2020 İstanbul özel hastane doğum ücretlerleri

İstanbul Medicana Çamlıca Hastanesi
Normal doğum: 5000
Sezeryan: 6000

İstanbul Avrasya Hastanesi (Gaziosmanpaşa)
Normal doğum: 2250
Sezeryan doğum: 3000

Bende merakla konuyu takip ediyorum Erzurum’da yaşıyorum ailemin yanında Doğum yapmayı planlıyorum İstanbul’da

Halkali kent hastanesi normal 1200 sezaryen 2000 b.evler meltem hastanesi normal 1350

Ne sen sor ne ben soyleyeyim baya pahaliyms (

Hamileyken yapilan gebelik sigortasından yaptırın. Silver Gold platin gibi paketler halinde satılıyor. En pahalısı platin 6 bçk civarı. Ve hamilelik süresindeki bütün muayene tetkik tahlil hepsini , normal sezeryan bütün doğum masraflarını, bebeğin ilk bakımı kontrolleri (işitme testi vs gibi kontrollerine kadar) hatta 2 seans diyetisyen psikolog. Diş temizleme ve eve hemşire olanağı bile var. Medicalpark Medicana larda geçerli. En mantıklısı o. Silver da 4 bin filan on da da doğum ve muayene ler ücretsiz sadece onda yenidogan bakımı bir de ektstra diyetisyen vs gibi o saydığım paketler yok ve hastaneleri daha ucuz. Mesela Medicalparklsrda geçerli değil. Liste veriyorlar hangi hastanelerde geçerli bakarsıniz. Ben platin almıştım. Çok tavsiye ederim.

Demir hayat ikican gebelik paketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…