2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Ben Jimerde Suat Hazere gidiyorum canım. Şuan iğnelere devam ediyorum. Histereskopi olucak opuda bi dahaki ay transfer olur sanırım. Benim geçen sene pembe mavide negatif bir denemem var. Bu ikinci olucak kısmetse. Sen hangi aşamadasın tedavinin.
Benim iki ay önce yumurta toplandı 33 yumurtam oldu 8 tanesi 1.kaliteymiş dondurduk Rahmi dinlendirmek için ara verdik transferim oldu 3.günüm bugün sonuç bekliyorum yani umarım bekleyen herkes pozitif görür🙏🏻

Merhaba kızlar ben de opu fan çıktım ağrım biraz vardı iğne yaptılar taze olacaktı ama rahmime ultrasonla bakmış doktorum hafif bir sıvı gördü bundan dolayı donduracaklar 🥰

Benim iki ay önce yumurta toplandı 33 yumurtam oldu 8 tanesi 1.kaliteymiş dondurduk Rahmi dinlendirmek için ara verdik transferim oldu 3.günüm bugün sonuç bekliyorum yani umarım bekleyen herkes pozitif görür🙏🏻

İnşallah sağlıkla tutunur bebişin sana canım. Kucağına aldığın günleride görürsün, beklemek en zoru bilirim günler geçmek bilmemişti ilk denememde.

Beni aradılar Bugün ilk günleri 7 tane toplamışlardı 7 si de döllenmiş çok şükür 🙏🏻 ❤️İnşallah can versin Rabbim de 3. Güne kaliteli girebilsinler ne zormuş beklemek🙈😬

Aradılar mı canım embiryoların durumu nasıl taze transfer mi olacak senin
Evet canım aradılar 11 taneyle yola devam ediyoruz dedi dün. Kalitesini sordum şuan için net bişey yok orta gibi duruyor dedi çok üzüldüm aslında 😒 kötü rüyalar görüp uyandım şimdi 3. Gün Bugün ama vaziyet kötü olsa yarın gelin demezmiydi 9 da tekrar arıcaklar sabırsızlıkla bekliyorum sinir oldum hemşireye zaten umarım doğru değildir

Evet canım aradılar 11 taneyle yola devam ediyoruz dedi dün. Kalitesini sordum şuan için net bişey yok orta gibi duruyor dedi çok üzüldüm aslında 😒 kötü rüyalar görüp uyandım şimdi 3. Gün Bugün ama vaziyet kötü olsa yarın gelin demezmiydi 9 da tekrar arıcaklar sabırsızlıkla bekliyorum sinir oldum hemşireye zaten umarım doğru değildir
Canım kalitesi orta olsa 3.gün gel derlerdi beni orası ikinci gün aramıştı orta kalite tam istediğimiz gibi değil dedi.sonraki gün de aradılar transfer için 3.gün gelin dediler

Kızlar benim ilk transferim tutmadı. Kısmetse bu ay 2.denemem olacak insallah bu sefer olur. Benim gibi 1.transfer tutmayıp 2. de hamile kalan varmı aranızda 🥺 cok umutsuzum. Her şey yolunda gitti 5.gün cok kaliteli dondurulmuş embriyom vardi fakat olmadı

Back
X