- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Muallimezzz
Kızlar tedavi sürecinde saizen büyüme hormonu kullanan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de var 3.5 cm bi tarafta sadeceBen varım çikolata kistim var 3,5 cm
Stress yapma gecikmeler olabilir. Sen düşündükçe gelmesi zorlaşır.Ben de adetimle tedaviye başlıcam ama adetim gelmiyor.Her ay 6 gün geriye atar mutlaka ,son adet tarihim 5 haziran.Adet olacak gibi ağrım oluyor arada yok gelmiyor,kafayı yicem.Korunmasak hamilemiyim dicem ama korunuyoruz .30 unda bekliyordum,dün de olmadı Bugün de..
canım merhaba önceki mesajlardan okudum hikayemiz aynı gibi 7 yasında bir kızım var ikinci cocugum maalesef genetik hastalıklı dogdu ve 7 ay yasayabildi .Simdi pgt ile tüp yapmayı düşünüyoruz pazartesi görüşmeye gidecem ama acıkcası yabancıyım genetik testi siz nereye gönerdiniz ne kadar ücret merak ettimVe sonunda bugün adet oldum, yarın başlıyorum. Çok heyecanlı ve tedirginim.Bir de korona testi yapılacak, boğazımda ağrı değil de bir tuhaflık var sanki,pozitif çıkar diye çok korkuyorum.Psikolojik mı acaba?Herkesin tedavisi güzel geçer ve bebislerimize sağ salim kavuşuruz inşallah. Bana da dua edin kızlar..
Merhaba canım, evet benziyormuş hikayemiz,Allah sana da sabır versin. Neydi genetik hastalığınız?Kendinize genetik test yaptırdınız mı sizde de var mı diye?Eşimde de bende de cıktı genetik hastalık akraba olmamamıza rağmen. Biz Ataşehir Memorial Cem Demirel de başladık. Embriyolara genetik test yapılacak, önce tek gen yani bizde olan ,kaybettiğimiz bebekte de olan genetik hastalığa bakılacak. Dolar üzerinden yapılıyor, 15bin tl o test,sonra ordan sağlıklı gelen embriyo olursa onlara down sendromu gibi hastalıklara bakılacak, o da dolar üzerinden, embriyo başına 290 dolar.canım merhaba önceki mesajlardan okudum hikayemiz aynı gibi 7 yasında bir kızım var ikinci cocugum maalesef genetik hastalıklı dogdu ve 7 ay yasayabildi .Simdi pgt ile tüp yapmayı düşünüyoruz pazartesi görüşmeye gidecem ama acıkcası yabancıyım genetik testi siz nereye gönerdiniz ne kadar ücret merak ettim
Amin,hepimize inşallahbu arada rabbim gönlünüze göre ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Bizim de çok nadir görülen hastalık vardı, smith lemli opitz kısaca slo .Aynen bize de yüzde 25 risk var dedikleri için genetik test yaptıracağız..Siz nerde tedavi oluyorsunuz?bizimki malesef walker warburg sendromuydu nadir görülen bir hastalıkmis eşim de ben de tasiyiciymisiz bu yüzden yüzde 25 risk var yine.genetik teste mecburuz
Henüz hicbir tedaviye başlamazdım daha görüşmeye de gitmedimBizim de çok nadir görülen hastalık vardı, smith lemli opitz kısaca slo .Aynen bize de yüzde 25 risk var dedikleri için genetik test yaptıracağız..Siz nerde tedavi oluyorsunuz?
merhaba benim de amh çok düşük 0.2 .2 kez dogal yoldan hamil3 kaldim kalp atislari durdu.2 kez tup bebek denedik negatif sonuçlandı.simdi tekrar tup bebeğe başlayacağız cem demirel doktorum.2. hamilelegim kurgandan sonra kromozom analizim bozuk cikti.x kısa kolunda delasyon varmis.genetik test yapılacak ama yazdığınız fiyatları anlayamadim.15 bir yazmışsınız 290 dolar bir.Merhaba canım, evet benziyormuş hikayemiz,Allah sana da sabır versin. Neydi genetik hastalığınız?Kendinize genetik test yaptırdınız mı sizde de var mı diye?Eşimde de bende de cıktı genetik hastalık akraba olmamamıza rağmen. Biz Ataşehir Memorial Cem Demirel de başladık. Embriyolara genetik test yapılacak, önce tek gen yani bizde olan ,kaybettiğimiz bebekte de olan genetik hastalığa bakılacak. Dolar üzerinden yapılıyor, 15bin tl o test,sonra ordan sağlıklı gelen embriyo olursa onlara down sendromu gibi hastalıklara bakılacak, o da dolar üzerinden, embriyo başına 290 dolar.
Bizim genetik hastalığa bakılacak olan test 2.160 dolar,15 bin tl civarı oluyor.Ayriyetten down sendromu gibi sık görülen hastalıklara bakılacak o da embriyo başına 290 dolar.merhaba benim de amh çok düşük 0.2 .2 kez dogal yoldan hamil3 kaldim kalp atislari durdu.2 kez tup bebek denedik negatif sonuçlandı.simdi tekrar tup bebeğe başlayacağız cem demirel doktorum.2. hamilelegim kurgandan sonra kromozom analizim bozuk cikti.x kısa kolunda delasyon varmis.genetik test yapılacak ama yazdığınız fiyatları anlayamadim.15 bir yazmışsınız 290 dolar bir.
bana hiç bu ilk bakılacak testten bahsetmeliler.esimde yok ben de genetikte problem var.sadece 290 dolarlık testi soyledilerBizim genetik hastalığa bakılacak olan test 2.160 dolar,15 bin tl civarı oluyor.Ayriyetten down sendromu gibi sık görülen hastalıklara bakılacak o da embriyo başına 290 dolar.
Genetik probleminiz nedir,genetik bilinen bir hastalığınız varsa bakıyorlar. Siz kromozom bozukluğu dediniz,onun için ayrı bir ücret almıyorlar galiba. Bizim embriyoların da kromozom sayısına bakacaklar..Benim eşimde ve bende nadir görülen bir genetik bozukluk varmış, yanı tasiyiciymisiz. En son bebeğim doğana kadar bunu bilmiyorduk.bana hiç bu ilk bakılacak testten bahsetmeliler.esimde yok ben de genetikte problem var.sadece 290 dolarlık testi soylediler
Ben de bu ay erhan şimşekle tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Geçen ay gittiğimde öyle karar almıştık. Ancak öyle kötü tavır takındı ki. Çok büyük ümitlerle gitmiştim ama bir anda kafam da eledim doktoru. Belki tedvim 1 ay gecikecek ama hiç içime sinmemişti. Her şey de var bir hayır diyerek yeni doktor baktım ve adanada bülent haydardedeoğluna karar verdim umatım memnun kalırım. Var mı gidenErhan hocaydı çokta memnun kaldığım söylenemez
Çok doğru bir karar vermişsin canım bu kadar ilgisiz umut taciri bir doktor görmedim ben. Opu oldum yüzüme bile bakmadı odaya bile gelmedi. Transfer oldum yine öyle. Tedavi süreci desen baştan sona fiyaskoBen de bu ay erhan şimşekle tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Geçen ay gittiğimde öyle karar almıştık. Ancak öyle kötü tavır takındı ki. Çok büyük ümitlerle gitmiştim ama bir anda kafam da eledim doktoru. Belki tedvim 1 ay gecikecek ama hiç içime sinmemişti. Her şey de var bir hayır diyerek yeni doktor baktım ve adanada bülent haydardedeoğluna karar verdim umatım memnun kalırım. Var mı giden