2020 kötü geldi 😦. İçimde 😱 korku dolu

Bana 2019 kötü geldi. Kardeşimi kaybettim. Herkes yaaadigi acıyı bilir. Bu aralar sürekli bir felaket havası var. Yapacak şey yok. Yaşayıp göreceğiz. Ama inan hiç kimse huzurlu mutlu değil.

Abartmıyorsunuz
Dünyada iyi olan birsey yok artık
İyice yaşanası olmaktan çıktı
Ülkece paranoyak olduk , hepimizin elinden yaşam sevinci alındı .
Ben de bu duygular içerisindeyim
Akşam ailece sağ Salim evimize dönmüş oluyorsak kendimizi şanslı sayıyorum.

Şanslıyız tabi ki sürekli olumsuzlukları görürsek şükredecek milyonlarca şeyi unuturuz. Evet zor zamanlar geçiriyoruz,evet hepimiz paranoyak olduk ama dünya da her zaman hersey olabilir,sağ salim eve döndüğünüzde gerçekten şanslı hissedip sukretmelisiniz zaten. Siz bunu basite indirgerseniz mutlu olmak için sürekli kocaman kocaman şeyler pespembe dünyalar hayal etmiş olursunuz.

Daha cok analim dua edelim hatirlayalm.Allah kaybi olanlara sabir sehitlerimize rahmet eylesin..

bitsin şu 2020 muhabbeti olacagi varmis oluyor.bunun yillarla ne alakasi var hele sacma sapan msj yazanlar yok kiyamet alametiymis yok bilmem ne.biri bisey yaziyo digeri paylasiyor bi bakmissin herkesik dilinde.bunun adi cehalet sadece.gecen whatsappta biri paylasmis sozum ona afad aciklama yapmis gece saat 9da 10.8 siddetinde deprem olacakmis herkes dikkatli olsun.sen akil ver insanlara ulan 10.8 siddetinde olsa turkiye diye bisey kalmaz depremin saatini siddetini kim bilebilir.

hayatım alt üst oldu diye şikayet etme. nereden biliyorsun altının üstünden daha hayırlı olmadığını.

MEVLANA

bu afet ve kazalardan zarar görenlerin acısını da paylaşıyoruz. elimizden geldiğince de yardım ediyoruz...

evet bugun ağlıyoruz! yarın ağlayacağımız şeyler için önlem alıyor muyuz? dıkkat edıyor muyuz.?

Back
X