2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Bugün yapayım dedim 8. Gün idrar testi yaptım negatif 😔😒 nasıl üzüldüm ama erkenmiş idrar için beklicem.. birde inanılmaz sivilcelendim boynumda bile sivilce çıktı idrarda Bugün başlayan değişik bi koku var acaba enfeksiyon mu nedir bilmiyorum ki
Adana başkentte doktorunuz kimdi siz memnun kaldınız mi bu sürece kadar ?

Bende tayfun çok hocaya gidiyorum. Adetimin 3. Günü başladık iğnelere perşembe günü de normal muayene edecek, ne zaman opu yapacağını bilmiyorum. Şu an için herhangi bir durum söz konusu olmadı sizinki gibi inşallah sizin yaşadığını yaşamam, Hatay dan geliyorum üstelik. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Sizin doktorunuz kimdi?
Tayfun hocadan memnun olan insanlar duymuştum canım inşallah sana da iyi gelir.

Son iğnelerimi yaptım cuma opu günü. Bundan sonra hemen 3. Ya da 5. Gün yapılıyor mu transfer. Bazıları opudan sonra regl olunuyor demiş. Öyle ise öteki ay mi olur transfer

Son iğnelerimi yaptım cuma opu günü. Bundan sonra hemen 3. Ya da 5. Gün yapılıyor mu transfer. Bazıları opudan sonra regl olunuyor demiş. Öyle ise öteki ay mi olur transfer
Canım taze transferde 3.gün veya 5.gün oluyor transfer donmuş embriyo da değişiyor bir adet veya 2 adet geçiyor rahim dinleniyor

Selam kızlar, ben haftaya adetimle başlıyorum tedaviye,hem korku hem heyecan karışık duygular içindeyim. Bu arada tayinimiz de Ankaraya çıktı, o Yüzden de içim buruk.Doğup büyüdüğüm yerden ayrılmam zor olacak.

Perşembe bana da birşey yok .Bana neden ovitrelle vermedi anlamış değilim 😂Bebişlere kavuşalım da yeter ki iğnelere razıyım .Aslında bende pek bir sorun yokta doktorum rahim dinlendirmeden yana , başarıyı artırıyor diyor
Canım ilaçlar degiskenlik gösterebilir eğer herkes aynı iğneleri kullansaydı o zaman güvenim sarsılırdı sabit bir tedavi uygulanıyor diye 😁 bende 2 adet gonapeptyl vurmuştum yani ovitrelle Bende de yoktu😁 Bu arada benim doktorumda rahim dinlendirmek istemişti 2 regl bekledik sonra virüs girdi araya 2 ayda öyle bekledik anca salı günü transfer olabildim şaka gibi😑

Canım ilaçlar degiskenlik gösterebilir eğer herkes aynı iğneleri kullansaydı o zaman güvenim sarsılırdı sabit bir tedavi uygulanıyor diye 😁 bende 2 adet gonapeptyl vurmuştum yani ovitrelle Bende de yoktu😁 Bu arada benim doktorumda rahim dinlendirmek istemişti 2 regl bekledik sonra virüs girdi araya 2 ayda öyle bekledik anca salı günü transfer olabildim şaka gibi😑
Haklısın canım .Herkesin tedavi şekli farklı .Sanırım benim opudan sonraki ilk adetle transfer hazırlıkları başlayacak

Selam kızlar, ben haftaya adetimle başlıyorum tedaviye,hem korku hem heyecan karışık duygular içindeyim. Bu arada tayinimiz de Ankaraya çıktı, o Yüzden de içim buruk.Doğup büyüdüğüm yerden ayrılmam zor olacak.
Hayırlı olsun canım gurbette evladın teselli olur inşallah sana

5.gün embiryosu 6.gün normal test yapmıştım çok silik çıkmıştı erken gebelik testi yap canım garanti olsun etiket yap yapınca :)
Evet 5. Gün embriyosu, erken gebelik testi sipariş verdim pazartesiye kadar gelirse pazartesi günü yaparım inşallah olumlu olursa etiketlerim tabii🤗

Back
X