benim öle çok bulantım şikayetlerim yok sadece halsizim biraz.Sizin zor geçiyor derken bulantınız falan mı çok?
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarınız geçerBulantim var ve geniz akintisi balgam cok ilginc ama bazi hamilelikte olabiliyormus daha once hic boyle olmamistim sigara vs kullanmadim hic . Bulantim sabahlari cok var gece gece 3 4 gibi bulantiyla uyaniyrm bide 3 kilo verdim falb :)
Yaa valla bende ilk kendimde duymuştum ama burda da var yasayan arkadaslar bu sıkıntıları form açanlar var ama çağresini bulan yok umarim bebisler saglikli gelirler bi an onceAllah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarınız geçerNacizhane bilgim sabah bulantıları için yataktan kalkmadan tuzlu çubuk gibi atıştırmalıklar öneriyorlar.Öğünlerde de az ve sık yemeği tavsiye ediyorlar.geniz akıntısı ve balgamı ilk defa sizden duydum buarada.
Yaa valla bende ilk kendimde duymuştum ama burda da var yasayan arkadaslar bu sıkıntıları form açanlar var ama çağresini bulan yok umarim bebisler saglikli gelirler bi an once
[/QUOT Doğru diyorsunuz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizisıkıntınıza da inşallah bi çözüm bulunurda kurtulursunuz
okyanus suyunu deneyebilirsiniz ben de aynı sıkıntı vardı daha iyiyimBulantim var ve geniz akintisi balgam cok ilginc ama bazi hamilelikte olabiliyormus daha once hic boyle olmamistim sigara vs kullanmadim hic . Bulantim sabahlari cok var gece gece 3 4 gibi bulantiyla uyaniyrm bide 3 kilo verdim falb :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?