- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi Muallimezzz
Cok sagol bilgiler icinSağol canım..Ben iki dr.arasinda kalmıştım, Cem Çelik ve Cem Demirel, Cem Çelik de çok iyi diye duydum,bir de bir tanıdığımin çocuğu olmuyordu ,17 sene sonra çocuk sahibi oldu onun sayesinde..Cem Demirele de eşimin arkadaşı gitmiş, onların sorunu bizimle aynı, gebe kalmakta sıkıntı yok ,genetik bozukluk,onlar ikinci çocuklarını Cem Demirel de sağlıklı bir şekilde kucaklarına almışlar, tavsiyeleri üzerine gittik,ilk yaklaşım iyiydi,muayene etti, Hatice hanıma da sorularımızı sorduk ,o da ayrıntılı bir şekilde anlattı sağolsun. Bir kere gittik biz mart ayında, haziran sonundaki adetimle gitcez,korona testi yapacaklarmış,ertesi gün çıkıyormuş, temiz gelirse başlarız dediler.Biz genetik hastalığımizi biliyoruz ,o hastalığa bakılacak, o biraz maliyetli 2.160 dolar,bir de çok görülen sendromlara bakilacak down gibi,o da embriyo başına 290 dolar.Ona kac embriyo istersek o kadar gönderiyormuşuz.
Insallah bize de umut olursun .. ben de cem ficici ile demirel arasindayim, bilirsin insan gercekten karar vermekte zorlaniyor, ben de korona da gidilmez diye tedirgin oluyordum test tedbirleri bence cok yerinde olmus
Ben daha baslayamadim toparlanip birturlu
Guzel haberler aliriz umarim hepberaber