2020 Eylül çiçeği burnunda anne adaylarıı😘

Ben de varım kızlar inş .hayirlisyla anne oluruz hepimizde. .ben geçen hafta keseyi görmüştüm sadece 6mm

5 hafta canım ultrason ama normalde 6 hafta yazıyor tüp olduğunda n 1 hafta geri .tam uyumlu değil dedi.kalp duymadik
Anladım canım inşallah en kısa zamanda kalp atışınıda duyarsın benim bu gün tam 5 haftalık oldu cuma ya da cumartesi günü gidicem inşallah doktora.gittiğimde hem keseyi görürüm hem de kalp atışını duyarım inşallah

Bende 8 haftalık hamileyim. Kalp atışını duyduk. Yalnız bugün itibariyle bulantım başladı. Sağ karın boşluğum fena halde batıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Merhaba kızlar ben de ya eylül sonu ya ekim ilk günleri 2. Kez anne olacagım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız umarım

Bende 8 haftalık hamileyim. Kalp atışını duyduk. Yalnız bugün itibariyle bulantım başladı. Sağ karın boşluğum fena halde batıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Canım hoşgeldin hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 6.haftadan sonra mide bulantılarının başlaması normalmiş.(bu ara baya araştırıp okumaya çalışıyorum)ilk 3 ayda bebeğin yerleşmesinden kaynaklanan ağrı ve kramplar olabiliyormuş.kanaman var mı peki?kanamayla birlikte ağrı olursa sıkıntılı diye biliyorum o zaman vakit kaybetmeden doktora gitmek gerekiyormuş.

Merhaba kızlar ben de ya eylül sonu ya ekim ilk günleri 2. Kez anne olacagım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız umarım
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizine güzel 2.kez tadacaksın anneliği bizden tecrübelisin sana danışabiliriz o zaman kaç haftalık oldunuz canım keseyi ve kalp atışını duydun mu?

İyi akşamlar kızlarNerelerdesiniz neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?Nerde bu eylül anneleri?Hamilelik nasıl gidiyor ne durumdasınız?

Merhaba ben 11+6 oldum yakinda kontrole gitcem tarama testi icin biraz zor geciyor benim sizde durumlar nedir
Merhabalar inşallah tarama testinde güzel haberler alırsınız ❤biz bugün 8+1 olduk tarama testine daha var.Çok şükür benim öle çok bulantım şikayetlerim yok sadece halsizim biraz.Sizin zor geçiyor derken bulantınız falan mı çok?

Bulantim var ve geniz akintisi balgam cok ilginc ama bazi hamilelikte olabiliyormus daha once hic boyle olmamistim sigara vs kullanmadim hic . Bulantim sabahlari cok var gece gece 3 4 gibi bulantiyla uyaniyrm bide 3 kilo verdim falb :)

Bulantim var ve geniz akintisi balgam cok ilginc ama bazi hamilelikte olabiliyormus daha once hic boyle olmamistim sigara vs kullanmadim hic . Bulantim sabahlari cok var gece gece 3 4 gibi bulantiyla uyaniyrm bide 3 kilo verdim falb :)
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarınız geçerNacizhane bilgim sabah bulantıları için yataktan kalkmadan tuzlu çubuk gibi atıştırmalıklar öneriyorlar.Öğünlerde de az ve sık yemeği tavsiye ediyorlar.geniz akıntısı ve balgamı ilk defa sizden duydum buarada.

Yaa valla bende ilk kendimde duymuştum ama burda da var yasayan arkadaslar bu sıkıntıları form açanlar var ama çağresini bulan yok umarim bebisler saglikli gelirler bi an once

okyanus suyunu deneyebilirsiniz ben de aynı sıkıntı vardı daha iyiyim

Kızlar benimde 4 gün önce adet günüm du o günden beri ara sıra adet olacakmışım gibi bel ve kaşık ağrım var dr. Aradım sabah akşam progestan iç dedi şimdi başladım içmeye korkuyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…