2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Ben de bu ay erhan şimşekle tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Geçen ay gittiğimde öyle karar almıştık. Ancak öyle kötü tavır takındı ki. Çok büyük ümitlerle gitmiştim ama bir anda kafam da eledim doktoru. Belki tedvim 1 ay gecikecek ama hiç içime sinmemişti. Her şey de var bir hayır diyerek yeni doktor baktım ve adanada bülent haydardedeoğluna karar verdim umatım memnun kalırım. Var mı giden
Canım aslında tam tersi bana karşı çok ilgili davrandı bende bu ay dondurulmuş embriyolarımı transfer ettircem 1 ay bekledim rahim kendine gelsin diye ama ben aslında onların laboratuvarlarını yeterli bulmuyorum 4 tane embriyom var 5. Gün birtanesi transfer olacak yine ilk transferimde çok kötü olaylar yaşadım eşimle kavgalar vs sinir krizleri geçirdim ve hiç umudum yoktu bu ay daha pozitifim ve sigara içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum 1 2 tane içiyorum transfere kadar bırakmış olacağım. Etkileyen bi çok faktör var en az o hastane doktor ve laboratuvar kadar ihmalkarlıklarım var. Bu ay denicem tutmassa 3.denemem de 2 tane transfer edilmesini beklicem. Oda olmadı başka hastane başka doktor bakalım hayırlısı olsun umutla sabırla bekliyorum inşallah sende pozitifi görürsün yaptırdığında❤️❤️

Canım aslında tam tersi bana karşı çok ilgili davrandı bende bu ay dondurulmuş embriyolarımı transfer ettircem 1 ay bekledim rahim kendine gelsin diye ama ben aslında onların laboratuvarlarını yeterli bulmuyorum 4 tane embriyom var 5. Gün birtanesi transfer olacak yine ilk transferimde çok kötü olaylar yaşadım eşimle kavgalar vs sinir krizleri geçirdim ve hiç umudum yoktu bu ay daha pozitifim ve sigara içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum 1 2 tane içiyorum transfere kadar bırakmış olacağım. Etkileyen bi çok faktör var en az o hastane doktor ve laboratuvar kadar ihmalkarlıklarım var. Bu ay denicem tutmassa 3.denemem de 2 tane transfer edilmesini beklicem. Oda olmadı başka hastane başka doktor bakalım hayırlısı olsun umutla sabırla bekliyorum inşallah sende pozitifi görürsün yaptırdığında❤❤
Hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Yuvanda ve hayatında huzur bulman. Hayal ettiğin hayatı yaşaman dileğiyle. Ben hala tüp bebek yaptırıp yaptırmama konusunda karar vermiş değilim. Bülent bey ne derse kendimi ona göre şekillendireceğim. Eşimle benim sonuçlarıma göre olmama gibi bir durum yok ancak hemen hemen 2 yıl oldu bebek isteyeli ama olmadı. Bazen nasip olmuyor bazı şeyler. Bakalım bülent beyle görüştükten sonra hangi yola doğru yürüyecez🙏

İyiyim çok şükür başta mide bulantılarım çok oldu

20 tane yumurta çıktı onun için birde serum taktılar Karında şişlik olmasın diye yinede oldu tabii başta çok ağrım olsada dayanıyor insan bana özellikle suyu çok içme dedi bol bol sıvı tüket ama su günde 4 5 bardağı geçmesin dedi soda daha iyi geliyormuş onun için bol soda tüketmem gerekiyormuş kii ben günde 3 lt su içen ve sodadan çok hoşlanmayan bir insanım midemi bulandırıyor ama yapacak bişey yok
Canim merhaba yumurta toplamadan sonra bende de ayni durum oluştu. Serum takildi 2 gün üst üste ceteotide kullandım. Bugün 3.gün hala şikâyetlerim devam ediyor. Doktorum 5 bardaktan fazla sıvı alma dedi. Bu sureci nasil atlattin cok endiselyim .

Canim merhaba yumurta toplamadan sonra bende de ayni durum oluştu. Serum takildi 2 gün üst üste ceteotide kullandım. Bugün 3.gün hala şikâyetlerim devam ediyor. Doktorum 5 bardaktan fazla sıvı alma dedi. Bu sureci nasil atlattin cok endiselyim .
Canım bana birşey olmadı hemen toparladım. Soda içtim bol bol. Ve yürüyüş yaptım sıkıntı olmadı yani karında ki şişlik 10 sürdü ama başka bir şikayetim yoktu

Çok geçmiş olsun bu arada sende transfere kadar bol yürü sıvı tüket özellikle 3 tane soda içmeye çalış

Sağol canim sodayi deneyeceğim. Benim .transfer bi daha ki aya kaldi bakalim . Hepimiz icin hayırlısi olsun inşallah 🤗
Niye birdahaki aya kaldı canım?Az önce aradılar beni de,moralim bozuldu,4 embriyodan sadece 1 tanesi 5.güne gelebilmiş, onu önce tek gen testine,ordan sağlıklı gelirse diger genetik testine gidecek.Sağlıklı gelmezse bütün emeklerim çöp ve bu benim son şansım, birdaha denemicem,hem maddi hem manevi yıprattı. Çok üzgünüm..

Niye birdahaki aya kaldı canım?Az önce aradılar beni de,moralim bozuldu,4 embriyodan sadece 1 tanesi 5.güne gelebilmiş, onu önce tek gen testine,ordan sağlıklı gelirse diger genetik testine gidecek.Sağlıklı gelmezse bütün emeklerim çöp ve bu benim son şansım, birdaha denemicem,hem maddi hem manevi yıprattı. Çok üzgünüm..
Ben de polip vardi canim hem onu aldilar hem de yumurta toplandi. Bu yüzden sıvı birikmiş bende, agrim sancim cok. Üzülme bol bol dua et bak embriyon 5.güne gelmiş insallah genetik hic bir problem çıkmayacak ve bebeğin sana tutunacak. 🙏beni aramadilar pazartesi tekrar kontrolüm var doktorunuz ile görüşün dediler ,hayırlısı artik biz elimizden geleni yaptik.

Ben de polip vardi canim hem onu aldilar hem de yumurta toplandi. Bu yüzden sıvı birikmiş bende, agrim sancim cok. Üzülme bol bol dua et bak embriyon 5.güne gelmiş insallah genetik hic bir problem çıkmayacak ve bebeğin sana tutunacak. 🙏beni aramadilar pazartesi tekrar kontrolüm var doktorunuz ile görüşün dediler ,hayırlısı artik biz elimizden geleni yaptik.
Geçmiş olsun canım..Her gün dua ediyorum,yine edicem.O tek embriyom sağlıksızsa diye korkuyorum, birkaç tane olsa umudum daha çok olurdu,şimdi tek embriyoya bağlıyız. Zor şeyler yaşadım, tüp bebeğe de o kadar emek verdim,inşallah o tek embriyo bana sağlıklı bir evlat olur...Senin kaç yumurta toplanmış, bir bilgi vermediler mı?

Insallah embriyon çok sağlıklı olacak ve sana tutunacak🙏 ben kac gündür kötüyüm canim surekli serum ve igne oldum daha da düzelmedim. Kendi derdime düştüm. 10 tane yumurta toplandi benden onu söylediler. 10 da işleme aldik dediler. Dün de embriyog aramış eşim açmış telefonumu pazartesi doktorunuz size bilgi vercek demis. Gün aşırı kontrole gidiyorum sıvı biriktiği için. Bugün aramadılar pazar diye kapali sanırım. Insallah yarin hayırlı haberler veririm.

Çok haklısın o kadar cok emek veriyoruz ki maddi manevî. Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin. 🙏

2.adetten sonra başlayacağız, Ağustos u bulur sanırım. Sizinki taze mi yoksa dondurulmuş mu olacak?
Merhaba dondurulmuş transfer için acibadem ekstra para alıyor mu? Benim ohss olmasına rağmen dondurmaya para verme demişti doktorum gebelik oldu ama 9. haftada kaybettim. Taze transferden korkuyorum artık..

Merhaba dondurulmuş transfer için acibadem ekstra para alıyor mu? Benim ohss olmasına rağmen dondurmaya para verme demişti doktorum gebelik oldu ama 9. haftada kaybettim. Taze transferden korkuyorum artık..
Hem dondururken hem çözdürürken alıyormuş canım biz dondurma için 1950 verdik

Çok geçmiş olsun. Ben 3 tüpü ücretsiz dondurdum pakete dahildi, çözülürken sanırım 1900tl gibi birşey ödeyeceğiz.

Çok ilginç bizden ücret aldılar 1950 TL yi hem dondururken hem çözdürürken alıyoruz dediler ki benim sadece 1 embiryom vardı
Yok canım bize 3 tüpü ücretsiz dondurduklarını, ancak çözerken 1900tl gibi birşey çözdürme ücreti olduğunu söylediler. İki kez istemediler yani para. Eğer ki 3 tüpten fazla olsaydı o zaman ekstra tüp parası verecektik ama gerek kalmadı. Belki seninki taze transfer olduğu için farklıdır.

Yok canım bize 3 tüpü ücretsiz dondurduklarını, ancak çözerken 1900tl gibi birşey çözdürme ücreti olduğunu söylediler. İki kez istemediler yani para. Eğer ki 3 tüpten fazla olsaydı o zaman ekstra tüp parası verecektik ama gerek kalmadı. Belki seninki taze transfer olduğu için farklıdır.
Bilmiyorum canım valla 1 embiryom vardı dondurulacak zaten ona verdik 1950 TL yi diğer 2 embiryo transfer edildi

Bilmiyorum canım valla 1 embiryom vardı dondurulacak zaten ona verdik 1950 TL yi diğer 2 embiryo transfer edildi
İnşallah gerek kalmaz ama 3. embriyo için hem dondururken hem de çözdürürken mi para ödeyeceksin ekstra? Üstüne bir de transfer parası da istemezler umarım 😕

Kızlar haziranda tüp bebek tedavisine başladım opudan sonra bir buçuk aylık rahim dinlendirmesi önerdi doktorum ve transferim yapılacakken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kaldım transfer işlemi iptal 2 tane 5. Gün embriom var bekleyen doktorumla görüşmedim henüz benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba

Back
X