- Konu Sahibi Minnosella098
-
Hayırlısı olsun.. Stres yapma tsh deperım 7.8 lerdeydi benim düşürdük VS öyle başladık ve kızım oldu. İçini ferah tut büyük sorunlar değil. Şükür ki.. Neler neler varArkadaşlar merhaba.. bugün adetimin 2. Günü ve bazı tahlilleri tekrarlamak için kan verdim. Fsh 10dan 15 e yükselmiş TSH de 2.8 den 3.8 e yükselmiş moralim bozuldu haliyle. Tek eşimde sorun var derken benim de değerlerim bozulmaya başladı bidahaki adetimle tedaviye başlanacaktı ama bu sepetlerler biraz zor galiba. Fsh 15 iken tüp bebek yapılmıyor diyorlar bazı arkadaşlar ama merkezden merkeze değişebiliyormuş bakalım Memorial nasıl bir yol gösterecek bana.. çok endişeli,heyecanlı biraz umutlu biraz umutsuz duygular içerisindeyimAllah yardımcımız olsun
Fsh değişken olabiliyor, önemli olan yumurtalarınızın olması. Nasıl oluyor bilmiyorum ama insan bir şekilde moralini kendi kendine yükseltebiliyormuş, bu süreçte öğrendim. Herkes aynı şeyi diyecek: Sakın stres yapmayın. Stres tüm hormonları etkiliyor. En iyi dileklerim sizinle.. Benzer durumlardayız, bizim gibi bir çok insan yavrularını kucağına aldı. Biz de alıcaz, inanın :)Arkadaşlar merhaba.. bugün adetimin 2. Günü ve bazı tahlilleri tekrarlamak için kan verdim. Fsh 10dan 15 e yükselmiş TSH de 2.8 den 3.8 e yükselmiş moralim bozuldu haliyle. Tek eşimde sorun var derken benim de değerlerim bozulmaya başladı bidahaki adetimle tedaviye başlanacaktı ama bu sepetlerler biraz zor galiba. Fsh 15 iken tüp bebek yapılmıyor diyorlar bazı arkadaşlar ama merkezden merkeze değişebiliyormuş bakalım Memorial nasıl bir yol gösterecek bana.. çok endişeli,heyecanlı biraz umutlu biraz umutsuz duygular içerisindeyimAllah yardımcımız olsun
Canııım bu kadar kısmet olur. Tüp bebek bölümüne girip bu sayfayı buldum, mesajları okudum ve en son mesaja gelince seni gördümselam kızlar bende 31 yaşındayım 2 yıldır evliyim... ilk 1 sene korunanlardanım..
daha sonra çocuk istemeye başladık ve eşimle birlikte doktor kontrolünden geçmeye karar verdik planlı ve sağlıklı gebelik için.. ve o gün eşimin spermlerinde sorun olduğunu öğrendik... 1 yıldır eşim sperm tedavisi gördü ama hem çok değişen birşey olmadı.. hemde hala gebelik elde edemedim.. bu süreçte femara kullandım olmadı..
çipli aşılama yaptırdım bu ay tutmadı....
bu süreçte hsg çekildim tüplerimde sorun yok.. yumurtla oluşması çatlamasında sorun yok.. hormonlarım iyi.. ama spermler malesef dölleyemiyor...
doktorlar 1 ay dinlenmemizi söylediler... ekim ayında İstanbula Bülent Traşa gitmeyi düşünüyorum bende
güzeller güzeli kader arkadaşımCanııım bu kadar kısmet olur. Tüp bebek bölümüne girip bu sayfayı buldum, mesajları okudum ve en son mesaja gelince seni gördüm
güzeller güzeli kader arkadaşım
aa değilmi
Ama bu sayfa aktif değil. Kendimize başka kader arkadaşları bulsak aktif olan bir sayfada
Temmuz ayından beri toplam 6 sayfa olmuş, ilk mesajda liste yapılmamış vbaa değilmi
Birbirimize destek olmalıyız kimseyle paylaşamıyorum burda yazdıkça rahatlıyorum sanki eminim sizlerde oylesinizdir
Ama bu sayfa aktif değil. Kendimize başka kader arkadaşları bulsak aktif olan bir sayfada
Sağol canım olumlu cevaplar almak içimi rahatlatıyor ama her doktorun bu testlerin sonuçlarını yorumlaması farklı kafamı karıştırıyor oyuzden. Fsh 10 ken yüksek demişti bir doktor . Şimdi başka doktorla görüştüm FSH 15 e sınırda diyor aynı şekilde Tsh içinde farklı görüşlerdeler. 2.8 yüksek dediler başka doktor 3.8 normal diyor iyice kafam karıştıHayırlısı olsun.. Stres yapma tsh deperım 7.8 lerdeydi benim düşürdük VS öyle başladık ve kızım oldu. İçini ferah tut büyük sorunlar değil. Şükür ki.. Neler neler var
Ne kadar sorarsan o kadar karısıyor kendı tedavı gorucegın doktora göster en iyisi.. Bence de cok yüksek değil başlarlar dıyorum ama..Sağol canım olumlu cevaplar almak içimi rahatlatıyor ama her doktorun bu testlerin sonuçlarını yorumlaması farklı kafamı karıştırıyor oyuzden. Fsh 10 ken yüksek demişti bir doktor . Şimdi başka doktorla görüştüm FSH 15 e sınırda diyor aynı şekilde Tsh içinde farklı görüşlerdeler. 2.8 yüksek dediler başka doktor 3.8 normal diyor iyice kafam karıştı
Hayırlısıysa başlansın inşallah canım eşimde de sperm 2 milyon morfoloji 0 bazen 1 çıkıyor kafaya takmamak elimde değil ki aklımdan çıkmıyor inşallah isteyen herkesin yavrusu olsun Allah hiçkimseye yaşatmasınNe kadar sorarsan o kadar karısıyor kendı tedavı gorucegın doktora göster en iyisi.. Bence de cok yüksek değil başlarlar dıyorum ama..
Benim eşimde milyon fln değil sayı. Rabbım ol derse olurHayırlısıysa başlansın inşallah canım eşimde de sperm 2 milyon morfoloji 0 bazen 1 çıkıyor kafaya takmamak elimde değil ki aklımdan çıkmıyor inşallah isteyen herkesin yavrusu olsun Allah hiçkimseye yaşatmasın
Tabiki de öyle inşallah hayırlı zaman da bizde anne baba olabilirizBenim eşimde milyon fln değil sayı. Rabbım ol derse olur
İnşallah canımTabiki de öyle inşallah hayırlı zaman da bizde anne baba olabiliriz
Teşekkürler hepimizin Allah yardımcısı olsunNe kadar sorarsan o kadar karısıyor kendı tedavı gorucegın doktora göster en iyisi.. Bence de cok yüksek değil başlarlar dıyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?